UKT,LKT a parta z lesa VIII

Moderátor: Franta.cz

Zpráva
Autor
Sniper

Re: UKT,LKT a parta z lesa VIII

#2416 Nový příspěvek od Sniper »

šami1 píše:ted si mě nasral. A co by jsi chtěl třeba ladit,mašinu za 3.mega na kterou prostě v tomhle státě každý nemá!
Tebe bych kolego nasrat nechtěl ;-) :friends:

Myslel jsem to obrazně spíše tak, že celá koncepce LKT je dnes zastaralá, když poladíš motor, fajn, ale co ten zbytek. Už tak slabá převodovka to akorát dříve odsere, chybí reverzace atd..však víš. Prostě i kdyby mělo LKT ( 75/80/81 ) výkon motoru větší, je to pořád lenochod, např. oproti stejně starému Kockumu ;-)
Ono to není jenom o výkonu motoru.

Nechci to rozvádět, je to zbytečné, to třeba někdy u :pivo:

No a ke zbytku teorií o mezichladiči, zvedání průběhu výkonu atd se vyjadřovat také nebudu, protože některým ( míněno v dobrém ) uniká základní princip fyziky a účinnosti motoru.
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

feki

#2417 Nový příspěvek od feki »

reverzacnu prevodovku na lkt 81 tu uz maju aspon dvaja 8)

šami1

#2418 Nový příspěvek od šami1 »

Sniper" Já už jsem se uklidnil,bylo to takové momentální nasrání,já to tak mám.
Na tu reverzní převodovku si taky našetřím,jen to nebude hned.
Nehledám důvody proč to nejde,já hledám způsoby aby to šlo!

offroad12

#2419 Nový příspěvek od offroad12 »

Chlapi nemate skušenosti s touhle pneu? https://www.e-agropneu.cz/pneumatiky/tr ... restry.htm

pepikorliklocal

#2420 Nový příspěvek od pepikorliklocal »

chtel sem tu znacku skusit ale pak sem nak vimek,v agrozetu sem tuhle videl treleborgy agroforest,na vomak neskutecný maso tu zouvat ruco nevim nevim

Skalda

#2421 Nový příspěvek od Skalda »

Nazdar chlapi, potřebuju poradit, kupuju john deer 6200 ukt a potřeboval by jsem vědět jaké do něj náplně, motorový olej, hydrauliku, převodový olej v převodovce a jaký převoďák do náprav a navijáku, je ta igland 6002. Nechci nic zanedbat a chci to poměnit, kdyby náhodou někdo věděl i množství nebo měl dokonce manuál tak to by bylo skvělé. Dík.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............

Jan Karlik

#2422 Nový příspěvek od Jan Karlik »

To je ten od Jana Surého? S tím jsem taky dělal.. Kolik tě stál, jestli to není tajné? Když šel do basy, tak byl ochotný mně ho dát za 300tis. a když se vrátil, tak už byl za 450tis. :smich:

Skalda

#2423 Nový příspěvek od Skalda »

Chlapi. Kde najdu vin kod na traktoru new holland tl 90? Vi nekdo. Diky.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............

pobuk

#2424 Nový příspěvek od pobuk »

Zdarec, mám dotaz, je tu někdo se zetorem 10540 a máte za nim vyvážecku napojenou na hydrauliku z traktoru? Chci se zeptat jak to chodi a co traktor jak funguje v lese? Díky

špalek

#2425 Nový příspěvek od špalek »

Skalda píše:Nazdar chlapi, potřebuju poradit, kupuju john deer 6200 ukt a potřeboval by jsem vědět jaké do něj náplně, motorový olej, hydrauliku, převodový olej v převodovce a jaký převoďák do náprav a navijáku, je ta igland 6002. Nechci nic zanedbat a chci to poměnit, kdyby náhodou někdo věděl i množství nebo měl dokonce manuál tak to by bylo skvělé. Dík.
Ahoj, ohledně navijáku se podívej na stránky Iglandu, měl by se tam dát stáhnout manuál, já se radím s panem Vacovským, který je prodává u nás v kraji - 736778077. A ohledně traktoru se mrkni na http://www.strom.cz, Tam se dopídíš servisu co je u Vás nejblíž. Ale možná zjistíš druhy a množství olejů i na těch stránkách. Měj se a ať se daří.

Jan Karlik

#2426 Nový příspěvek od Jan Karlik »

pobuk:
10540 v lese funguje dobře, ale vyvážečku jsem za ním netahal. Když tam bude 70l čerpadlo, tak by to mohlo fungovat celkem dobře. :-/

maršl
Kontaktovat uživatele:

#2427 Nový příspěvek od maršl »

Jan Karlik píše:pobuk:
10540 v lese funguje dobře, ale vyvážečku jsem za ním netahal. Když tam bude 70l čerpadlo, tak by to mohlo fungovat celkem dobře. :-/
vsechno zalezi jakou budes mit ruku, mam keslu 203T napojenou v traktoru 6045 (cerpadlo na 1000ot) nebo 12145 ( cerpadlo 55l) a na 1000 ot motoru chodi dostatecne rychle. mam elektro ovladani danffos
Ford 8970, Landini 125, Zetor 12145, 6945, 6045 s nakladačem, vyvážečka STS Kesla 203T, štěpkovač Eschlbock Biber 7 Trio, Kubota B 1600

Jan Karlik

#2428 Nový příspěvek od Jan Karlik »

maršl píše:
Jan Karlik píše:pobuk:
vsechno zalezi jakou budes mit ruku, mam keslu 203T napojenou v traktoru 6045 (cerpadlo na 1000ot) nebo 12145 ( cerpadlo 55l) a na 1000 ot motoru chodi dostatecne rychle. mam elektro ovladani danffos
K té ruce píšou doporučený výkon čerpadla 30 - 50l. Tak s tím čerpadlem 70l co tam mám, by to mohlo chodit pěkně i na takový větší volnoběh...

koprkam

#2429 Nový příspěvek od koprkam »

Omlouvám se, že jsem tu rozdmýchal diskusi a některé lidi vytočil. K mému dotazu o úpravu turba asi takto. To turbo chci použít na krystala 16145, ne na Lkt. Ptal jsem se proto, že to tu kdysi někdo na Lkt myslím měl udělaný.
Takže pardon. :)
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.

Franta.cz

#2430 Nový příspěvek od Franta.cz »

Jan Karlik píše: K té ruce píšou doporučený výkon čerpadla 30 - 50l. Tak s tím čerpadlem 70l co tam mám, by to mohlo chodit pěkně i na takový větší volnoběh...
Není dobrý zatěžovat motor při volnoběhu.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - lesní stroje a bagry“