MT8-050 Tomáš
Re: MT8-050 Tomáš
Obce mají dneska dotace na vlastní komunální techniku. Získat u nich práci jako službař je daleko složitější... Frézování pařezů, rizikové kácení, štěpkování to jo... Jsou obce, které si svými silami sečou jen centrum a zbytek si najímají, ale je to čím dál větší bída... Děláme to přes dvacet roků.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Jožo Kovalčík
A máš zaistený kryt kardanu proti tomu aby sa ti netočil?
Myšlen kardan pod traktorem. ten žádný kryt nemá
- dvoracek.a
Super já mám pod to taky velkej lesnickej plech ale z toho důvodu držení bordelu jsem to tam nedával, asi zkusím vyrobit nějakou menší a lehčí variantu :-)
Kdyby někdo potřeboval vlek, prodávám a nevejde se mi do plánované garáže :-)
https://stroje.bazos.cz/inzerat/6193970 ... raktor.php
A aby toho nebylo málo tak jsem pořídil vlek pro převoz Iseki a MT8 na delší vzdálenosti
Ještě trochu komická souprava :-)
https://stroje.bazos.cz/inzerat/6193970 ... raktor.php
A aby toho nebylo málo tak jsem pořídil vlek pro převoz Iseki a MT8 na delší vzdálenosti
Ještě trochu komická souprava :-)
Pěkný povoz,to je na 1300kg?
jj 1300kg bržděný
Moc pěkný Na ans 151 by to asi taky vešlo, ale koš by trčel ven.
No, teoreticky by se to tam vešlo, ale najíždět s přesností na 2 cm, nevím nevím....
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
ložná plocha tohoto vleku je 301x150