Zetor 50 Super Slovensko BB
Moderátor: Lukashil
-
Re: Zetor 50 Super Slovensko BB
Perfektne odvedená práca, si frajer. No vytkol by som ti ten medziplyn pri radení smerom hore.
Keď nejdem oproti, tak aspoň vyčnievam z radu.
to pavolmakys:
Ďakujem, no už iste ani ja nebudem mať čas na podobné srandy. Som mal chvíľu čas po škole, tak som ho využil takýmto spôsobom...
to fronterman:
Ďakujem, tak medziplyn sa dáva len pri podraďovaní ? A smerom hore len zaradiť ? Chcelo by to prax
Dnes som dokončil prednú časť na hotovo, ešte dozadu bude treba dať svetlá a dokončiť tiahlo... Ak vydá tak zajtra budú lepšie foto.
Ďakujem, no už iste ani ja nebudem mať čas na podobné srandy. Som mal chvíľu čas po škole, tak som ho využil takýmto spôsobom...
to fronterman:
Ďakujem, tak medziplyn sa dáva len pri podraďovaní ? A smerom hore len zaradiť ? Chcelo by to prax
Dnes som dokončil prednú časť na hotovo, ešte dozadu bude treba dať svetlá a dokončiť tiahlo... Ak vydá tak zajtra budú lepšie foto.
Krásná práce!
Nahoru bez meziplynu, stačí dvakrát spojku, je to lepší, jde to i na jedno vyslapnuti. Nahoru malý meziplyn jen z kopce, když se ti mezi přeřazením trochu rozjede.
Ale to se naučíš všechno praxi.
Nahoru bez meziplynu, stačí dvakrát spojku, je to lepší, jde to i na jedno vyslapnuti. Nahoru malý meziplyn jen z kopce, když se ti mezi přeřazením trochu rozjede.
Ale to se naučíš všechno praxi.
-
ono, pre take lepsie pochopenie, skratka, ked radis hore, ze sa rozbiehas, tak rozbehnes na nizsej, vytlacis spojku, vyradis neutral, pustis spojku (motor uz musi bezat na volnobeh) a zas vytlacis a zaradis vyssiu rychlost. pointa toho celeho je to, ze motorom spomalis hriadele preto tu spojku pustas v neutrale. ked ides do kopca a motor ti nevladze, tak len drzis plyn, nepustas, vytlacis spojku a na jedno vyltacenie das nizsiu rychlost a len pustis, pripadne kus uberes plyn, na 1/2,3/4 (to si uz uchom a jazdenim). ked ides dolu z kopca a chces podradit, tak motor nechas spadnut uplne na volnobeh, zaroven ako budes vytlacat spojku, nohu si pripravis na plyn a hned ako ti rozopne spojka, vyradis neutral, rychlo pustas spojku a zaroven pridas motoru plny plyn, potom este raz vytlacis spojku a hodis nizsiu rychlost a pomaly pustas, a pozorujes motor, aby mu to vydalo do otacok na budiku. ale zalezi od konstrukcie prevodovky, inac sa radi na V3S, T805, atd..ale zakladny princip je cca taky ako som napisal.
lovu zdar prevodovych zubov
lovu zdar prevodovych zubov
- Malej Peťa
Hotday má pravdu. Taky se nemusíš rozjíždět na 1ku pokud to není nutný. A s tím řazením v kopci, v autoškole mi radil, raději si podřaď pod kopcem když si nejsi jistý, než potom bláznit v kopcu. Tak to provozuji i z kopce. Podřadím navrchu a radši jedu pomalu dolů než to nějak poprasit a nedobrzdit
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
Perfektna robota, az na tie budiky. Vidim tam aj palivomer zo S120 so zltou LED. Origo budiky by boli super k tej modrej...
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná práce, nevím zda dobře vidím ale v masce není žádné síťování, pokud s tím vyrazíš do sen tak budeš mít brzo zarvaný chladič...
- Malej Peťa
Opravdu fešák, ta modrá mu parádně sluší.
Správnej chlap má umět všechno, i když to zkurví!
krásná práce ta modrá barva mu sluší
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
Nádhera
Opravdu moc povedený, jen se chci zeptat: Výfuk si kupoval nebo je to ještě original?
Ďakujem Vám všetkým
ZS50: výfuk je kupovaný, už tam bol dáky z majorca napasovaný...
bigles: Áno sieťka sa pridá len už som nestihol...
rosch8: Prístrojová doska je celá upravovaná podľa otcovho návrhu, nové diery pre viac budíkov kontroliek ai... Palivomer supre nemali, ale reku keď už som sa stým hrám tak pridám aj palivomer a voltmeter. Je to dobrá vec aspoň sa nebude zanášať nádrž. Vždy sa nafta kontrolu papekom čo je najbližšie po ruke... Podarilo sa nám zohnať len takýto... A tak či tak pristrojovka už nebola v pôvodnom stave jediné čo fungovalo bol tlakomer oleja...
ZS50: výfuk je kupovaný, už tam bol dáky z majorca napasovaný...
bigles: Áno sieťka sa pridá len už som nestihol...
rosch8: Prístrojová doska je celá upravovaná podľa otcovho návrhu, nové diery pre viac budíkov kontroliek ai... Palivomer supre nemali, ale reku keď už som sa stým hrám tak pridám aj palivomer a voltmeter. Je to dobrá vec aspoň sa nebude zanášať nádrž. Vždy sa nafta kontrolu papekom čo je najbližšie po ruke... Podarilo sa nám zohnať len takýto... A tak či tak pristrojovka už nebola v pôvodnom stave jediné čo fungovalo bol tlakomer oleja...
Princ krasoň. Nejvíc se mně líbí ty budíky. To je jako v letadle.