UKT,LKT a parta z lesa VIII
Moderátor: Franta.cz
Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII
Taky by Ti ruce neupadli něco vyfotit
Já nemám co, leda tak Tatru v potoce
Parádní fotky, jako vždy
Parádní fotky, jako vždy
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Sem s tatrou v potoce
Krakonoš máš SZ
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
Tak uz aby jsis zvykal na snih :jazyk:https://postimg.cc/image/uztozlg65/maršl píše:já teda štěpkoval v lepších podmínkách
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
To je věc na dlouhou diskuzi.maršl píše:já teda štěpkoval v lepších podmínkách
Sice ráno když nasazuju řetězy nadávám, ale pak jezdím jako na suchu.Mnohem lepší než se plácat v bahně.
- maršl
- Kontaktovat uživatele:
to kazdopadne, kdyz prejedu do lesa sem moc rad za zmrzlou zem, doufam, ze to jeste vydrziFranta.cz píše:To je věc na dlouhou diskuzi.maršl píše:já teda štěpkoval v lepších podmínkách
Sice ráno když nasazuju řetězy nadávám, ale pak jezdím jako na suchu.Mnohem lepší než se plácat v bahně.
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600
na pristi tyden hlasi otepleni jo a jinak vsem hodne bohateho jeziska
-
zdravim chlapy mam navijak dtn 4 a nechce mi tahat porad serizuji a pak vytahnu 2 baliky a uz zas bud nema silu a nebo taha porad co s tim,
To bude problém se vzduchovým válcem spojky.Bude mít malej krok, vydělat, vyčistit.
-
a je lepsi kdyz ma delsi krok traktor mam rok a nikdy nemel silu ani aby pretrhl lano nejezdim stim porad ale chci to udelat aby to chodilo jak ma vse uz jsem cistil 2x a je to porad stejny,a mel by tahat stejnou silou jako tun40 nebo ne dekuji
Tak to je chyba.
A zkontrolovat tlak vzduchu na traktoru 6 atmosfér.Potom chcípnout traktor a sepnout navíjení a zkontrolovat jestli někde neuchází vzduch.Pak tlak co jde do válce nejlíp u hřídele na tom otočným šroubení.A poslední, někde mechanická chyba na mechanizmu, ale to by spíš dělal jeden buben ne oba.
A zkontrolovat tlak vzduchu na traktoru 6 atmosfér.Potom chcípnout traktor a sepnout navíjení a zkontrolovat jestli někde neuchází vzduch.Pak tlak co jde do válce nejlíp u hřídele na tom otočným šroubení.A poslední, někde mechanická chyba na mechanizmu, ale to by spíš dělal jeden buben ne oba.
-
traktor mi fouka pres 6 a vzduch nikde neuchazi nevim cim to muze byt jeden blbne porad a druhej kdyz odbrzdim tak stejne ho nekdy ani neutahnu jak de stuha tak taham jen jednim,a jak je to stou silou?jinak traktor pouzivam tak 4 mesice v roce jinak vse delam vyvazeckou