UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Zdravím chlapy.Pokial by niekto vedel o motore do LKT 81 turbo prosím dajte vedieť,kludne i pred GO,prípadne z crystala ...
-
Na bazosi v lucenci je jeden napredaj po go aj z forteri je tam napredaj tusim namestovo
Zdar a sílu. Jaký dáváte olej do převodovky, když s ním krmíte vyvážecí vlek? Měl jsem tam PP 80, nějak se mi zdá moc hustý a pravděpodobně mi kvůli tomu odchází manžety ve válcích na otoči. Teď chci olej vyměnit, tak se chci zeptat co tam dát, aby to nedělalo neplechu, někdo doporučuje M6A, M6AD, nemám s tím žádnou zkušenost, předem díky za rady.
Já jedu na PP 80 deset let a manžety mě neodchází není důvod.
Pravděpodobně vím kde je u tebe problém.Abych měl jistotu vyfot válce otoče u kostky.
Pravděpodobně vím kde je u tebe problém.Abych měl jistotu vyfot válce otoče u kostky.
Promiň, u kostky, to je kde?
Kostka je základní část ruky.Zespodu jsou k ní přišroubované nohy, zhora do ní natrčený sloup a z boku válce otoče
Nějakou takovou fotku potřebuju
Nějakou takovou fotku potřebuju
Ok to jsem si myslel. Pošli mi prosím mejl já tady ty fotky nějak nezvládám dát. Vyfotím to tak ve středu do středy budu tahat, tak se k ní nedostanu. Dík.
-
zdravim ,mam 7745 ukt a ted to chci obmenit a koupil jsem 6441 jenze ted koukam ,ze je slabsi v kw 45 a 4156cm3 a 7745 ma 50kw ale zase jen 3900cm3 . Co si o tom myslite ,nebude to slabe, nebo velkej rozdil v tahu a co spotreba?dik za poznatky
-
zdravim ja mam 6441 proximu a taham s ni vyvažečku a je dobrá sily ma dost ale je lehká a spotřeba docela dost větči než u 7245radekvi píše:zdravim ,mam 7745 ukt a ted to chci obmenit a koupil jsem 6441 jenze ted koukam ,ze je slabsi v kw 45 a 4156cm3 a 7745 ma 50kw ale zase jen 3900cm3 . Co si o tom myslite ,nebude to slabe, nebo velkej rozdil v tahu a co spotreba?dik za poznatky
-
kolik ti tak sezere denne ,a co poruchy, ja se ze 77 vejdu tak 15-20 lzetor 7245ukt píše:zdravim ja mam 6441 proximu a taham s ni vyvažečku a je dobrá sily ma dost ale je lehká a spotřeba docela dost větči než u 7245radekvi píše:zdravim ,mam 7745 ukt a ted to chci obmenit a koupil jsem 6441 jenze ted koukam ,ze je slabsi v kw 45 a 4156cm3 a 7745 ma 50kw ale zase jen 3900cm3 . Co si o tom myslite ,nebude to slabe, nebo velkej rozdil v tahu a co spotreba?dik za poznatky
-
spotřebu mam tak kolem 20 až 30 litru deně podle toho jak daleko se vyváži a jakej je teren a tak.jinak poruchy nejsou skoro žadny jen maličkosti,ja mam ještě všechno mechanicky a mam na ni široky kola tak proto možna papa vic ale jinak to jderadekvi píše:kolik ti tak sezere denne ,a co poruchyzetor 7245ukt píše:zdravim ja mam 6441 proximu a taham s ni vyvažečku a je dobrá sily ma dost ale je lehká a spotřeba docela dost větči než u 7245radekvi píše:zdravim ,mam 7745 ukt a ted to chci obmenit a koupil jsem 6441 jenze ted koukam ,ze je slabsi v kw 45 a 4156cm3 a 7745 ma 50kw ale zase jen 3900cm3 . Co si o tom myslite ,nebude to slabe, nebo velkej rozdil v tahu a co spotreba?dik za poznatky
-
ja z ni budu delat uktecko asi vysokej rampovac a krpana 55 ale rikaj ze je to slabe at beru 6,5 tak nevim,co koupit
-
tak to nevim ja ji použivam jako běžnej traktor jinak mam 7245ukt,to jsem chtel taky dat prič ale je to muj mazel tak ho budu postupně renovovat a necham si ho ten se bude hodit vždyradekvi píše:ja z ni budu delat uktecko asi vysokej rampovac a krpana 55 ale rikaj ze je to slabe at beru 6,5 tak nevim,co koupit
-
ja to chci tez jak ty ,10 let ji mam a nejde to prodat
-
a jakej mas navijak ja mam dtn 4 ale planuji sehnat tun40radekvi píše:ja to chci tez jak ty ,10 let ji mam a nejde to prodat