Svářecí technika
Re: Svářecí technika
To jarda avsop mám to napsaný v tom avataru. Dáš do netu a koukáš mi na chajdičku!
Ahoj lumpe to je souseda a ten by nadával kdyby to viděl, že je to na netu! Jeho ,,nová kadibudka"
Ale Jsi to skoro trefil, to Jsi šel podle množství krámu co? Ale já jsem na krámy socka!
Ale Jsi to skoro trefil, to Jsi šel podle množství krámu co? Ale já jsem na krámy socka!
Napsal jsem tam Ota Nepoměřice a tohle se objevilo, aspoň vidíš jak to tam maj interneti pomotaný
Oto . Hezká uloženka to bych do svojí svářečky už nedal
To bude svářet rezavé sváry
Nebude,Jarda si drát vyčistí.
nemusí to je ochranná vrstva Cu
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Že by oxid měďnatý?Ten je černý ja bota.
-
musím přiznat že se to da slušně v ultrazvuku vyčistit a PP 315-21 s tím nema problem svařím s tím rotory do drtiču a svary jsou v pohodě
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní práce:znovuzprovoznění Daco 151,učesaní kabeláže ,oprava jednoho přepínače vyčištení ,kontrola a dotažení všech spojů,Bude ješte nasledovat instalace napajeciho trafa a usměrňovače posuvu (do teď byl posuv napajen z svařecího trafa ktere je ovšem oproti některým svářečkam hlavně těm baubau vcelku slušně dimenzované).
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
zrovna ty a s takovým krámem se chceš rozčilovat...myšleno v dobrém
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bude mobilní i mašinka na smrkani drobotiny bude ji mit převažně kámos z vesnice.Je už dost předělaná a upravovaná.Je tady z fora jen jsem musel prikoupit horak vše ostatni už jsem měl doma tak to neni žadna velka investice.;).Viš jak to je když to umíš tak není problem i s horším strojem pokud by byly ruce leve bylo by to horší ;)kenybz píše:zrovna ty a s takovým krámem se chceš rozčilovat...myšleno v dobrém
Ps:ten rezavej drat je peklo ani ho nebudu komentovat
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
tak přenosné to bude nato jsem loni pořídil compact 165-ku ale to je o proti tomu triodina...ale taky je to míň přenosné tak snad se dílo podaří hodně zdaru přeju