Rotačná bubnová sekačka
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
- daniel
Rotačná bubnová sekačka
Máte niekto skúsenosti s rotaèkou Deutz Fahr 165. Utiahne mi to moja 4011?
- daniel
rotaèná kosa
akého cvrka na kardane, nerozumiem? Odskúšal by som ju rád, ale ešte nie je moja. Rozhodujem sa ju kúpi. Nevieš èi je to 2 alebo 4 bubnová?
No,jestli je to 2 a nebo 4 bubnová,to budeš muset nadzvednout tu plachtu a spoèítat kolik to má bubnù Ty první ŽTR 4 bubnové nemìli jednosmìrnou spojku na kardan,jak ty pozdìjší typy,to znamená,že jen roztáèíš bubny,ale pøí dobìhu ti nepùsobí setrvaèné síly rotaèky na vývodový hrídel,poøád to cvrká pøi dobìhu.
- bastardtraktor
asi je 2 bubnova -
pokud je pøed èíslem 165 ještì KM, tak jsem ti jí našel na ebay - je dvoububnová a vypadá hùž jak tvoje - chce za ní 425E ale mùžeš navrhnout míò.
to KM, ale ale asi jen Kreisel meahewerk - èili žeje to bubnová sekaèka
http://cgi.ebay.de/Fahr-KM-165-Kreiselm ... dZViewItem
Mì teda pøed koupí ètyøbubnové zrazovali, že je to køáp.
ten cvrk je pod krytem øemenice a musí tam být na krytu vyvýšení - takový hrneèek nad vìtší øemenicí
to KM, ale ale asi jen Kreisel meahewerk - èili žeje to bubnová sekaèka
http://cgi.ebay.de/Fahr-KM-165-Kreiselm ... dZViewItem
Mì teda pøed koupí ètyøbubnové zrazovali, že je to køáp.
ten cvrk je pod krytem øemenice a musí tam být na krytu vyvýšení - takový hrneèek nad vìtší øemenicí
ooooooooooooo
- schejbic
Tím cvrkem zøejmì myslíte dobìhovou spojku, která je na hnací øemenici. Pokud by tím vybavená nebyla tak se podívej jestli na náhonové høídeli na konci k traktoru není pøed køížem jestì volnobìžka. Pokud ta rotaèka nemá ani jedno, mùžeš si tu volnobìžku dokoupit, ale prodraží se ti ta rotaèka pøibližnì o 4000,-. Obojí ma za úkol zabránit rázùm od rotaèky.
K práci se musí člověk umět postavit! Pokud se k ní postaví špatně, tak ho ta svině může i ZABÍT!!!
- bastardtraktor
Asi je to , jak øíkáte - když se podíváte na fotku v tom inzerátu z ebay viz link co jsem výše uvedl, tak tam je vidìt, že náhonová høídel - mezi sekaku a traktor má v sobì volnobìžku, neboli, že sekaèka cvrka asi nemá - pokud není ta vaše tøeba nìjaký vylepšený model pod sejnýn typ.èíslem. Takže by bylo dobøe, aby k té sekaèce, co chcete u nás kupovat ta originál høídel byla pøiložena.
Pøitáhl jsem ale vrak takové té šajbové sekaèky 165 s 5-ti"želvama" a ta cvrka taky nemá, takže jestli ji opravim, tak mì jak koukam taky èeká dokoupit tu volnobìžku na høídeli. Nebo k šajbové to není nutné??
Pøitáhl jsem ale vrak takové té šajbové sekaèky 165 s 5-ti"želvama" a ta cvrka taky nemá, takže jestli ji opravim, tak mì jak koukam taky èeká dokoupit tu volnobìžku na høídeli. Nebo k šajbové to není nutné??
ooooooooooooo
- daniel
rotaèná kosa
a èo poviete na túto kosu, zvládne to 4011? Je to rotaèka 190 nemeckej výroby. Kedy má 4011 s tou kosou najväèšie problémy, myslím tým pri prevoze na pole do kopca, alebo pri samotnom kosení. Veï pri kosení už mi nedvíha predok, kosa leží na zemi a vývodák ju predsa roztoèi musí. A èo keby som doažil predok. Tak ako zvládne to. Poradte prosím, nemám s tým žiadne skúsenosti.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
motorove to utahne, pokud pojedes na redukci
zalezi do jak prudkeho kopce pojedes , ale pokud mas ve predu zavazi tak by ti to nemelo zvedat
mi meli 185 a na ni byl jeste extra ram s deklama,... a vpoho to ta 4011 utahla a predek se nam nezvedel, ale je fakt ze jsme ve predu nemeli origo zavazi tak jsme tam dali nejaky kotouce co meli cekem asi 50-70kg
zalezi do jak prudkeho kopce pojedes , ale pokud mas ve predu zavazi tak by ti to nemelo zvedat
mi meli 185 a na ni byl jeste extra ram s deklama,... a vpoho to ta 4011 utahla a predek se nam nezvedel, ale je fakt ze jsme ve predu nemeli origo zavazi tak jsme tam dali nejaky kotouce co meli cekem asi 50-70kg
- octaviaman 1
- daniel
rotaèná kosa
tak to si ma moc nepotešil
- octaviaman 1