UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
nerozmyslal si nad S3 vetrieskou? usetris furu casu, dojdes taktiez vsade, stiepane drevo pekne vysypes... podla toho ako daleko to teda rozvazas
So štiepaním a rozvozom neje problém, najviac času strávim v lese a prívozom domov. Len by som chcel nejaký iný rozhľad nakoľko sa učím na svojej vlastnej koži.feki píše:nerozmyslal si nad S3 vetrieskou? usetris furu casu, dojdes taktiez vsade, stiepane drevo pekne vysypes... podla toho ako daleko to teda rozvazas
no ved to myslim, cas cesty tam a naspat by bol polovicny, aj cas rozvozov... neviem akurat jak by to vyslo s naftou
my robime hlavne palivo a vsetko chodi vetrieskou, zas do lesa mame len zo 5-6km akurat ze sa to rozvaza aj zo 15-20km tak je rychlost k plusu... neviem si predstavit to robit traktorom
my robime hlavne palivo a vsetko chodi vetrieskou, zas do lesa mame len zo 5-6km akurat ze sa to rozvaza aj zo 15-20km tak je rychlost k plusu... neviem si predstavit to robit traktorom
Tu je v3s v každej denine aspoň 5ks. Železne kríže a ide safeki píše:no ved to myslim, cas cesty tam a naspat by bol polovicny, aj cas rozvozov... neviem akurat jak by to vyslo s naftou
Len ja mam 10-15 km do lesa 5-6km k porastu. priveziem napr 7-8m3 v 5m dĺžkach A z domu keď to drevo naštiepam tak vozím aj 30 km s terénnym autom s dvojnápravovou vlečkou.
Z jednej vývozky mám 3 malé vlečky štiepaného dreva.
no ved najlepsie si to poratas sam, ked vies co ta kolko stoji
-
Kabina je Italská.Za jízdy telefonuji a slyším v pohodě.Motor tam mám Iveco 130 hp.Spotřeba vyšší protože traktor váží 11500kg.Navijáky mám 2x10tun,ale moc je nepoužívám.Tahám v klembanu a v ruce.Nádrž je tam pouze 94 litrů a to je málo.pepikorliklocal píše:Zdar Forterra tahal jsi dřiv na starsich lkt přip. šakalech jak si stojí tahle 82 se spotřebou a jaký je odhlucnění kabiny a co mas za navijaky a jak berou ve srovnání dik
-
Forterra super traktor nedám na něho dopustit,ale udělal jsem chybu traktor převrátil a zhořel mi.Je to i tady na foru.Do dneška řeším pojistku.Byl strojně pojištěn.qhp píše:,,,tak u nás už je taky hotovo..tak ať slouží,fronteru jsi prodal?forterra 1125 píše:To máš pravdu.Posunul jsem se o 10 km dál a pokračuji.10 000 kub.ročně po dobu 5 let.Jinak bych si tento stroj nemohl pořídit.Navíc dělám i jiné obce včetně té vaší.
-
to je bolest Forterr že rády hořej nejsi sám
Známýmu totálně shořela fortera od brzdy na předek.
-
Forterra a zeptam se jeste tak je spotřeba vetsi nez dvojnásobná na kubik ,při větším celkovem dením výkonu,oproti forteree predpokládám ze za údernou šichtu neni problem nádrž spálit neb to vidim moc černě
Jazyka tvoja kmena jest užasen.
-
Za údernou šichtu 10 až 12 hod.tahání a vytáhlých 100 až 130 kub.nádrž spálím.Dvakrát jsem už zůstal stát s prázdnou nádrží.Nádrž je 94l.
-
no a co v tom lese se natrapim
mate nekdo pvg s ls cerpadlem usetril sem dal sem jen zubacku a je to naky nevalny tak nevim jestli uz mam zchromlý pazoury neb mam chodit i vo nedelych abych si nan došetřil a nebo to kopnout do kopřiv dat tam napůl rajcaky a dvojitý cerpadlo to mi totiz kdysi chodilo nejlíp nez sem cerpadlo onehda roztrh
mate nekdo pvg s ls cerpadlem usetril sem dal sem jen zubacku a je to naky nevalny tak nevim jestli uz mam zchromlý pazoury neb mam chodit i vo nedelych abych si nan došetřil a nebo to kopnout do kopřiv dat tam napůl rajcaky a dvojitý cerpadlo to mi totiz kdysi chodilo nejlíp nez sem cerpadlo onehda roztrh
-
Forterra to je ale zas na takovej výkon a hlavne komfort zanedbatelný ,to nebude ale tahaní proti kopci,dyz sou kubíci spotreba je buřt
prečo váži až 11500kg mala by mať okolo 8000kg nie?forterra 1125 píše:Kabina je Italská.Za jízdy telefonuji a slyším v pohodě.Motor tam mám Iveco 130 hp.Spotřeba vyšší protože traktor váží 11500kg.Navijáky mám 2x10tun,ale moc je nepoužívám.Tahám v klembanu a v ruce.Nádrž je tam pouze 94 litrů a to je málo.pepikorliklocal píše:Zdar Forterra tahal jsi dřiv na starsich lkt přip. šakalech jak si stojí tahle 82 se spotřebou a jaký je odhlucnění kabiny a co mas za navijaky a jak berou ve srovnání dik