Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Tak, nedalo mi a skontroloval som zapojenie toho blokovacieho rele. co som mohol cakat ze ano , cele zle......
Rele prehrdzavelo a tak ho dajaka mudra hlava odpojila a dala start na priamo, sak preco nie.
Uz som to pozapajal na novo a tak ako ma byt , len skocim na ua ten tyzden az vyjde casu a kupim nahradne rele.
Stava sa i teraz hodne casto ze ked startujem tak starter toci na prazdno, akokeby sa ten pastorok zasekaval alebo cievka haprovala.
Mozno to je v tom ze ho startujem teraz na priamo ,,,to jest srubovakom priamo na startery moze byt ci ho treba cely dat dole a precistit
Rele prehrdzavelo a tak ho dajaka mudra hlava odpojila a dala start na priamo, sak preco nie.
Uz som to pozapajal na novo a tak ako ma byt , len skocim na ua ten tyzden az vyjde casu a kupim nahradne rele.
Stava sa i teraz hodne casto ze ked startujem tak starter toci na prazdno, akokeby sa ten pastorok zasekaval alebo cievka haprovala.
Mozno to je v tom ze ho startujem teraz na priamo ,,,to jest srubovakom priamo na startery moze byt ci ho treba cely dat dole a precistit
Já to měl původně taky napřímo...nevadilo to ničemu...
Jo to může být tím, napřed má být napětí na cívce, která vysunuje pastorek a zároveň funguje jako stykač... jakmile ale sepne stykač (vysune kontakt), trochu se přemostí část vinutí, a cívkla již nemá tolik síly - jen sílu na přidržení pastorku a stykače...
Jo to může být tím, napřed má být napětí na cívce, která vysunuje pastorek a zároveň funguje jako stykač... jakmile ale sepne stykač (vysune kontakt), trochu se přemostí část vinutí, a cívkla již nemá tolik síly - jen sílu na přidržení pastorku a stykače...
cize to neni chyba dacoho na startery? no odlahlo mi celkom ked tomu je tak
Startér musíš spínat přes kontakt cívky pastorku na startéru, tam co jde normálně vodič od klíčku... nevím jak jsi dával šroubovák
Mal by som otazku na majitelov noveho typu bielorusa (hranata kabina), či by ste mi neboli ochotny odmerat dlžku hlavneho piestu. Bud od oka po oko , alebo dlžku obalu. Mam pocit že asi tam mam dani nejaki iny piest lebo rameno nejde dvihnut tak vysoko ako na starom type. Dokonca ani zaistenie ramena mi nedočiahne po dieru do ktorej ide šrob. Ak by bol niekto ochotny odmerat tak budem rád. Netušil som že sa robilo viac typov, alebo kvoli čomu vlastne, snad hlbkovi dosah večší ale neviem no....
Ahoj, hlavní pístnice má cca 152cm oko-oko (středy), obal 136cm. Rozdíly v délkách starý/nový prý byli...
Ahoj, super zmeram to a uvidim jaki je tam problem že je to rameno tak nizko. Je to neprijemne aj po ceste ked snim idem tak hodne sa pohupuje a predne kolesa nadlahčuje, to mi na starom nerobilo.... Dakujem za zmeraniennntomas píše:Ahoj, hlavní pístnice má cca 152cm oko-oko (středy), obal 136cm. Rozdíly v délkách starý/nový prý byli...
Zdravím,po zimě jsem zjistil že mi teče voda do oleje v motoru. V chladiči mám fridex do -20 a víc než -18 tu nebylo. V mrazu jsem jel jen jednou,nechal jsem ho prohřát a až potom jsem jel na vyšší výkon. Druhý den jsem zjistil tento problém. Neví někdo co by to mohlo být?
Prežrate tesnenie pod hlavu, alebo gumičky na vložkach velmi zla porucha
Tak hlavu jsem sundal a těsnění vypadá dobře,takže asi ty gumičky. Jak se mění? Budu muset rozebrat celý motor?
- Killer Koly
Hlavu jsem obrousil a žádná prasklina vidět neni,myslím že fridex rozežral ty okroužky na válcích.
foto: http://much1.rajce.idnes.cz/belorus/
foto: http://much1.rajce.idnes.cz/belorus/
kolik ma belorus rozmery ventilu,zeril bys mi je?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Velmi pekna praca Petr1 co pozeram na elektriku niekto si dal zalezat . Si menil cely starter ci len tu cievku ?
Čím nahrazujete prasklou pružinu v kostce otoče? Praskl na ní poslední závit, podložení podložkou nepomáhá...na tuhle stranu brzdí blbě...