Můj traktor
Re: Můj traktor
jeden z kontaktu je kontrolka rezervy, ktery to je us nepamatuji
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
Vypadá to, že je to zapojené dobře......otázka je, jestli je správně ukostřená nádrž
- jirkamiller
zdravím s tím ukostřením budeš mít asi pravdu pac přes barvu to asi ukostřené nebude hodím tam pod ten šroubek drát ke kostře na traktoru
- jirkamiller
- jirkamiller
S novym vzorom na pneu nemusis ani zapinat uzavierku a budu ti tahat obe :-)
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
taky zalezi trosku na vyvazenosti stroje
- jirkamiller
Na filtru v nádrži musí být krycí "zvon",nebo končí nasavací trubkou,oboji musí končit tak v 1/3 nádrže ode dna,stavoznak dej jak píšeš- vrch stavoznaku cca 20mm od vrchu nádrže,nádrž nemůže být plná oleje.
- jirkamiller
no filtr jsem si objednal tento http://www.kardanka.cz/filtr-hydrauliky ... 23830.html
Může být,zapustit do nádrže a pokud nasavací trubka nebude sahat do 1/3 výšky nádrže,tak zkrátit nebo prodloužit dle potřeby.
- jirkamiller
ale já si myslel že sání bude ze spodu nádrže a tento filtr bude na spátečce
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ano, je to jak rikas...sani udelej ale tak 2cm nade dnem, at to nesaje bordel a kal, co se usadi na dne...tenhle filtr dej na zaptecku do nadrze, at je jeho vyvod pod hladinou oleje (mozna bych zabudovani do nadrze i konzultoval bud s nekym, kdo tenhle filtr pouziva - jara1303 - nebo s prodejcem)...ja jsem zpatecku do nadrze udelal tak, aby se proud oleje tristil o stenu nadrze a proud nevyril usady...hlavne jsem resil, aby byla zpatecka pod hladinou, jak by to cakalo z vrchu na hladinu, penil by olej - jestli je to spravne nebo ne nevim, delal jsem to podle svyho usudku a funguje to
Musím se omluvit za špatnou radu ten filtr je na odpad a ne jak jsem psal na sání,to je tak,když se dělá najednou více věci ,po telefonu jsem s kolegou řešil filtr na sání u hydrostatického pohonu.Je to jak píše Ondra s vyjímkou výšky sání by mělo být v 1/3výšky nádrže a výstup z filtru pod hladinu oleje.Ondro s tím olejem na stěnu nádrže to je správné jen úhel pod kterým olej dopadá na stěnu by měl být 45° a méně,protože při takto provedeném výstupu se lépe odělují vzduchové bublinky,které jsou v oleji.Ještě jednou se omlouvám,za mylné informace.
- jirkamiller