Staníkův trhlej 6945
Moderátor: Lukashil
Re: Staníkův trhlej 6945
Dík pochvala potěší Vyřídím ji i spolupracovníkům.Vždyť jsme dělali i novej pedál plynu,ten původní se už fakt nedal oživit. Ještě jednou se zeptám jestli by někdo nebyl ochotnej udělat to video z těch fotek-já tady nikoho takovýho nemám,klidně za nějakou odměnu.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Dík To je tvůj traktor?Nemohl bys se podívat kolik centimetrů mají ty blatníčky na šířku?Mám blatník širokej asi 47 centimetrů.Zkoušel jsem blatníčky který mi půjčili v kooperáku a nehodí se ,jsou úzké.Tyhle by se hodili už kvůli tomu že trochu uhnou a zase se vrátí bez deformace.Taky koukám že máš uzavřenej zadní otvor nad hydraulikou,taky to udělám.Ještě to malý okýnko vzadu a potom už budu mít trochu klid-bydlím totiž hned u silnice a když o traktoru dělám tak se tady klidně zastaví cizí auto a daj se do řeči.Nikdy nevíš co jsou zač Když přijdou ti podomní obchodníci tak s nima vyběhnu ale jinak je mi to blbý.
Dílna je dílna
Je můj, zítra Ti je změřím.Vzadu je jen tabule plechu taky nemám rád když je traktor otevřenej.
Tyhle blatníky jsou ještě lepší, snesou opravdu hodně.
Tyhle blatníky jsou ještě lepší, snesou opravdu hodně.
Nevím ,jsou to takový lízátka. Jinak tam budu dávat ty orginál čtveratý světla i když někdo na ně nadává že se musí letovat ty doteky pro dvouvláknovou žárovku ale kupovat ty kulatý když mám ty origo se mi nechce.Škoda že jsem nesehnal tu 7245 z kovošrotu tady nedaleko.mohl jsem mít kupu náhradních dílů.Kluci říkali že to dojelo k dílnám a tam to zhasl a už to jen rozebírali až to slončilo ve šrotě.
Dílna je dílna
- Rozzik
Ahoj, tak jsme vcera pochovali nasi kocicku, taky to byl zanet ledvin. Museli jsme ji nechat uspat, vydrzela by jen dva dny a odesla by. Byla to fakt pani kocka, takova dama.
Nejak se tyhle nemoci nejak mnozi. Teta mela kocku 18 let a v pohode. Tehle bylo cca 9let.
Nejak se tyhle nemoci nejak mnozi. Teta mela kocku 18 let a v pohode. Tehle bylo cca 9let.
Blatník je široký 45cm pasuje přesně do 72XX blatníků.staník píše:Dík To je tvůj traktor?Nemohl bys se podívat kolik centimetrů mají ty blatníčky na šířku?.
Nevím co myslíš lízátkem, ale když ho ohneš mezi blatník a kolo vydrží.
To je takovej můj nepřesnej názor.Prostě se mi zdají takový úzký a nelíbí se mi tak jak ty co máš na tom svým traktoru.Ještě jsem se díval že máš na chladiči saharu-já to jen tak odhadoval a mám dojem že se mi tam nevejde,hlavně ten vývod teplýho vzduchu jde do hadice od čerpadla k posilovači.Já bych si klidně dal do traktoru tohle vytápění,tolik toho v zimě nenajezdím a vodní topení bych musel nějaký shánět a napasovávat.Mám sice topení z Warťana ale má spálenej motůrek jinak je šikovný.
Dílna je dílna
Na kterým? Jsou moje oba
Sahara se Ti tam vlízt musí.Jinak dávám topení ze 120.
Sahara se Ti tam vlízt musí.Jinak dávám topení ze 120.
Na tom horním pokud se bavíme o fotkách.Dneska jsem se ptal v prodejně ND a o zadních blatníkách nic nevěděli,tak jsem si nechal ustřihnout a ohnout plech a večer jsem to nakreslil a vyřezal a zítra až přijdu z práce tak to zajedem se synem naohýbat a povařit.
Dílna je dílna
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Tiez pridavam fotku Tych umelych blatnikov. Su zo 7745 ale musia pasovat aj na ostatne aj starsie traktory. A maju hranate svetla.
Nic ve zlým, ale jsou to mantinely .Blatníky jsou originál Zetor kupovany v Monstě.staník píše:Dneska jsem se ptal v prodejně ND a o zadních blatníkách nic nevěděli
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Ten kusok co ide na koniec blatnika sa vola predlzenie blatnika:Franta.cz píše:Nic ve zlým, ale jsou to mantinely .Blatníky jsou originál Zetor kupovany v Monstě.staník píše:Dneska jsem se ptal v prodejně ND a o zadních blatníkách nic nevěděli
1. 5718 7969 PRODLOUZENI LEVE 1.00ks 25.900 euro bez dph
2. 5718 7970 PRODLOUZENI PRAVE 1.00ks 25.900 euro bez dph
No nic já než bych se s tím sháněl tak jsem radši řekl klukům vedle na firmě a ti mi ohnuli plech.Já si to doma nakreslil a se synem jsme to na ohýbačce naohýbali.Dneska se to povařilo a ještě udělám ten kšiltík kterej to prodlouží a dám zástěrku a bude to.Je to vjak s tou objížďkou -sice dál ale po horší cestě Ještě mi zbývá dát tu gumu kolem dveří a dodělat to zadní okno.Nakonec nalepím samolepky na boky.
Dílna je dílna
- pepa.traktor
Staníku kolik stojí ty samolepky na kapotáž,taky o víkendu sem si na kolene dělal to prodloužění blatníku a jde to uplně v pohodě a stačí a plní to taky učel
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745