Martinův TK
- Martin_TDi
Re: Martinův TK
Ještě jednou díky moc za gratulace ! :)
- Petis
- Kontaktovat uživatele:
LTK 50 turbo:-)
http://www.youtube.com/user/hfgbnfdn?feature=mhee
http://www.youtube.com/user/hfgbnfdn?feature=mhee
Také gratulují,myslim,ze budeš spokojen.5 let věkového rozdílu mezi mou vineou a tvou wineou je hodně znát.predni převodovka,nadrz,portaly,sani vzduchu,palubovka,vetsi zrcátka a ta vůně novoty sedačka je také hezká,ale asi by mi subjektivně vadil ten vyšší posez na svahu.koukam,ze i volantovou tyč ti kvůli lepší sedačce dali delší.j ak máš zapojené servo ?jako jednočinný válce s propojkou,nebo dvojčinné s tečky ?už si aspoň trošku jezdil ?co dojmy?
- Martin_TDi
Jo, užívám si poprvé vůni novoty ! Ani auto jsem ještě nikdy neměl nové Sedačku jsem si vybral tu vyšší a odpruženou, je mnohem pohodlnější než je standardní. Volantová tyč je normální, na zapojení pístnic jsem se nedíval, ani nevím jestli to bude vidět-mám spodek zadeklovaný jako ochranu podvozku.
V sobotu jsem se poprvé trošku projel a svezl kluka. Je to pekelný rozdíl proti TK-čku, řazení je ještě tuhé, ale přesné, brzdy jsou pekelně ostré, řízení jde stejně lehce jako na TK-čku se servem, motor má parádní sílu jede to pěkně svižně.
V pátek se mi podařilo stihnout uzavřít zákonnou pojistku za libových 390Kč u ČPP. Staré TK-čko jsem platil 370Kč.
Zítra skočím pro SPZ-ku a můžu v klidu na cestu.
Jinak jsem předělal staré uchycení na kultivátoru a háku na kmeny na 3-body podle normy ISO789-1 pro kategorii I.
free picture upload
V sobotu jsem se poprvé trošku projel a svezl kluka. Je to pekelný rozdíl proti TK-čku, řazení je ještě tuhé, ale přesné, brzdy jsou pekelně ostré, řízení jde stejně lehce jako na TK-čku se servem, motor má parádní sílu jede to pěkně svižně.
V pátek se mi podařilo stihnout uzavřít zákonnou pojistku za libových 390Kč u ČPP. Staré TK-čko jsem platil 370Kč.
Zítra skočím pro SPZ-ku a můžu v klidu na cestu.
Jinak jsem předělal staré uchycení na kultivátoru a háku na kmeny na 3-body podle normy ISO789-1 pro kategorii I.
free picture upload
Proč jsi nezůstal u jednoduššího řešení - rámový závěs? Nebo jsi s tím řešením nebyl spokojený?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tende vytahovam mam taky, Na červenem MTčku ho mam do rtamoveho zavěsu a na zelene ho mam udělane na klasicky 3bod jak martin. 3bod je lepši.
WINEA 36HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
VEGA 47HP excellent
VEGA 50HP excellent
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
taky gratuluju a zavidim mel jsi zvolit tu cervenou, ale je to kazdyho vec
chci se zeptat na ten vytahovak...na co to vsechno pouzivas? celkem se mi to libi, pouzivas to v lese?
chci se zeptat na ten vytahovak...na co to vsechno pouzivas? celkem se mi to libi, pouzivas to v lese?
- Martin_TDi
Jo ten červený se mi líbil moc, ale rodina rozhodla za mě, ale to mi tak nevadí.
Jo, ten vytahovák používám jen v lese, je to super pomocník.Udělané to mám ze silno-stěnného jaklu 80x50. Nacouvám ke kmeni, uvážu, zaháknu, nadzvednu konec a frčím .
windows screenshot
Jo, ten vytahovák používám jen v lese, je to super pomocník.Udělané to mám ze silno-stěnného jaklu 80x50. Nacouvám ke kmeni, uvážu, zaháknu, nadzvednu konec a frčím .
windows screenshot
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jj, parada ja to tahal autolanem...nic moc
- Martin_TDi
Já jsem kdysi používal silný úvazek, ale není to ono. Tento hák doma vyrobíš za sobotu a je to super pomocník.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to lepsi, ale ja s traktorem nejezdim pravidelne do lesa, tak jsem pouzil to, co jsem momentalne mel
traktor pěkný, o šálkovi přemýšlí bratr místo TKčka,
ramena kat1 jsou na tyto traktory moc dlouhé, dělal jsem si kratší a používám jen ty kratší, a také jsem měl všechno nářadí do tříbodu, ale to připojování je otravné, tak jsem si udělal jak dopředu, tak dozadu trojúhelníkový rychlozávěs a a všechno nářadí předělal na rychlozávěs, a to je paráda.
ramena kat1 jsou na tyto traktory moc dlouhé, dělal jsem si kratší a používám jen ty kratší, a také jsem měl všechno nářadí do tříbodu, ale to připojování je otravné, tak jsem si udělal jak dopředu, tak dozadu trojúhelníkový rychlozávěs a a všechno nářadí předělal na rychlozávěs, a to je paráda.
- Martin_TDi
Díky , jo traktor je parádní, zatím jsem nadšený a doufám že to tak bude dlouho.
Ale je pravda, že zadní ramena jsou dost dlouhé. Nasazování nářadí mi připadá do 3-bodu rychlé a pohodlné.
Ale je pravda, že zadní ramena jsou dost dlouhé. Nasazování nářadí mi připadá do 3-bodu rychlé a pohodlné.