Moderátor: Franta.cz
So štiepaním a rozvozom neje problém, najviac času strávim v lese a prívozom domov. Len by som chcel nejaký iný rozhľad nakoľko sa učím na svojej vlastnej koži.feki píše:nerozmyslal si nad S3 vetrieskou?usetris furu casu, dojdes taktiez vsade, stiepane drevo pekne vysypes... podla toho ako daleko to teda rozvazas
Tu je v3s v každej denine aspoň 5ks. Železne kríže a ide safeki píše:no ved to myslim, cas cesty tam a naspat by bol polovicny, aj cas rozvozov... neviem akurat jak by to vyslo s naftou![]()
my robime hlavne palivo a vsetko chodi vetrieskou, zas do lesa mame len zo 5-6kmakurat ze sa to rozvaza aj zo 15-20km tak je rychlost k plusu... neviem si predstavit to robit traktorom
Kabina je Italská.Za jízdy telefonuji a slyším v pohodě.Motor tam mám Iveco 130 hp.Spotřeba vyšší protože traktor váží 11500kg.Navijáky mám 2x10tun,ale moc je nepoužívám.Tahám v klembanu a v ruce.Nádrž je tam pouze 94 litrů a to je málo.pepikorliklocal píše:Zdar Forterra tahal jsi dřiv na starsich lkt přip. šakalech jak si stojí tahle 82 se spotřebou a jaký je odhlucnění kabiny a co mas za navijaky a jak berou ve srovnání dik
Forterra super traktor nedám na něho dopustit,ale udělal jsem chybu traktor převrátil a zhořel mi.Je to i tady na foru.Do dneška řeším pojistku.Byl strojně pojištěn.qhp píše:,,,tak u nás už je taky hotovo..tak ať slouží,fronteru jsi prodal?forterra 1125 píše:To máš pravdu.Posunul jsem se o 10 km dál a pokračuji.10 000 kub.ročně po dobu 5 let.Jinak bych si tento stroj nemohl pořídit.Navíc dělám i jiné obce včetně té vaší.
prečo váži až 11500kg mala by mať okolo 8000kg nie?forterra 1125 píše:Kabina je Italská.Za jízdy telefonuji a slyším v pohodě.Motor tam mám Iveco 130 hp.Spotřeba vyšší protože traktor váží 11500kg.Navijáky mám 2x10tun,ale moc je nepoužívám.Tahám v klembanu a v ruce.Nádrž je tam pouze 94 litrů a to je málo.pepikorliklocal píše:Zdar Forterra tahal jsi dřiv na starsich lkt přip. šakalech jak si stojí tahle 82 se spotřebou a jaký je odhlucnění kabiny a co mas za navijaky a jak berou ve srovnání dik