nový 163 koníkový Crystal
Moderátor: Lukashil
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Re: nový 163 koníkový Crystal
Měl jsem tu možnost v něm sedět později se i svést a na první pohled pěkný ale výhled z kabiny nic moc vadí výhled přes přední kapotu foto:https://www.facebook.com/groups/158549880847127/photos/ snad půjde otevřít
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
Ta otevřená kapota je jen v rámci údržby, nebo už se něco rozbilo? A co první dojmy, zkušenosti s provozem?
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
Tu jsem otevřel já , díval jsem se na motor . Jinak no pojmy prý vesměs pozitivní, pohodlný, silný , ale už se projevilo špatné ložisko na přední nápravě a kvůli pár problémům se zetory ho nakonec brát neplánují
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Rozbilo se zavirani kapotykoprkam píše:Ta otevřená kapota je jen v rámci údržby, nebo už se něco rozbilo? A co první dojmy, zkušenosti s provozem?
Tak tocje dobrý. Mě se na techagru moc líbil, za 16145 bych měnil hned, ale asi by se mi nikdy nezaplatil.
Když něco nejde vem kladivo,
tady ho maji jako testovací a prej se hrozně sere - testujou za nim nový mašiny tak ho nepoužívaji a jedou deutz fahry a fendy
malej traktorista v malým traktoru
JJ je to hezký a silný ale plno věcí na tom ještě budou muset vychytat
Zetor 6911 (1980)
Vlek 3,5T
Vlek 3,5T
- adam
Trochu mimo. Jak jsou spokojený s deutz fahrama? Jednoho mám objednanýho, i když původně jsem chtěl zetora.Sadra17 píše:tady ho maji jako testovací a prej se hrozně sere - testujou za nim nový mašiny tak ho nepoužívaji a jedou deutz fahry a fendy
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Dobre si spravil, u nás na družstve Zetory už dávno nekupujú, začali s MF, kúpili 2 kusy a hneď ich to prešlo... Tak asi pred 8 rokmi kúpili DF a odvtedy ich nakúpili už minimálne 10 ks Teraz mali na skúšku aj Case, JD, NH, Zetor (všetko okolo 120 koní) a aj tak nakoniec o5 skončili pri DF.
jezdí, lejou naftu a adblue a zase jezdí co říkali tak se jim nelíbí převodovky ale to bude asi o zvykuadam píše:Trochu mimo. Jak jsou spokojený s deutz fahrama? Jednoho mám objednanýho, i když původně jsem chtěl zetora.Sadra17 píše:tady ho maji jako testovací a prej se hrozně sere - testujou za nim nový mašiny tak ho nepoužívaji a jedou deutz fahry a fendy
malej traktorista v malým traktoru
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád ho má jednoho z těch prvních a sere se to jako ... už na to byl 2x servis a zase tolik s tím nejezdí.
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Otázka kolikrát ten Crystal kopeček vyjede nutno také dodat, že Claas není bůhví co mezi traktorama...