Česnek
Re: Česnek
za rok budu doufám moudřejší, měl jsem teď dva roky po sobě problém s bílou sklerocii, tak jsem letos zasadil na druhý konec zahrady a ještě zkouším gliorex, přemýšlím, že na jaře zkusím ještě zálivku Clonoplus. Nevím vždycky se nám česnek dařil a teď to byla bída, staral jsem se o něj celou dobu a dopadl hrozně pokud se ani letos nezadaří půjde na pole, jenže tam se bojím toho že to nebudu mít u baráku a jak to skončí bez hlídání je asi jasné....
Sám neznám odrůdu kterou sázím.Dostal jsem ji od bývalého spolupracovníka z Ukrajiny a jsem jak s výnosem a chutí velice spokojen.A nepálí mě po něm žáha.
Vita má odolný česnek s vychodu...jak dlouho vydrží v dalsim roce,do další sklizně?
Zetor 6718 DEEP RED
To nevím,loňský jsem ještě nespotřeboval.Asi proto,že je babča někde schovala.Musím mrknout.
To mas ještě loňský?
Ja mam jen uz letošní, ale ten bude pomalu mizet....
Ja mam jen uz letošní, ale ten bude pomalu mizet....
Zetor 6718 DEEP RED
Určitě,dávám ho do bramboráků a na topinky ale ty jsem dělal naposledy před dvěma měsíci.Pohledám.
-
pro opozdilce z mrazem zvonících hor. snad to klapne https://www.novinky.cz/domaci/424396-ta ... bleva.html
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí
...tak co , česnekáři , už Vám leze ..?
Mě leze akorát sopel z nosa, půda totálně zmrzlá .Vladimír už letos okopané?
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
Dnes jsem dostal hlášení: už vystrkuji špičky .
U mě taky.
A já se ani podívat nepůjdu,protože je tam bláto.
-
začátek března a začíná se mi kazit dukát. sem tam v palici stroužek chycenej plísní.tak jestli jsem špatně sušil,skladoval???na vrchu to vidět není,abych to třídil.až po oloupání.a taky začíná pěkně zelenat klíček.
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí