U 77XX je ten pies vlastne ten modry obdlznik (dlhsia bolcna). To ucho vedla je pre bocny spanovak a druhy kratky čap.Franta.cz píše:Není píst je v tý mezeře vlevofeki píše: ak to modre je uz ucho piestu
6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
JO vlastně máš pravdu.
Ahoj Pali. Snazim sa sem dostat fotky toho poondiateho horala aj s frezou a potimage mi to akosi nechce dat. Uz ma to privadza do sialenstva. Potrebujem surne vediet ci mozem na zimu ratat s tou frezou. Uaaa.
skus OLD POSTIMAGE. Ja cez ten davam foto.
- drevakm
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mužu mít jeden dotaz, koukal jsem že jsi dělala něco na kompresoru, chtěl jsem se zeptat co jsi měl za závadu? Já mám 67 kompresor mi tlačí dobře a celkem dost, ale nevydrží mi zapnutý a při odfouknutí se odjistí a vypne ( teda uvodlní se to jištění a začne na něm rachtat ten převod. A upřímně se mi stále nechce do toho rozebírat pulku motoru ze předu jen kvuli zapínání kompresoru..... Díky za odpověd Mirek
Zetor 6748 s manžetovou napravou a dalsi hracky
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.
Pokud chcete poradit z oblasti zpracování dřeva, tak se ptejte.
Ja som len pretesnoval tu zasuvaciu packu ktorou zapinas kompresor. prepustal mi tadial olej aj ked bol kompresor vypnuty. Kompresor inak tlaci dobre. Ak ti to vyhadzuje a pri zatazi a odfuknuti vypne, tak moze byt viac poruch. Mozes mat zodratu zubovu spojku, pripadne aj vidlicku, Moze byt poskodena drazka na zapinacej packe a vydrety poistny kolik. Skusal si ten kompresor podrzat rukov ked ma odfuknut? Ak mas zodratu vidlicku alebo zubovu spojku, musis rozpojit napravu od motora, rozobrat prsia motora a demontovat aj vstrekovacie cerpadlo.
vyzera jakeby teraz zisiel z linky akura tie blatniky su take neprrodzene
Boli tam plechove, ale boli uz v zlom stave a niekolkokrat opravovane predoslym majitelom. Kupili sme potom tieto. Hlavne su laksie a odolnejsie. Svoj ucel plnia na
Krásná 69
Ahoj Pali. Posles mi prosím ta do SZ tvoj email? Pošlem ti tie foto. Neviem si dať rady. Dik.
OK mas sz.
Zajtra ide 69tka na tech. kontrolu. Drzte palce
Taky a jak píše sedlák