Šikovná ale má nepraktické oblečení .Chtělo by to nějaké montérky nebo u vás nefrčej .Elince to sluší i tak.vitex píše:Tak mám nástupce a můžu odpočívat u Vladimíra ve skleníku:
adult photo sharing
A finální výtvor:
images upload
CO JSTE DNESKA DĚLALI III
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI III
-
Když napadne sníh tak co vymetu z chodníků navezu do skleníku,začátkem března uvařim pařák vody a proleju to
Já to taky dělal s foliákem. Navozil jsem sníh ze zahrady a šup tam s ním.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
...otec to taky tak dělával , ještě v době , kdy i u nás býval sníh . Přesvědčil jsem ho , že to není dobrá volba . Postavil jsem druhý foliovník a sníh do něj nedal. Zatím co se v jeho sníh pomalu rozpouštěl , v mém se už prohřívala půda . V mém jsem měl salát o 10 dnů dříve a o to přece na jaře jde....
...Vitexi , objednej si u mladých vnuka a netrap holku...
...Vitexi , objednej si u mladých vnuka a netrap holku...
Naposledy upravil(a) Vladimír2 dne ned úno 12, 2017 6:34 pm, celkem upraveno 1 x.
Víťo, tak to už ano,,, to je šikovnica,
to by zvládla aj ten hydraulický piest ale fakt by to chcelo tie montérky
to by zvládla aj ten hydraulický piest ale fakt by to chcelo tie montérky
Vašíku,z montérek už vyrostla,toto je její oblíbená barva.
Vladimíre,dávno objednáno.Jinak ji netrápím,hrne se do toho sama.
Odpoledne jsem byl na kontrole v práci a takhle to dopadlo:
click image upload
Vladimíre,dávno objednáno.Jinak ji netrápím,hrne se do toho sama.
Odpoledne jsem byl na kontrole v práci a takhle to dopadlo:
click image upload
Tak by to chtělo nějaké růžové .Vše dobré. Dcerka se mnou taky všechno dělala, kolem auta motorek a domácnosti. Ve 12 ji to nějak přešlo. Jo a jezdila semnou i na ryby. Po vánocích jsem zapřáhl karavan a hurá na Deštnou lyžovat. Mamka nám navařila a dokud topil tak bylo fajn. Jak po 5 dnech došel plyn tak hurá domů.
Kámoš dáva dohromady J 350 péraka, a nejak tam mal tesno (prerovnával kartre, tak ich znížil), tak som mu kapku prehlboval miesto pre klukáč
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
dneska sem delal loziska a novou gumu v brokovacce cernej jak kominik a broky mam vsude a jeste sem nacuchanej chemoprenu co sem snim lepil tu gumu
Ahoj, tak já trochu pokročil ve výrobě lžíce na bagřík. Nejdřív nebyly zuby a teď už jsou, a nebyla Hardoxová destička. Pak se konečně našla a měla trochu štěstí, ubránila se zkažení na jinou zakázku tím, že byla tvrdá. Nešla vyvrtat běžným způsobem a tak kolega zjistil, že to není kostka na výrobek ale asi na něco jinýho. No a ona moje kostička Hardoxu a dokázal mi do ní vyvrtat čtyři díry a světe div se, dvě mi pasujou. Volal mi, jestli má dát vypálit jinou a já že to zkusím použít a pasuje to. Trošku jsem si ji fréznul z 20 mm na 16,5 a potom udělal sražení a plátky fuč. Jednou hranou jsem to zvládnul ale ke konci už to dělalo herberk dost velkej. Potom malá improvizace se zádama lžice a teď už jen vypálit nějakou výztuhu, upínání a posvářet a bude to jo a vyvrtat ty zbejvající dvě díry.
Tak jméno zatím není jisté,koketuje se mezi Sárou neb Elou ,ptali se mě, dal bych Anastázie /moje babička/ no uvidíme teď je jisté že to bude holka.
No tak jsem si pustil toto :
https://www.stream.cz/fenomen/10016070- ... y-za-trest
No tak jsem si pustil toto :
https://www.stream.cz/fenomen/10016070- ... y-za-trest
tak mi zavolal soused s prosbou že se dnes nevrátí z práce a že má problém vrátit syna ex manželce, tak jsem se jen tak lehce projel do Mořkova u Nového Jičína, po zpáteční cestě až do osmé hodiny jsem po cestě vymetal všechny Lidly co byly poblíž trasy, měli tam pěkný plastový box s přihrádkama za 100,- v akci. Jenže u nás měli poslední dva, tak jsem jich postupně nasbíral 13 kousků, to se bude uklízet v dílně věci co mám všude po ponkách....
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Tak si mám vzít zejtra sebou víc Kačenek až pojedu do Kolína stavuju se v lídlu taky. Manželka chce nějaký věci co mají v nabídce. Hlevně ne mikinu. Těch už jsem si tam koupil asi deset! Vždycky tam štrachám v té hromadě a hm, pěkná beru.