Peeťanovi pomocníci
Moderátor: Lukashil
- Holder
Re: Peeťanovi pomocníci
Typické vrakoviště jako bylo v JZD v 80 letech . Měl by tento soukromník navštívit kolegy v Německu jak se hledí techniky.
V Německu taky dostávají větší bankovky a můžou so dovolit víc nového. Toto vrakoviště se vpodstatě leta nevyužívá. Stroje který choděj jsou v dobrým stavu.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- pepa.traktor
ahoj Peetane tak jak si dopad s nakupem,asi to nevyšlo co -je to škoda.Ja osobně byl na tolika aukcích a psal finanční nabídky na vyhlášený nepotřebný majetek příspěvkových organizací,poznal a pochopil sem jak to funguje a mužu říci že sem po pár letech znechucený a mnohokrát zklamaný.
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
To je fakt... Né že by to tady bylo nějak podmázlý, ale stálo to za prd.
Nechal jsem si utéct spoustu dobrých kupů abych měl bankovky na 6245, nebo samosběrací vůz na balíky. Na 6245 jsem nakonec neměl a s vozem mě jeden darebák co tu má zastoupení JD přeplatil, takže ještě víc nemám rád JD... Nakonec tam zbylo jen pár blbostí, tak jsem vzal profilovou ohejbačku a pár drobností. Každopádně příště tam jdu pro torona a pro mačkač co mě první den utekli a neprodaly se.
Nechal jsem si utéct spoustu dobrých kupů abych měl bankovky na 6245, nebo samosběrací vůz na balíky. Na 6245 jsem nakonec neměl a s vozem mě jeden darebák co tu má zastoupení JD přeplatil, takže ještě víc nemám rád JD... Nakonec tam zbylo jen pár blbostí, tak jsem vzal profilovou ohejbačku a pár drobností. Každopádně příště tam jdu pro torona a pro mačkač co mě první den utekli a neprodaly se.
Že by brrrrm brrrrm brmBlajda píše:Co budeš dělat s toronem?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
A čo to vlastne je???ondra píše:Že by brrrrm brrrrm brmBlajda píše:Co budeš dělat s toronem?
Řezačkavlado742 píše:A čo to vlastne je???ondra píše:Že by brrrrm brrrrm brmBlajda píše:Co budeš dělat s toronem?
http://stroje.hyperinzerce.cz/zemedelsk ... ka-nachod/
- Holder
Peetane nevím , nevím , ale jstím Toronem si to promysli . U nás ho kdysi měli JZD a furt pod něm leželi . Zlatá Němka. Ohledně stima penězi v Německu jsem to takhle nemyslel . Chtěl jsem říc , že i ze starýma stroji jinak zachází a dobrý hospodář u nás taky.
Holdere, já si s ním něco seštěpkuju a až se podělá, tak ho rozeberu. Kola se hoděj na traktor a zbytek na díly... Orbitrol atd...
- vlado742
- Kontaktovat uživatele:
Pekny stroj, a keby to bolo fakt funkce tak kym sa to poserie tak s tym aj nieco spravisondra píše:Řezačkavlado742 píše:A čo to vlastne je???ondra píše:Že by brrrrm brrrrm brmBlajda píše:Co budeš dělat s toronem?
http://stroje.hyperinzerce.cz/zemedelsk ... ka-nachod/
Pár fotek co mi táta vydražil když jsem byl ve Švédsku. Bohužel toron se vyšplhal dost nahoru.
-
A kde to bylo?Jestli to není tajné a bude ještě něco ?
Snad ještě něco budevarga píše:A kde to bylo?Jestli to není tajné a bude ještě něco ?
Kousek od Náchoda.varga píše:A kde to bylo?Jestli to není tajné a bude ještě něco ?
Já myslím že už nic nebude, zbyl tam jen "šrot", kterej má cenu jen pro nás sběratele a ne pro exekutora.