Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
Re: Bielorus EO 2621
Prajem vsetkym bielorusakom stastny novy rok.
K otazke ako kopat...
Mne to ide aj na volnobeh. Ked kopem sebe a chcem setrit naftu tak na volnobeh je to vporiadku, Ked mi stoji traktor na nakladke musim si samozrejme pohnut a vtedy dvihnem plyn o 1 max 2 urovne z volnobehu ( viac fakt nepotrebujem )
K otazke ako kopat...
Mne to ide aj na volnobeh. Ked kopem sebe a chcem setrit naftu tak na volnobeh je to vporiadku, Ked mi stoji traktor na nakladke musim si samozrejme pohnut a vtedy dvihnem plyn o 1 max 2 urovne z volnobehu ( viac fakt nepotrebujem )
Tiež prajem všetkým všetko dobré, hlavne veľa zdravia , šťastia v Novom roku.....
Ja kopem na zvýšený volnobeh...ale ja to mám len také domáce rýpanie sa v zemi , ale ide to úplne v pohode. Keď robím ťažšiu prácu tak ešte trošku pridám...o jeden zub na ručnom plyne
Ja kopem na zvýšený volnobeh...ale ja to mám len také domáce rýpanie sa v zemi , ale ide to úplne v pohode. Keď robím ťažšiu prácu tak ešte trošku pridám...o jeden zub na ručnom plyne
Já mám volnoběh podle otáčkoměru 600 ot./min., když přidám o 1 zub tak se zvýší asi na 750 ot./min., a když o 2 zuby asi 900 ot./min. - a to kopu, to mi přijde ideální. Na volnoběh se ani nezvednu na patkách - to motor chcípne.
Akorát to mám asi nějaké zavzdušněné, někdy trvá něž se to pohne a pak když se aktivuje přepouštěcí ventil tak je chvíli slyšet takové "prskání" v hadici, a když pak stroj chcípnu tak násada (i lžíce) klesne a pak jí jde ručně rozhoupat... :/
Akorát to mám asi nějaké zavzdušněné, někdy trvá něž se to pohne a pak když se aktivuje přepouštěcí ventil tak je chvíli slyšet takové "prskání" v hadici, a když pak stroj chcípnu tak násada (i lžíce) klesne a pak jí jde ručně rozhoupat... :/
nnntomas píše:Já mám volnoběh podle otáčkoměru 600 ot./min., když přidám o 1 zub tak se zvýší asi na 750 ot./min., a když o 2 zuby asi 900 ot./min. - a to kopu, to mi přijde ideální. Na volnoběh se ani nezvednu na patkách - to motor chcípne.
Ahoj
A kolko vam to v priemere zožerie naft? za hodinu intenzivneho kopania ?
Olej vam nezvykne žrať ?
Ja zatim po GO natocil jen 3mth...ale odhaduji to tak na 4l/h pri kopani. :-)
A v čom si to rovnal, o čo si to oprel ?
-
navař tam roxory naprič treba tři za sebe provař to a pak to převař navarovkama 508
Zdravím všechny belarusaky,možná se k vám též přidám budu kupovat belaruse eo 2621 a přikládám i nejake foto
- Přílohy
-
- rps20170109_192619.jpg (6.82 KiB) Zobrazeno 2174 x
-
- rps20170109_192545.jpg (5.49 KiB) Zobrazeno 2174 x
-
- rps20170109_192411.jpg (7 KiB) Zobrazeno 2174 x
Lžíce je už srovnaná...průhyb zůstal cca 0,5-1 cm.EDOVA 30 4x4 píše:navař tam roxory naprič treba tři za sebe provař to a pak to převař navarovkama 508
Teď bych potřeboval z něčeho levně vyrobit 1,5m svahovku...
ty seš pražak a staras se o takovy plečky? to bych necekal,že tam zijou i normalni lidi. poradil sis pěkně a co psal ede je zajimavy,ale moc nechapu jak to myslel napříč. a odkud má,že se pouziva roxor
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
pawka: Drzoune drzá...
no a ne? znáš nekoho jinyho pražaka co má běloruse? dyt to jsou nadlidi.. co s nim budes delat? demonstrovat na Zemana, kral vysociny co žije narovine,jakapak vysocina bezdak od D1nnntomas píše:pawka: Drzoune drzá...
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Asi ne
Baví mě to opravovat... už je skoro po GO (kromě motoru a převodovky - ta dostala jen novu spojkovou lamelu, byla rozpadlá) a v laku ...a pak bude hrabat...
Baví mě to opravovat... už je skoro po GO (kromě motoru a převodovky - ta dostala jen novu spojkovou lamelu, byla rozpadlá) a v laku ...a pak bude hrabat...