John Deere powered by Suzuki
Re: John Deere powered by Suzuki
Držím palce , je vidieť ,že na vychode sa ešte chce zaoberať pôdou. Tu sme orali dvaja a susedi sa pristavovali či málo zarobím. Doslova mi kamarát povedal "preboha nestrapňuj sa tu a daj tam trávu ako my všetci".
klobuk dole pred dielom co si vytvoril
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Člověk se nestačí divit Tenhle projekt sleduju od začátku, ale i když byl už od počátku ambiciozní, nikdy by mě nenapadlo kam až to dotáhneš Nádhera A moc se mi líbí některé detaily konstrukce, různé neobvyklé vychytávky a samozřejmě i moderní vymoženosti, jako kamerky s monitorem O kapotáži ani nemluvě
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
- mavexx
Ďakujem všetkym za chvalu. Ale fotky tu davam nie len preto pochvaliť sa , ale aby aj iny čo to okopyrovali a vylepšili. Veď toto forum je o tom. Terablik, mať teba poblizku, hydraulika je moja smrť. Včera som skončil s oranim pre tento rok. Padla 50 zahrada... za 4 a pol dňa bez poruchy. aspon niečo sa vracia z tych penazí čo som do neho vrazil.
Môžem len ticho závidieť - hlavne ten počet záhrad. Ale zato tu dolu na juhu už v troch domoch na jednej dedine sú TENISOVÉ KURTY . A Podhájska to už ani nehovorím , všetky záhrady okolo termálu sú zabetonované a prerobené na parkoviská pre turistov.
Parádny stroj my sme tiež chodili včera orať po záhradách zo Zetorom 5245 a orali sme záhrady aj menšie ako 1 ár to je už trochu malé ale dalo sa
oco13 tak Vás na juhu pokazil turizmus? Ide to dole vodou...
oco13 tak Vás na juhu pokazil turizmus? Ide to dole vodou...
Sim111 : turizmus len jednu dve dedinky, ovela viac škody tu napáchali automobilky. Dávajú robotu ,ale zároveň človeka vycucnú až na kosť. Vidím to na sebe chodím z roboty jak zbitý pes a za pol roka som na traktore urobil to čo volakedy za týždeň.Shr už asi v dedine nie je ani jeden. Je len mlyn ,a tí to robia na ovela vyššej úrovni.
- Veteranista!
Krásná stroj, až teď jsme ho objevil, jen jedna "chybka" na kráse, lepší by bylo Zetro powed ba Suzuki Škoda, že fotky nemáš třeba na rajčeti, tam jsi to člověk může prohlédnout víc pokupě, ale zařazuji tě do svého seznamu, inspirujích strojů pro mé stavby.
OCO: ale v Podhajské je krásně, rád se tam tak jednou za rok povařím
Ale chápu jak to myslíš, roli exota začínám hrát na vesnici a okolí taky a přitom dělám normální věci.
Políčko, máme kralíky, kozu, dvě ovečky, menší sad a jsem divnej prej a dělám věci, co se nevyplácí. Trávu beru jako pastvu nebo na seno, když řeknu, že nějaký anglický trávník ani nechci, že hezkou trávu máme na fotbalovém hřišti, ťukají jsi na čelo.
Že loupu kukuřici mlýnkem na kliku, myslí, že jsem z pravěku, že ručně moštujeme - blázni, líčím kmeny stromů vápnem - zbytečná práce.
Že bych chtěl koupit 1ha pole na zahrátku a pod - blázen, jednou jsi pořídil včely-proč, med koupím v tescu, že bych chtěl osla-kup jsi jako každý raději koně a nejlépe dej ho někem ustajet.
Diví se, že nemám televizi, nechodím do kina a když řeknu, že já jsi sednu na zahradě na lavičku a koukám jak se ovečky pasou, že je to lepší, skoro na mě chtějí hodit síť a odvést do ústavu.
Korunuji to tím, že jezdím Škodou 120 - kup už jsi normální auto, jenže proč?Je spolehlivé, odvezu vždy co potřebuji, levné na provoz, poskytuje mi pohodlí jaké požaduji.
Otázky typu proč ty zvířata chodám, že se mi to ani nemůže vyplatit, už ani neodpovídám. Většina to nepochopí.Ano králíká koupím v obchodě, bez práce jen čisté maso, snad třeba i levnější, ale jednak ne v takové kvalitě, ale jak mám teď krásného samce, na toho se nemohu vynadívat. Jak je super, když po práci přijdeš domů, sednaš jsi na zahradě a koza přijde jsi sednout za tebou.
Zajímmavé je, že běhat po kurtu s raketou za míčkem je odpočinek a sekat kosou je dřina, kterou dělá jen blbec, asi proto, že za tennis člověk platí a sekáním kosou na seno něco ušetří(pozn. křovinořez mám, ale pokud to jde, raději stejně vemu kosu a v klidu a tichosti jsi sekám)
Sorry na slohovku a
OCO: ale v Podhajské je krásně, rád se tam tak jednou za rok povařím
Ale chápu jak to myslíš, roli exota začínám hrát na vesnici a okolí taky a přitom dělám normální věci.
Políčko, máme kralíky, kozu, dvě ovečky, menší sad a jsem divnej prej a dělám věci, co se nevyplácí. Trávu beru jako pastvu nebo na seno, když řeknu, že nějaký anglický trávník ani nechci, že hezkou trávu máme na fotbalovém hřišti, ťukají jsi na čelo.
Že loupu kukuřici mlýnkem na kliku, myslí, že jsem z pravěku, že ručně moštujeme - blázni, líčím kmeny stromů vápnem - zbytečná práce.
Že bych chtěl koupit 1ha pole na zahrátku a pod - blázen, jednou jsi pořídil včely-proč, med koupím v tescu, že bych chtěl osla-kup jsi jako každý raději koně a nejlépe dej ho někem ustajet.
Diví se, že nemám televizi, nechodím do kina a když řeknu, že já jsi sednu na zahradě na lavičku a koukám jak se ovečky pasou, že je to lepší, skoro na mě chtějí hodit síť a odvést do ústavu.
Korunuji to tím, že jezdím Škodou 120 - kup už jsi normální auto, jenže proč?Je spolehlivé, odvezu vždy co potřebuji, levné na provoz, poskytuje mi pohodlí jaké požaduji.
Otázky typu proč ty zvířata chodám, že se mi to ani nemůže vyplatit, už ani neodpovídám. Většina to nepochopí.Ano králíká koupím v obchodě, bez práce jen čisté maso, snad třeba i levnější, ale jednak ne v takové kvalitě, ale jak mám teď krásného samce, na toho se nemohu vynadívat. Jak je super, když po práci přijdeš domů, sednaš jsi na zahradě a koza přijde jsi sednout za tebou.
Zajímmavé je, že běhat po kurtu s raketou za míčkem je odpočinek a sekat kosou je dřina, kterou dělá jen blbec, asi proto, že za tennis člověk platí a sekáním kosou na seno něco ušetří(pozn. křovinořez mám, ale pokud to jde, raději stejně vemu kosu a v klidu a tichosti jsi sekám)
Sorry na slohovku a
Nemám doma bordel, to je neuspořádané muzeum!
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
unas se zase predhanime, kdo dela lepsi utopence, uzeny atd
kazda vesnice ma svoje, kdyz to vezmu podle sebe...ano, lidi si rikaji, na co chci pole a delat brambory, ale kazdymu je po tom houby
kazda vesnice ma svoje, kdyz to vezmu podle sebe...ano, lidi si rikaji, na co chci pole a delat brambory, ale kazdymu je po tom houby
Idú dve stíhačky a jedna nestíha...
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
Iseki tu 180f http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 72&t=63978
Zetor 7211
Fortschritt E512
Fortschritt E514
Rohr 24RA
Zetor 5611
- mavexx
ano je to moj stroj. skušal som či by som to dokazal predat. ale asi nie.
nekupujem... ale
...no a keby tak nahodou, napísem že ho berem?
...no a keby tak nahodou, napísem že ho berem?
- mavexx
no vyšlo to v internetovych novinach
- mavexx
Odkaz pre Terablika.
prosim ozvy sa mi,potrebujem radu ohladne hydrauliky.
Konkretne rozvadzač Jihlavan sa mi nepozdava.
moj email : mavexx@gmail.com
prosim ozvy sa mi,potrebujem radu ohladne hydrauliky.
Konkretne rozvadzač Jihlavan sa mi nepozdava.
moj email : mavexx@gmail.com