Obecna diskuse
Re: Obecna diskuse
Je s podivem, kolik vzniká rozdílných údajů v Tp z té doby...
Mimo jiné počet míst k sezení. Já mám 1 místo ( 80kg ) kolega 2 místa ( 160 kg ) a např. Libor 3 místa ( 240 kg )
A pak se v tom má někdo vyznat...
Mimo jiné počet míst k sezení. Já mám 1 místo ( 80kg ) kolega 2 místa ( 160 kg ) a např. Libor 3 místa ( 240 kg )
A pak se v tom má někdo vyznat...
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Gdyž si doděláš 3 sedačku,budeš mět taky 3 místa .kolikráť nás na traktóře jelo za mlada aj 6 to když se jelo na pole.... řidič,čtyré na blatníkoch a jeden stál jak v autobuse na liště...to když tam nebyla kompletní hydraulika.Uvidíte to vzadu na prvních fotkách v mojem vlákně...
Libor :-)
Zdar. S tím oráním z Káčkem bych to až tak bledě neviděl a navíc jsem někde četl, už nevím kde, ale pn 252 byl přímo vyrobený za Kultivační zetor 25 ...
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Ano byl stavěný jak do orby tak do ostatního obdělávání meziřádkových plodin...Někteří tam dávají ale pneu 9.5-36 místo původních 9-36 což je jiné značení a jw to blbost protože jsou hodně nízké oproti originálu.
V papírech mám taky počet míst 1 + 2
A upravili ti i váhy? Tedy dovolené zatížení 240 kg? Ono se to dost rádo dopisovalo pokoutně rukou
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Libore, meziřádkových plodin? mě se právě vždycky zdálo, že Káčko je dělané do řádků... ?
„Včera jsem byl chytrý, proto jsem chtěl změnit svět. Dnes jsem moudrý, proto měním sám sebe."
Hmm...kde vzali celkovou hmotnost 2.505 kg, když to má mít 2.120 kg
Vidím, že si asi každý úřad dosazuje hodnoty jako sportku...
A výkon ti také po*rali a pak v tom má být nějaký pořádek a řád!
Vidím, že si asi každý úřad dosazuje hodnoty jako sportku...
A výkon ti také po*rali a pak v tom má být nějaký pořádek a řád!
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
No šak....to je to samé... mezi-řádkové plodiny ...ibanez5 píše:Libore, meziřádkových plodin? mě se právě vždycky zdálo, že Káčko je dělané do řádků... ?
hlapi, záleží jak nastavíte rozchod kol, buď to na řádkový rozchod, nebo na meziřádkový
TATRA NEZNÁ BRATRA
TATRA NEZNÁ BRATRA
Ježiš já sem vůůůl
V pohodě Ibanez kurvazelé to sa stane , člověk kolikráť napíše hovadinu a neuvědomí si to
No s váhama je to všelijak. Ve starém TP je
pohotovostní 1720 kg
dovolené zatížení 300 kg (pro počet míst 1+1)
celková váha 2020 kg
A s výkonem si hlavu nedělám, to přes notebook načipuju .
pohotovostní 1720 kg
dovolené zatížení 300 kg (pro počet míst 1+1)
celková váha 2020 kg
A s výkonem si hlavu nedělám, to přes notebook načipuju .
Ahoj
Máte někdo na orání za Zetor 25K pluh PN 252 ?
Máte někdo na orání za Zetor 25K pluh PN 252 ?