Dotaz na to co to je?
Re: Dotaz na to co to je?
Ty kleště - já si myslím, že na té výměnné čelisti bude číslo, nebo nějaký vzorek a obě čelisti jsou měděné nebo mosazné a kleště jsou zčernalé od nahřívání - tedy se jimi bude něco vypalovat do kůže. A kůže může být i na živém tvoru, nebo už je sundaná
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: identifikace
ten hledáček to vypadá na uaz.
Podla toho "hribka" na tom hladaku tak skor s ARO M461. Mal som na M-ke presne takyto isty len v ciernej
Ano máte pravdu ted co koukám podle fotek tak to je z ARO M461
...ahoj..Anatahan, to sčíslovaný,už jsem někde viděl,ale už nevím kde...v těch kleštinách jsou nějaký samosvorný čelisti?...no a to s tím posuvem,taky nevím,jen si myslím,jestli by to nemohl být suport k dlabačce,nějaké starší...ale fakt to nemusí bejt...
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
Jestli to nebude nejakej adaptér na něco k soustruhu, protože to bylo u věci k soustruhu
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
Startér 12V 2,9kW má UŘ1 (např. 6211 - 7745), a myslím, že i Avia. Který z nich to je, nevím. Mají rozdílný pastorek, a ten "nos", co je zasunutý v bloku. Stator (a nejspíš i rotor?) je stejný - kdysi jsem v kovošrotě odmontoval z vraku Avie zánovní startér a přeskládal, co pasovalo, na nefunkční zetorácký. Fachčí dodnes, ale už si přesně nepamatuji, co jsem všechno měnil.
Ten alternátor je z traktoru Rumuna.
kdo pozna co toje
kdo pozna cotoje toho to je pokud bude chtit http://pavelvo.rajce.idnes.cz/nastenka/
...ahoj,je to měch k takový sadě,která měří plyny...patří k tomu ještě skleněné trubičky,každá pro jiný druh plynu...používá se to v dolech a tak...
...kovařina je krásná,jenom musím vědět,jak do toho praštit...
dik za odpoved mozny to je pantata delal obcas karmy