New Holland T5
Moderátor: DYK
New Holland T5
Snad jiz brzy bude na dvore
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Re: New Holland T5
Na jake plose a k cemu bude vyuzivan ???
35ha TTP, 5ha orna
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak jak si dopadl s hollandem uz je doma ???
Cekam uz je vyrobeny, ceka se na transport k prodejci melo by to byt koncem mesice pak jeste musi nahodit celnak a hura k nam
Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo skušenost new holland T5-95 Dual Comand, letos sem ho koupil mám na něm namotaných 60 MTH a zdá se mi to strašně slabý na motor. Před tydnem sem za ním táhl 7 tunový vlek se štěrkem do prudčího kopce jsem musel skoro dávat redukovanou. CHci se zeptat jak to máte vy?? Díky za odpověd
Ja jeste cekam az mi ho doruci pak dam vedet jak budu spokojeny.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Nemam presne tento typ ale za vinicni 95tkou taham cca 4 tuny hroznu a pelasi to na nejvyssi silnicni kvalt i do mirnejsich kopcu do prudsich dam treba zelvu a jede bez problemuTotti píše:Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo skušenost new holland T5-95 Dual Comand, letos sem ho koupil mám na něm namotaných 60 MTH a zdá se mi to strašně slabý na motor. Před tydnem sem za ním táhl 7 tunový vlek se štěrkem do prudčího kopce jsem musel skoro dávat redukovanou. CHci se zeptat jak to máte vy?? Díky za odpověd
a kolik máš maximální rychlost 40 ? No uvidíme čekám servisáka tak si sním o tom promluvím
sice ho nemam ale nemuzez moc chtit od toho pidi moturku ktery je navic priduseny sam mam 90ku ale motor ma 4.5l a ne 3.4... a jeste saje cistej vzduch a ne bordel z vyfuku a taky to neni na velky rychlosti jak pride kopec tak netahne ale jak dam 2ku tak ta veme vsecko
A co to nacipovat?
spis je treba od toho nechtit vic nez zvladne tyhle traktory nejsou na tahání těžkých nákladů po silnici ale na vožení balíků apod práce s čelnakem kde zas budou mit super spotřebu
Jasne ale co jsem se bavil tak 4x35 pluh hrave utahne to se si myslim slusne a dostacujici
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Ja mame taky ten starsi typ s objemem 4,5L