Baartheezův plkač (3011)
Moderátor: Lukashil
- Baartheez
Re: Baartheezův plkač (3011)
Děkuji strašně moc. Nevíš aspoň trochu nějaké rozměry?
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
neprodáváš náhodou gumy ze svího traktoru ?
- Baartheez
Robert píše:neprodáváš náhodou gumy ze svího traktoru ?
Ahoj, ano kola prodávám, ale nejsou z mího traktoru. Vzal jsem je tenkrát i s 4901 motorem. Řekl, jsem si že se mi doma neztratěj a tak jsem je vzal. Brzo budu mít 5211 (až dodělám 6011) a tam jsou úplně holý gumy, tak jsem chtěl tyto prodat a koupit 16,9 - 28, ale na inzerát nikdo nezavolal, tak je dám asi na tu 52, ale bude to vypadat blbě.
Nevím, nová guma 12,4-28 stojí tušim okolo 7000,- a já 2 kompletní kola bez hvězdice prodávám za 10000. Zdá se ti to hodně??
***Dodìlej to nebo tì to dodìlá***
- Baartheez
šíře byla 90cm a délka něco přes 2mPetr L. píše:Děkuji strašně moc. Nevíš aspoň trochu nějaké rozměry?
- Baartheez
Dlouho jsem nic nepřispěl a tak vám ukážu čím vším jsem se zabejval.
Udělal jsem si postřikovač z bojleru
Udělal jsem si postřikovač z bojleru
- Baartheez
- Baartheez
A nakonec jsem si koupil leštěnku Z5211 a zřejmě na ní bude hodně
- octaviaman 1
Tak to gratuluji !Baartheez píše:Tady je fotka
Založ si když tak nové vlákno pro 5211
Co historie 5211 - kde pracovala ? Cena ? Uděláš si jí předpokládám pro sebe ?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
taktez se pridavam ke gratulaci v jakym je stavu funkcnim ??? a jak byla cena ???
- Baartheez
Traktor je v plně funkčním stavu z TK na 2 roky rv je 1986. 9 let jezdil v zemědělství 10 let u myslivců a 5 let jezdil jen v zimě v sypáku a solil. To se na něm hodně podepsalo.
Motor je úplně exelentní chytal i v -14 naprosto bez problémů a bez pumpování. Oprovdu se jen jednou převalí a chytne. Dle TP byla udělána v 93 GO motoru výměným způsobem v STS.
Převodovka je průměrná, řadit jde ale už budou špatné synchrony, protože to jde jak ve 3011, ale jinak nehučí
Hydraulika je funkční, ale padá, dělat se stim dá.
Řízení komplet jeden rok po GO, je bez vůlí s novými čepy a novým posilovačem. Točí to o dost lépe než ta 6011 a hlavně se mi nepřenášejí vybrace do volantu. Prostě řízení jde točit jedním prsem na volnoběh
Brzdy jsou částečně po opravě. Jsou tam nové brzdové válce a kola brzdí obě stejně do smyku. Ručka brzdí taky dobře
Spojka má už asi nejleoší za sebou, ale ještě je dostačující
Plechařina a obutí je úplně KO. Gumy budu dávat nové 16,9-28 TZ13 a 7,5-16 TP9 od MITASU. Kdyžtak uvítám nějakou radu ohledně gum za kolik jste je pořídily atd.
Traktor si samozřejmě nechám pro sebe a chci ho dát do TOP stavu a vzhledu Z3320. 3011 už bude jen na takový šolich
Prozatím traktor natřu jen štětkou, aby trošičku vypadal k světu a príští rok se dám do totální GO
Motor je úplně exelentní chytal i v -14 naprosto bez problémů a bez pumpování. Oprovdu se jen jednou převalí a chytne. Dle TP byla udělána v 93 GO motoru výměným způsobem v STS.
Převodovka je průměrná, řadit jde ale už budou špatné synchrony, protože to jde jak ve 3011, ale jinak nehučí
Hydraulika je funkční, ale padá, dělat se stim dá.
Řízení komplet jeden rok po GO, je bez vůlí s novými čepy a novým posilovačem. Točí to o dost lépe než ta 6011 a hlavně se mi nepřenášejí vybrace do volantu. Prostě řízení jde točit jedním prsem na volnoběh
Brzdy jsou částečně po opravě. Jsou tam nové brzdové válce a kola brzdí obě stejně do smyku. Ručka brzdí taky dobře
Spojka má už asi nejleoší za sebou, ale ještě je dostačující
Plechařina a obutí je úplně KO. Gumy budu dávat nové 16,9-28 TZ13 a 7,5-16 TP9 od MITASU. Kdyžtak uvítám nějakou radu ohledně gum za kolik jste je pořídily atd.
Traktor si samozřejmě nechám pro sebe a chci ho dát do TOP stavu a vzhledu Z3320. 3011 už bude jen na takový šolich
Prozatím traktor natřu jen štětkou, aby trošičku vypadal k světu a príští rok se dám do totální GO
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
kde se daji sehnat ty nove hlinikove listy co jsou na to zetoru 6011 ??? jinak velice pekne udelany traktor
- Baartheez
Sehnal jsem je tady u nás v prodejně náhradní dílů na traktory, ale byly docela drahé, cca 200kč kuspirat píše:kde se daji sehnat ty nove hlinikove listy co jsou na to zetoru 6011 ??? jinak velice pekne udelany traktor
- mareko
ta oprava 6011 je opravdu pěkná práce .Jen těch traktorů není moc k mání
diesel to je koncert