Bielorus EO 2621
Moderátor: Franta.cz
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bielorus EO 2621
Najhorsie pre tu matku je ked niekto dviha bager pomocou lopaty aby sa presunul a podobne. Material je ocel 523 a podobne.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
kolecko aj tisic hran su podla mna upravene kalenim napr tak ako aj retaz, ked pozvaras mas z toho to co som popisal vyssie.
kolega co som mu dal prezistit ci sa to da zohnat sa mi este neozval tak daj vediet ci sa mam dopytovat dalej aspon pre cenu alebo to nechat tak..
kolega co som mu dal prezistit ci sa to da zohnat sa mi este neozval tak daj vediet ci sa mam dopytovat dalej aspon pre cenu alebo to nechat tak..
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Cenu chcem urcite vediet co by to stalo. Co ked to bude treba vymenit.
Drazkovanie hriadela sa opravovalo navarenim brusenim a frezovanim. Akurat na to trebalo mega velky pripravok. Otazka je ci sa na navar nepouzil lepsi material.
Ale povodne zuby boli pozahynane nepraskli tak neocakavam ze neboli kalene.
Inak na tvojom obrazku ta matka,nema byt viac dotiahnuta sa mi zda ze malo trci zavit.
Drazkovanie hriadela sa opravovalo navarenim brusenim a frezovanim. Akurat na to trebalo mega velky pripravok. Otazka je ci sa na navar nepouzil lepsi material.
Ale povodne zuby boli pozahynane nepraskli tak neocakavam ze neboli kalene.
Inak na tvojom obrazku ta matka,nema byt viac dotiahnuta sa mi zda ze malo trci zavit.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Ta matka je na doraz, som to po tvojom upozorneni kontroloval, a zaroven som menil retaz, myslin ze niekto sa tu aj pytal ze kolko ohniviek ma mat nova a ja som pisal ze ja som mal 21 tak POZOR plny pocet je 23!! Rameno ide na skoro 90 do oboch stran krasne.
- cricket
Zdravim,
Kde kupit kompletnu sadu gumiciek na pretesnenie serva???
Kde kupit kompletnu sadu gumiciek na pretesnenie serva???
ked neodpovedam na fore 1-2 dni, tak piste do SZ.
+421367498015 Pan bohuš ma čo potrebuješ , mal som čislo aj na mobil ale skončilo aj zo starim tel.
- cricket
- cricket
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Vypina nahon cerpadla pre prednu radlicu a otoc, bacha radit pri vypnutom motore. Na tych teckach mozes merat tlak. Co je nastaveny na rozvadzaci pre otoc a prednu radlicu.
Zdravím,
měl bych dotaz na znalé. Mám pístnici 110x55, nejsilnější z podkopu, no a po roce jsem se dostal k poskládání po repasi. Něco jsem zapomněl, něco je jinak. Mám dvě otázky:
Ten kuželový distanční kroužek patří nad, nebo pod manžety? Správně je na fotkách vlevo, nebo vpravo?
No a potom zajišťovací matice, je jištěna takovým odpruženým červíkem, původně byla v závitu drážka, nebo vyvrtaný otvor? Nebo drží jen tlakem na závit? A jak moc se utahuje?
image hosting over 5mb
Prosím kdo jste to měli rozhozené a pamatujete si to, koukněte mi na to, díky!
měl bych dotaz na znalé. Mám pístnici 110x55, nejsilnější z podkopu, no a po roce jsem se dostal k poskládání po repasi. Něco jsem zapomněl, něco je jinak. Mám dvě otázky:
Ten kuželový distanční kroužek patří nad, nebo pod manžety? Správně je na fotkách vlevo, nebo vpravo?
No a potom zajišťovací matice, je jištěna takovým odpruženým červíkem, původně byla v závitu drážka, nebo vyvrtaný otvor? Nebo drží jen tlakem na závit? A jak moc se utahuje?
image hosting over 5mb
Prosím kdo jste to měli rozhozené a pamatujete si to, koukněte mi na to, díky!
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
V zavite je vyvrtana diera. Tak ze bud vyvrtat novu alebo staihnut z matice alebo podlozky na sustruhu. Al3bo novu podlozku.
- Killer Koly
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
BTy som sa stavil ze som pisal odpoved. packa je navypinanie cerpadla pre prednu radlicu a otoc. zapinat vypinal len pri stojacom motore !
NA tie tecka vies pripojit tlakomer a nastavit tlak v rozvadzaci pre prednu radlicu a otoc.
NA tie tecka vies pripojit tlakomer a nastavit tlak v rozvadzaci pre prednu radlicu a otoc.
Kde najdu kontrolní šroub na hladinu oleje v převodovce? Jak vypadá?
Podle čeho dotahujete matici na otoči? Mám být, tuším, 2mm - ale jak změřit? Dotáhnout na fest a pak povolit?
Podle čeho dotahujete matici na otoči? Mám být, tuším, 2mm - ale jak změřit? Dotáhnout na fest a pak povolit?
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Pokial si dobre pametam zavit je tam zostupanim 2mm. Ale podla mna, ked je tam vsetko nasadene, tak to asi neutiahnes.
Tak ze jedna otacka su 2mm. Osobne to dam na dotyk a uvidim ako si to sadne. Odkial mas ze tam ma byt vola 2mm?
Tak ze jedna otacka su 2mm. Osobne to dam na dotyk a uvidim ako si to sadne. Odkial mas ze tam ma byt vola 2mm?