Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali evidencii
Moderátor: DYK
Re: Povinné zaevidovanie vozidiel, ktoré nepodliehali eviden
A ktým vodičákom, keď chcel oco prihlásiť robený traktor, pýtal sa pani pri okienku ako je to s vodickým, tak zavolala náčelníka dopravného oddelenia a ten vraví: Čo je na fotkách? Traktor, tak T. A bolo vybavené. Veď si prečítajte vo vyhláške na čo je skupina T a aj to že platí len na území SR.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
tak zrejme kazdy policaj si ten zakon vyklada po svojom mne bolo povedane ze na malotraktor netreba T
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Ja som si potom urobil T-čko a teras mám aspoň pokoj. Je jedno do akého traktora sadnem a čo ťahám.
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
S vodičským oprávnením skupiny B bude možné viesť aj motorové vozidlá skupiny T do 3,5 tony (traktory a ostatné zvláštne motorové vozidlá).Od 01.01.2016
YANMAR AF33 MARK III; MULČOVAČ-RM 150; Pluh obracak dvojak VENTZKI AKD16ZP; Stolový sústruh Bernardo Profi SS550V; ROTAVÁTOR ISEKY-150;
Neviem ci sem este niekto chodi ale spytam sa. Nnedelu mi konci platnost C spz a chcel by som si ich predlzit na dalsie 3 roky.dnes som bol na DI a vypytal si tlacivo na zmenu a doplnenie udajov,to co mi dal pri okienku policajt.ale neviem aky dovod tam vypisat? Aj mi nieco hovoril ze co tam napisat ale bolo tam vela ludi a hluk tak som mu nerozumel... Na jedno tlacivo tusim hovoril ze mam napisat ze odhlasujem vozidlo a na to druhe ze ho zase prihlasujem,alebo nieco v tom slova zmysle ale nerozumel som mu dobre. Neviete mi niekto poradit?dakujem
už to tu ju *pisal uživatel : sferos od vrchuLukas4x4 píše:Neviem ci sem este niekto chodi ale spytam sa. Nnedelu mi konci platnost C spz a chcel by som si ich predlzit na dalsie 3 roky.dnes som bol na DI a vypytal si tlacivo na zmenu a doplnenie udajov,to co mi dal pri okienku policajt.ale neviem aky dovod tam vypisat? Aj mi nieco hovoril ze co tam napisat ale bolo tam vela ludi a hluk tak som mu nerozumel... Na jedno tlacivo tusim hovoril ze mam napisat ze odhlasujem vozidlo a na to druhe ze ho zase prihlasujem,alebo nieco v tom slova zmysle ale nerozumel som mu dobre. Neviete mi niekto poradit?dakujem
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 4#p1281634
Moc mi ten odkaz nepomohol.... Nic co som potreboval som tam nevycital, policajt mi nehovoril nic take ako pisal sferos, teda ziadne fotky nemusim nosit a ani nic podobne. Len mi dal dve ziadosti a ze na jednu napisat ze to odhlasujem a na druhu ze to prihlasujem ci co... Ziadne fotky ziadne ziadosti... Nic len tie dva vypisane papiere. Ale asi sa tu s tym nikto nestretol tak uvidim,dopisem potom na DI a hotovo. Keby som tie papiere nezabudol vo firemnom aute tak ich odfotim ale prt.. nevadi dakujem za pomoc
Vybaveneeee, vypísal som len moje údaje a policajti ostatné. Musím ich pochváliť, boli veľmi ochotný a šikovný :-D:-D
- naftak
Lukas4x4 píše:Vybaveneeee, vypísal som len moje údaje a policajti ostatné. Musím ich pochváliť, boli veľmi ochotný a šikovný :-D:-D
Ahoj
Prosím Ťa, čo si nakoniec urobil, že ti predlzili platnost na dalsie 3 roky.
mne skoncila platnost v 09/2016. Myslis ze mi platnost ma dalsie 3 roky predlzia?
kolko Ta to stalo?
Co treba vyplnit?
Dakujem za odpoved
No ako si dopadol?
- Minihansol
Dnes na dopravnom mi podali takéto info, že potrebujem 3xfoto + 33€ kolok + vypíšem novú žiadosť, ale nedozvedel som sa či zostane stará C-značka, alebo dajú novú.naftak píše:Lukas4x4 píše:Vybaveneeee, vypísal som len moje údaje a policajti ostatné. Musím ich pochváliť, boli veľmi ochotný a šikovný :-D:-D
Ahoj
Prosím Ťa, čo si nakoniec urobil, že ti predlzili platnost na dalsie 3 roky.
mne skoncila platnost v 09/2016. Myslis ze mi platnost ma dalsie 3 roky predlzia?
kolko Ta to stalo?
Co treba vyplnit?
Dakujem za odpoved
- stanislavsnv
- Kontaktovat uživatele:
mne nechali starú
- Minihansol
Tak vybavené, nechali mi starú C-značku a chceli ešte vidieť platnú zákonnú poistku.
A mali ste už prepadnutí platnosť či ešte ne?
- Minihansol
Ja som prepadnutú cca mesiac.Lukas4x4 píše:A mali ste už prepadnutí platnosť či ešte ne?