OBECNÁ DISKUSE
Moderátor: Lukashil
Re: OBECNÁ DISKUSE
Ahoj, mám možnost mít disky s pneu 6.50 16 na zetor 3011. Originál by měl být 6.00 16, padne to tam v pořádku?
Padlo to tam jako víno:)
mám je taky koupený, ale zatím jsem se neodhodlal je tam přehodit.
Nejede to teď trochu "dokopce" ? :-)
Nemáš foto?
Nejede to teď trochu "dokopce" ? :-)
Nemáš foto?
Tak jedna páka řízení KO, závity. Dá se někde sehnat jiná na 3011? Našel jsem jen 5011 http://www.agrozetshop.cz/tahlo-rizeni- ... /d-109874/ předpokládám, že budou delší, tzn. uříznout a navařit.
kámoš ty konce se závity řezal nechal si udělat nový a ty tam pak navařil
Na té 5011 je jiný zavit? Vyšlo by to asi levněji než zadávat soustružníkovi.
-
Zdravím chlapi řesím stejný problém se závěsem na technickou jak to udělat?jimmy 4011 píše:Musel by jsi mít jeden z těchto dvou závěsů.
photo sharing sites
photo uploading
U tohoto typu se třetí bod upíná sem.
image hosting no account
Nevíte o nějakém z těchto závěsů.
Kdo by mi v tomto poradil.
mohl by mi někdo prosím změřit výšku závěsu od země u zetoru 3011 na kolech 12,4-28?mám ten na první fotce v příspěvku předemnou,klasika sklopnej,děkuji Petr
- jimmy 4011
To záleží v jaký díře máš druhej čep,závěs je stavitelnej.
Proč si to nezměříš sám???
Proč si to nezměříš sám???
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
promin,že obtěžuji takovou otázkou,myslel jsem,že je to forum,nemůžu změřit,protože mám jen kultivační kola,ted mám nějakých 70-75 cm na střed závěsu,chci koupit vozík-nosič kontejnerů ten má oje 50cm vysoko,chci zjistit výšku závěsu na normálních kolech,že bych je případně sehnal a nasadil,abych dostal vozík co nejvíce do roviny s traktorem,tak proto se ptám,tak promin,Petr
- jimmy 4011
Tak se hned nezlob.
Jak jsem psal,závěs je stavitelnej,má tuším 3 polohy-výšky od země.
Zkus ho přestavět a uvidíš.Kupovat kvůli pár cm nový kola se mi zdá jako blbost.
Jak jsem psal,závěs je stavitelnej,má tuším 3 polohy-výšky od země.
Zkus ho přestavět a uvidíš.Kupovat kvůli pár cm nový kola se mi zdá jako blbost.
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- jimmy 4011
Werich
Werich
pokud tam máš klasický kultiváky 9,5/9-32, tak výměnou za klasiku 12,4/11-28 si výškově nepomůžeš, tyhle pneu maj totiž (plusmínus jeden cm) stejnej vnější průměr (pohledej na internetu v tabulkách, jestli nevěříš). Ještě se to o další cm může lišit podle výrobce (a ještě víc podle opotřebení), ale to je asi tak všechno.
Mohl by sis výškově pomoci instalací "polokultiváků" z novějších řad 12,4/11-32, ty se tam vejdou (kor pokud máš nové polskoindické blatníky "one size fits all"), ty maj o 10cm větší vnější průměr, takže se ti osa se závěsem zvedne o polovinu, tj. o 5cm. Zanedbávám změnu úhlu postavení traktoru, závěs je v podstatě přímo na zadní nápravě (jinak čím dál je závěs za zadní nápravou, tak tím větší výškový rozdíl to může dělat, ale budou to milimetry).
Mohl by sis výškově pomoci instalací "polokultiváků" z novějších řad 12,4/11-32, ty se tam vejdou (kor pokud máš nové polskoindické blatníky "one size fits all"), ty maj o 10cm větší vnější průměr, takže se ti osa se závěsem zvedne o polovinu, tj. o 5cm. Zanedbávám změnu úhlu postavení traktoru, závěs je v podstatě přímo na zadní nápravě (jinak čím dál je závěs za zadní nápravou, tak tím větší výškový rozdíl to může dělat, ale budou to milimetry).
Taková možná poblblá myšlenka, kdyžtak mě rovnou vyoutujte, ale nejde náhodou pootočit portály o díru tak, že se výška dá zvětšit?
Rado
Rado
Náš Trkouš : http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 32&t=77823
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."
"Z hovna bič neupleteš, když upleteš, tak nezapráskáš a když zapráskáš tak jedině sebe."