Když mě brali za vojáčka ..........a kam
Re: Když mě brali za vojáčka ..........a kam
SLOUŽIL SEM V HAJI VU 8189,ROK 1982-84. NAČELNÍK SOTULAŘ- SOTY,LAMPASACI= JURIGA-GAGOŠ,KERNY, SMOLDA,JULINEK A MAZACKA VOJNA JAKO ŘEMEN,OŽENIL SEM SE TADY,PŘIJÍMAČ BYL V MIKULOVICÍCH.JSEM PETR DR.NAPIŠTE CHLAPY AT TO ROZJEDEME DÍKY. MAZACI= LAPKA,KOLEŠ,JUHAS ARPÁD.PEJLA,HABARDÍK.....
Taky VU 8189 Haj ve slezsku ale rok 87 - 89 lampasáci jak píšeš,ročácká vojna rok mladej a rok starej.Sloužil jsem jako řidič PV3S,T148 CAS hasičská, UAZ.M 22,Jawa 350 a Jawa
pplk.Sotulář -dobrý chlap
pplk.Sotulář -dobrý chlap
Prešov VU 7515 vyprošťovací četa, 78-80
- Přílohy
-
- vu7515_1978_007_.jpg (7.88 KiB) Zobrazeno 5858 x
-
- vu7515_1978_004_.jpg (7.53 KiB) Zobrazeno 5858 x
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravim v mikulovicich byl stab pod mikulovice v dobe co jsem tam slouzil jako psovod patrilo vic posadek haj u opavy --kraliky-- mladkov do mikulovic rad jezdim je tam par kamaradu co tam zavahalo loni a predloni se nas tam par seslo udelali jsme sraz veteranu bylo to v roce --1963--1965--radi nato vzpominame uz je navrh abychom se take letos setkali uvidime jestli to vyjde je to pekne ze se nekdo tady ohlasil z mista ktere znam tak vsem hodne zdravi mejte se ahoj
JO V HAJI VE SLEZKU VU 8189 BYLA VOJNA VCELKU V POHODĚ,PLNO KAMOŠU Z MEHO ROČNÍKU 1982-84 VZPOMÍNÁ V DOBRÉM.PODPL.
DROBÍK BYL TATA CO JEDNOU ZA ČAS PŘIJEL A NA VOJAKY SE PŘIŠEL PODÍVAT,NEBO BYL DETSKY DEN A PILO SE,PŘIJEL I NA MOJI SVATBU NA HRABYNSKY PAMÁTNÍK,SOTY BYL SVERÁZNY VELITEL,CHODIL VEČER NA VÍMAKY DO KOLEČKA STRÁŽNEMU ALE PSYNEC TO V ZIMĚ JISTIL TAM SME SE OHŘALI.ZATÍM ČAUKY PETR D.
NEJDOU ME PŘILOŽIT FOTKY,NEVÍM CO S TÍM,KDO PORADÍ DÍK
DROBÍK BYL TATA CO JEDNOU ZA ČAS PŘIJEL A NA VOJAKY SE PŘIŠEL PODÍVAT,NEBO BYL DETSKY DEN A PILO SE,PŘIJEL I NA MOJI SVATBU NA HRABYNSKY PAMÁTNÍK,SOTY BYL SVERÁZNY VELITEL,CHODIL VEČER NA VÍMAKY DO KOLEČKA STRÁŽNEMU ALE PSYNEC TO V ZIMĚ JISTIL TAM SME SE OHŘALI.ZATÍM ČAUKY PETR D.
NEJDOU ME PŘILOŽIT FOTKY,NEVÍM CO S TÍM,KDO PORADÍ DÍK
Re: Když mě brali za vojáčka ..........a kam vranik
KONTAKTOVAL SEM NEKTERÉ SVOJE ZALOŽAKY Z VU 8189 1982-84 HAJ VE SLEZKU ŽE FUNGUJOU TYTO STRANKY AT
NAPÍŠOU TAK UVIDÍME ZATÍM ČUSKY PETR D.
NAPÍŠOU TAK UVIDÍME ZATÍM ČUSKY PETR D.
-
Zdravím,nebyl někdo v Jidřichovém Hradci 1981-83 v.ú,7500 tankáni ? Kpt.Dulin,Nppr Rod,Kpt.Miťka,atd.
Tak isto som tam Služil,utvar8189 Háj.Bolo tam super ale hlavne dobrá partia,na tých nezabudam.Vďaka Peter že si my poradil tuto stranku zatial čau.
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj trosku jsme zamrzli at sme z ceska nebo slovenska--- piste-- piste jak v te reklame tato nase rubrika je vlastne nase vojenska --posta pro tebe --posta pre teba takze kluci chalani a ogari piste --piste nestidte se zato ze jste v te dobe slouzili at jste slouzili kdekoli takze dotoho --ahoj a hodne zdravi vsem --
- zetorak jirka
Pravda pravda, trošku to tu vázne .Často sem nakukuju a v duchu doufám jestli se neoběví někdo z mého bojového mlídí . Je pravda, že z těch dá se říct už vojenských veteránu na tohle forum moc nechodí, ale co kdyby náhodou. sloužil jsem 1976 až 1978 v Liberci ( chemici společný útvar s Jaroměří) číslo utvaru si už nepamatuju, ale bylo tam dobře, i když klukům z přímo chemických rot jsem nikdy nezáviděl, já byl v týlovím zabespečení a tak s chemií nic společnýho. Byla tam sranda i průsery jako všude a bez ostrých (vězení) se to taky neobešlo, ale na konec vše prominuto. jelikož jsem se dostal na četaře, tak většina průserů jsem schytával za kluky které jsem měl na krku jako starší řidič. Tak to holt chodilo. Ale když se člověk naučil jednim uchem do vnitř a druhým ven, tak nakonec jsme se tomu vždycky zasmáli.
-
- Kontaktovat uživatele:
konecne nekdo jak rika kohak piste piste
1979-1981 Podzim Chebská brígáda pohraničníků aneb 2 měsíce na Keleru v Aši pak Horní Hraničná pak Cheb RTZ nakonec prapor v Chebu Bylo tam hezky ale bylo to dlouhý
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
To zabolelo taková rujna se z něj stala
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Ani moje kasárny v Písku už nestojí
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.