Česnek
Re: Česnek
Ja ešte nič a neviem, či vôbec do zimy stihnem zorať, nie to ešte zasadiť cesnak
...těch cvakaček by bylo na česnek škoda a na kořínky jsou slabé ...sekalsemmalo píše:tyhle se mi líběj http://www.techni-eshop.cz/remeslnicke- ... x-cvakacky měli jsme je v práci.nebolí z toho prsty,hezky se otvíraj tlačnou pružinou.a tyhle jsou pro profíky,tam teda nejsem http://www.ostraticky.cz/produkty/156/e ... i-cesneku/
...používám tyhle nejmíň 50 let staré zahradnické nůžky...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsme našupali 920 stroužků do země, dneska prší
A já to nestih.
Já musel nejdřív zlikvidovat pýr chemickou cestou.
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
A povedlo se?
Dneska šel do země a jelikož jsem "velkopěstitel" tak to byly celkem 3 řádky o délce asi 4 metry
Dneska jsme s tátou zasázeli 20kg (Bjetin, Havel, Havran, Dukát).
orba 7211 + Privat 330
příprava kultivátor + uvázané Učko na srovnání, před sázením prášek a rotavátor Vari
řádky jsem letos poprvé dělal Suprem a vyrobeným řádkovačem, který bude ještě jako základ pro plečku na příští rok, možná i něco na vyorávání
sázeno, zahrnuto a ukouleno ručně
přemýšlím, že ještě řádkovač příští rok upravím na zahrnovač Jinak je to daleko lepší práce než to dělat motykou, třeba časem vydělám na sazeč nebo ho i postavím
Teď už si jen přát ať naroste
Ještě foto:
orba 7211 + Privat 330
příprava kultivátor + uvázané Učko na srovnání, před sázením prášek a rotavátor Vari
řádky jsem letos poprvé dělal Suprem a vyrobeným řádkovačem, který bude ještě jako základ pro plečku na příští rok, možná i něco na vyorávání
sázeno, zahrnuto a ukouleno ručně
přemýšlím, že ještě řádkovač příští rok upravím na zahrnovač Jinak je to daleko lepší práce než to dělat motykou, třeba časem vydělám na sazeč nebo ho i postavím
Teď už si jen přát ať naroste
Ještě foto:
Taky mám už v zemi.
Konečne som aj ja zasadil asi 300 kusov. Odroda Mojmír.
Nikdy nehovor: To nejde. Vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.
- fidel12
- Kontaktovat uživatele:
Včera 25 kg ( Záhorský 13 kg , Lukan 10 kg . Benátčan 2 kg )
používáte někdo Gliorex ( třeba na cokoli )
používáte někdo Gliorex ( třeba na cokoli )
Zetor 7011
Land Rover Discovery II Td5
Land Rover Discovery II Td5
Gliorex jsem letos zkoušel poprvé, tak uvidíme, máš nějaké zkušenosti?