problem hydraulika 7245
Moderátor: Lukashil
Re: problem hydraulika 7245
OK . Ked mu to s malou zatazov ide pekne,a s velkou zatazou s problemami moze mat v rozvadzaci uvolnene puzdro supatka vonkajsieho okruhu. Pri mensom zatazeni sa puzdro nehne vlivom tlaku a posobiacej sily oleja na steny puzdra a supatka. No pri vyssom zatazeni pôsoby väcsia sila a ak sa mu puzdro posunie, prekryje kanaliky voci kanalikom v kocke a aj voci drazkam supatka a moze to mat ten zasekavaci, sekaci efekt spustania piestnice. Nieco podobne som uz riesil ale pri vnutornom okruhu. Tie puzdra su v kocke vlozene. Inak si to vysvetlit neviem. Vonkajsi okruh byva malokedy poruchovy. Je ovladany priamo pakov mimo kinetiky vnutorny okruh je uz ina káva ...
na 7211 mi chodí pomalu hydraulika ve spojkách, zatim jsem nic neměřil nevíte na co se zaměřit ? druhá 7011 má dělaný čerpadlo a chodí to krásně rychle
malej traktorista v malým traktoru
Dnes při vrtání se v práci v 7711 jsme objevili dole v diferáku nějakého šroubka sirotka, nevíme kam patří. Nechybí nám nahoře v hydraulice v tom oku s dírou něco? Nějaká kladka odkud by to mohlo být?
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Ten srob sirota patri do ventilu v rozvadzaci. V tom volnom oku na foto u 72XX a 77XX neni nic.
Na rozvadzaci v mieste ako su supatka najdes volnu dieru kde ten srob patri. Je to ventil dorazu. Treba to potom nastavit.
Ako na tie tvoje foto pozeram, tak tu kinetiku mas celu nejaku pošramotenu.
Chlapi potrebujem poradit
Vymenil som panel ovládania na hydraulike (69,67,...) kus za druhý kus..
Po výmene sa mi zmenšil chod ramien (dole rovnaká poloha ako pred výmenou, hore tak vysoko už nejdu)
Co to mohlo spravit? Inak prihnuta packa ovládania na panely?
Vymenil som panel ovládania na hydraulike (69,67,...) kus za druhý kus..
Po výmene sa mi zmenšil chod ramien (dole rovnaká poloha ako pred výmenou, hore tak vysoko už nejdu)
Co to mohlo spravit? Inak prihnuta packa ovládania na panely?
Zetor 6748
Nastavit ti treba horny doraz. Pravdepodobne si si to rozladil.
Je to možné ako to nastavim prosim tapavel sk píše:Nastavit ti treba horny doraz. Pravdepodobne si si to rozladil.
Zetor 6748
Ono je tam toho pošramoceného víc, na tu hydrauliku dojde až bude převodovka zpátky. Kromě toho šroubku bylo na dně i hromádka půlek zubů, synchrony, špony a různý jiný bordel co v převodovkách někdy bývá.pavel sk píše:Ako na tie tvoje foto pozeram, tak tu kinetiku mas celu nejaku pošramotenu.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
U nás v práci jsme se v hydraulice nikdy moc nevrtaly, tak to neznám. Když bylo třeba odvezla se ob dědinu vedle kde nám to dělali. Kouknu na to . Díky.
4011, 25 A, Zebra, Prcek
Dnes jsem kouknul na mojí hydrauliku a ten šroubek jsem měl také volný ( aretační matku). Před rozebráním všechno tak nějak chodilo (sundaval jsem hydrauliku kvůli diferáku), tak jsem jenom dotáhl tu aretační matku. Nebo jak jí mám nějak nastavit?
Zetor 25K, 2023, 3011, 7245, ZŤS 8011, Fergie TEA 20, Ferguson 35, Gutbrod 1050,
Pokial ti hydraulika fungovala normalne pred demontazov, a mas ju teraz vonku. Tak si prepni paku regulacie do polohy P. Paku vnutorneho okruhu daj do polohy max. dvihanie. Ramena daj tiez do takej polohy. Medzi hlavou tej srobky M6 a tym palcom ma byt vôla 0,2-0,3mm. Meraj mierkami. POotm to riadne zakontruj. Podmienka je aby si mal tie tiahla a kulisi v poriadku na svojom mieste.