UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Bantam by byl možná lepší, starat se o duši, kvůli 500m2 .Funguje to dobře kolo má prům 20 cm a šířku 7 cm.
Pěkná fotka Mirousi
Není co řešitFranta.cz píše:kolo má šířku 7 cm.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Pár fotek z dneška bez komentáře
Naprosto úplně stejně je u nás. Výška těch raček, konzistence, i ta mlha
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Od tý doby co to napadalo snad teplota nešla pod nulu
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Franta: super fotky, ale stejne by me zajimalo jak v zetoru sedis pri praci s rukou na vyvazecce. Vim, ze mas otocnou sedacku, ale stejne si nedokazu predstavit kam davas nohy, leda bys mel tak 130cm jako myj syn Nemas to nejak zdokumentovany?
Já to pochopil Pavle, ale ty nevíš že mám tři páry řetězů na všechny kola tak proč nouzovky.
Franto aké retaze máš ? Kedže vždy tu vidím len na 69 vpredu hroty a vzadu rebríky
Inak parádne fotečky hlavne stou vyvážačkou to je paráda, to sa m páči.
Franto aké retaze máš ? Kedže vždy tu vidím len na 69 vpredu hroty a vzadu rebríky
Inak parádne fotečky hlavne stou vyvážačkou to je paráda, to sa m páči.
Žebříky mám dvoje jedny 30 a druhý 28
Blbě se fotí když sedím na sedačce.Onehda mě revírník říkal, že tam sedím jak na gynekologický kozesita píše:Franta: super fotky, ale stejne by me zajimalo jak v zetoru sedis pri praci s rukou na vyvazecce. Vim, ze mas otocnou sedacku, ale stejne si nedokazu predstavit kam davas nohy, leda bys mel tak 130cm jako myj syn Nemas to nejak zdokumentovany?
Pravou nohu mám na blatníku.
-
https://www.youtube.com/watch?v=ZkPaWOEa5bQ&t=7s
tady má upravenou kabinu tak že vyhodil šikmý plech co je pod zadnim oknem,prodloužil podlahu a místo toho šikmého plechu ho má rovně dolu,na videu je to trochu vidět,řidič měří kolem 165 cm
tady má upravenou kabinu tak že vyhodil šikmý plech co je pod zadnim oknem,prodloužil podlahu a místo toho šikmého plechu ho má rovně dolu,na videu je to trochu vidět,řidič měří kolem 165 cm
Já to neupřesnil.
Taky jsem takovej drobeček 195 cm a těsně pod cent
Taky jsem takovej drobeček 195 cm a těsně pod cent
- Vinea 30Hp Comfort
Když už tady řešíte kabinu u Zetora,tak jsem loni v létě u kámoša v práci viděl tuhle zaparkovanou soupravu a měl to takhle upravený
ZETOR 5211
Kdyby mě někdo řekl, že na videu a fotkách je stejnej traktor, nebo ho dělal stejnej člověk vůbec mě to nepřekvapí
Jenže tohle je speciál k vyvážečce, já taky tahám mulčovač a drapák
Jenže tohle je speciál k vyvážečce, já taky tahám mulčovač a drapák