Emisní třídy kotlů a kamen a vše kolem
-
Re: Emisní třídy kotlů a kamen a vše kolem
vykašlete se na pomalovanou ženskou a ted mě všichni napište, ktery kotel je opravdu nejlepší?Kdo už ho ma a jaké ma zkušenosti?
tak hele dneska byla tak kolem 18 let a podprdu neměla... lokace první patro druhá ulička po pravé straně a pak to focení na schodech...Tomas6 píše:Synku bylo to dopoledne kolem 11hod. ale co to bylo za pavilon nevím.Podruhé nechoď.Jako fakt nic moc.Alespoň co jsem viděl já.Vychrtlá počmáraná holčina bez boků, zadku a koz ve sportovní podprdě a kalhotách.To spíš u některých stánků to bylo výrazně lepší...
Naposledy upravil(a) radas dne úte led 24, 2017 7:40 pm, celkem upraveno 1 x.
probírám se v prospektech a jsem zase značně rozptýlen a to jsem už měl zredukováno na 3 kotle zaujaly mě kotle attack navíc je montí kolega topenářjarda avsop píše:vykašlete se na pomalovanou ženskou a ted mě všichni napište, ktery kotel je opravdu nejlepší?Kdo už ho ma a jaké ma zkušenosti?
A sakra.Že já tam nejel dneska...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
A co mám dělat,když jsem si před více jak deseti roky nechal nainstalovat kotel s emisní třídou 5,barák jsem zaizoloval a dal kvalitní okna.Jak můžu dosáhnout na dotace?To samé u předpokládaných dotací pro zadržování dešťové vody na pozemcích.Taky mám hotovo.Proč já vůl jsem pořád o krok napřed?RoKur píše:Brite ta cena za ten automat je perfektní i s DPH. O tom žádná.
Kdo nebude chtít, nebo nemůže využít dotace, tak si může pořídit automat za rozumnou cenu.
Investice se mu velmi rychle vrátí v úspoře na palivu.
Vitku,ja na ty dotace neverim ,,sem nazoru ze nejsou zadarmo a vbudoucnu to muze mit nejakej hacek
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
Před deseti roky snad ještě ani žádná 5 .třída nebyla. Snad to bylo jenom do 3. třídyvitex píše:A co mám dělat,když jsem si před více jak deseti roky nechal nainstalovat kotel s emisní třídou 5,barák jsem zaizoloval a dal kvalitní okna.Jak můžu dosáhnout na dotace?To samé u předpokládaných dotací pro zadržování dešťové vody na pozemcích.Taky mám hotovo.Proč já vůl jsem pořád o krok napřed?RoKur píše:Brite ta cena za ten automat je perfektní i s DPH. O tom žádná.
Kdo nebude chtít, nebo nemůže využít dotace, tak si může pořídit automat za rozumnou cenu.
Investice se mu velmi rychle vrátí v úspoře na palivu.
Na dřevo dobře vypadá Benekov D18(26,34). Taková vylepšená V 210 Verner. Když ještě někdo pojedete na výstavu , tak udělejte pár foto spalovací komoryjarda avsop píše:vykašlete se na pomalovanou ženskou a ted mě všichni napište, ktery kotel je opravdu nejlepší?Kdo už ho ma a jaké ma zkušenosti?
mně tam zaujal holz master 20 /půlmetrová polena nerezová přikládací komora 125 dm3 účinnost přes 90 % pak attack a pak biosmart na klíč jenže do toho vleze dřevo 33 cm
Kotel z přelomu tisíciletí a 5 emisní třída? Co je to za značku? Já mám v automatu 4 a kdybych chtěl 5, musel bych instalovat odlučovací filtry na prach. Firma Berski je prý má ale není o ně zájem, protože způsobují silné zanášení filtrů a kotle.
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
-
radas, s tou učinností 90% u těch kotlu moc nesouhlasím myslím si že je o hodně menší
90% ucinnos toby znamenalo skoro uplne studeny komin,musel by mit nucene odsavani splodin
Jardo a Gerharde, ono to ale tak bude. A z vlastní zkušenosti s tímto kotlem mohu potvrdit, že spotřeba dřeva není moc velká. Ale samozřejmě nemohu nijak změřit a dokázat tu účinost 90%.
Ale pokud by nebyla, tak by to konkurence okamžitě napadla.
Samozřejmě, že ten kotel má nucené řízené odsávání, což je dnes u většiny kotlů na biomasu, nebo automatů.
Já mám tento http://www.attack.sk/attack-dpx-25-profi/
Radas stačili Ti ty informmace, jak jsem Ti tenkrát dal odkaz do toho jiného vlákna?
Vitex, nějaké možnosti máš.
1) Od někoho sehnat starý kotel, kdo nechce, nebo nemůže využít dotace. Ten si na oko nainstalovat do kotelny a nafotit.
2) Utřít slzu a hluboce si povzdechnout.
Ale pokud by nebyla, tak by to konkurence okamžitě napadla.
Samozřejmě, že ten kotel má nucené řízené odsávání, což je dnes u většiny kotlů na biomasu, nebo automatů.
Já mám tento http://www.attack.sk/attack-dpx-25-profi/
Radas stačili Ti ty informmace, jak jsem Ti tenkrát dal odkaz do toho jiného vlákna?
Vitex, nějaké možnosti máš.
1) Od někoho sehnat starý kotel, kdo nechce, nebo nemůže využít dotace. Ten si na oko nainstalovat do kotelny a nafotit.
2) Utřít slzu a hluboce si povzdechnout.
Naposledy upravil(a) RoKur dne stř led 25, 2017 7:17 pm, celkem upraveno 1 x.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Já mám na kouřovodu teploměr a to už musí být aby mi teplota spalin vylezla na 150st. U starého kotle mi mockrát svítila trubka jako lampion.Gerhard píše:90% ucinnos toby znamenalo skoro uplne studeny komin,musel by mit nucene odsavani splodin
Když máte v ruce kladivo, všechno ostatní vypadá jako hřebík.
to jo,jestli ma studeny komin tak jeto mozne ta ucinnost,asi to budou splynovaci ty kotly