CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
mě se strašně líbí mít šroubky a různý věci vyrovnaný a přehledně uspořádaný, pak vím jaký mám zásoby a kde pro to sáhnout, dřív jsem používal takový papírový krabičky od šroubků s popisama, ake do nich není vidět a zavařovačky po pár střepech mi přijdou nepraktický...
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
díry vrtám plasmou, heftnu kroužek z trubky (průměr dle díry/poloměr hubice) na potřebné místo, vykroužím díru, kroužek urazím...
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.
Hochu já měl kdysi polici a na ní jen pixly se šroubama a tak. Naložil jsem na tu polici co snesla. Takhle jednou sedím doma v obýváku a najednou rána jako kráva. Chodím po venku už byla tma a nic jsem s baterkou nenašel. Druhej den jsem otevřel dveře dílny a myslel že mě jebne! Police se vyrvala ze zdi a flákla sebou přez soustruh do dílny. Všechno v sobě vysypaný. Nebo v sobě, všude vysypaný. Polici jsem předělal a našrouboval naspátek asi 3x tolik šroubů do zdi dal. No a postupně to tam navali znova. Však teď už drží! No u mě by byl problém jen to roztřídit. Mám tu v kyblích od Teranovy mrtě šroubů matek a tak. Odhadem půl tuny. No a to bych do škatulek nedal. Ale třeba do dřeva ty mám v těch boxech plastovejch. Není jich tolik. Vždycky když jsem kupoval šrouby do dřeva koupil jsem jich jednou tolik a to co zbylo dal do boxu.
tak určitě nemám takový zásoby jako ty, ale od začátku se snažím spojovací materiál třídit a mám v tom systém, ale taky mám dva plechový kyble se vším možným že je to škoda vyhodit a občas se tam nějakej poklad najde
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
- Veteranista!
Dnes se stavím do lidlu, tak jsem zvědavý, zda tam něco takového bude.
V pon začínala akce dilna, měli tam kombinované vrtací kladivo, 7:03 jsme tam byl a nedošla paleta, co tam ale lid předváděli, jsem myslel, že tu paní prodavačku začnou linčovat, úplně jsem se styděl, že jsem člověk.
Odpoledne jsme měl nějaké cestování a navštívil 3 další prodejny a nikkde nebylo.
V pon začínala akce dilna, měli tam kombinované vrtací kladivo, 7:03 jsme tam byl a nedošla paleta, co tam ale lid předváděli, jsem myslel, že tu paní prodavačku začnou linčovat, úplně jsem se styděl, že jsem člověk.
Odpoledne jsme měl nějaké cestování a navštívil 3 další prodejny a nikkde nebylo.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Já mám ještě jednu vnučku,která bydlí daleko a jmenuje se Anastázie.sychrovak píše:Tak jméno zatím není jisté,koketuje se mezi Sárou neb Elou ,ptali se mě, dal bych Anastázie /moje babička/ no uvidíme teď je jisté že to bude holka.
No tak jsem si pustil toto :
https://www.stream.cz/fenomen/10016070- ... y-za-trest
No a šroubky jsem před lety začínal dávat do hranatých krabiček od mléka a mám je tam dodnes,jen jsem zkrátil výšku.
Ta holka co dělá u doktořice setru má dceru a dala jí jméno po prababičce Naomi. Podle mého by měli mít lidé trochu rozumu při výběru jména.vitex píše:Já mám ještě jednu vnučku,která bydlí daleko a jmenuje se Anastázie.sychrovak píše:Tak jméno zatím není jisté,koketuje se mezi Sárou neb Elou ,ptali se mě, dal bych Anastázie /moje babička/ no uvidíme teď je jisté že to bude holka.
No tak jsem si pustil toto :
https://www.stream.cz/fenomen/10016070- ... y-za-trest
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
- Veteranista!
Kamrád má Josefinu. Chtěl kluka Pepu, kluka nemá, tak to vyřešil takhle.
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
Mám Jitku (7) a Radima (4), ale jinak to jsou samé Valerie, Evelíny, Violety a další exoti. Ale suverénně vedou Elišky, s dcerou jsou ve třídě 4 a u mladýho ve školce je jich 6 z deseti holek co tam chodí je to dost, původně jsem Elišku taky chtěl, ale kvůli tomuto jsme hledali jiná jména.
Tak já měl dneska volněji. Ráno jsem vstal připravil kamna a ještě chvilku zdřímnul s čubinou v obýváku na gauči. Pěkně hřeje když si lehne ke mě. Pak jsme jeli s manželkou ke městu. Já valil špony do kovošrotu. Už jsem neměl kam co dát. No bylo toho 210 kg. Dal jsem to do kufru auta a zdálo se mi trochu naložený. No ale nijak to hrozný nebylo. No a v kovošrotě jsem čumákoval a měli tam prd. Akorát jsem si dal na váhu pár nerez odstřižků plechu. Tak jsme to vykompenzovali a bylo to fertyk za ty špony. Výkup špon 2.50 Kč/kg. Nerez nákup 29 Kč/kg. No tak jsem toho měl tolik, že jsem to co jsem dostal rovnou nechal ze nerez.
Pak jsme jeli po nákupech a nakonec do toho Lídlu. No manželka nakoupila co potřebovala a já nic. Moc toho tam do dílny neměli. Ty plastoví krabičky jsem hledal a ani jedna.
Pak jsme přijeli dom, já zatopil naobědvali jsme se a já valil do dílny. Zase dělat další špony. Tentokrát nerezoví.
Pak jsme jeli po nákupech a nakonec do toho Lídlu. No manželka nakoupila co potřebovala a já nic. Moc toho tam do dílny neměli. Ty plastoví krabičky jsem hledal a ani jedna.
Pak jsme přijeli dom, já zatopil naobědvali jsme se a já valil do dílny. Zase dělat další špony. Tentokrát nerezoví.
Dnes otec odovzdal v kovošrote 80 kg klincov zárobok 11E
co se tyce tech jmen, tak mame smes modernich i starodavnych- Premysl, Vojtech,Martin, Viola, Alois, Jan. nejstarsi 27,nejmladsi 5 .Vnoucata Mattias a Nikola
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
sim, to išlo tak hore železo?