Příruba - fréma - mezikus
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
Příruba - fréma - mezikus
Najde se prosím někdo nejlíp z okolí Jablonce nad Nisou kdo by pomohl s výrobou frémy - mezikusu mezi motor a převodovku?
Tel.: 602 350 914
email: vstepanek@volny.cz
Re: Příruba - fréma - mezikus
Abych trochu upřesnil o co se jedná. Mám sněžnou rolbu "Prinoth ALL" s hodně unaveným motorem a potřebuju ho nahradit za jiný. Problém je v tom, že tam je benzínový motor z Fiatu 127/128 původně obsah 1050 a nyní 1300ccm a nemůžu nikde žádnej sehnat. Mám na výměnu připravenej naftovej motor Fiat 1.7D. Potřeboval bych s někým probrat + a - výměny benz.motoru za Diessel a následně i rady a pomoc se spasováním motoru na přírubu. Motor točí se dvěma hydraulickýma čerpadlama.
Nejde editovat předchozí příspěvek pokud by byl problém tak prosím Admina aby je sloučil do jednoho.
Nejde editovat předchozí příspěvek pokud by byl problém tak prosím Admina aby je sloučil do jednoho.
Než se do toho pustíš,najdi si jiný motor,jenom ne z Fiata.Proč?Protože jsem se na kombajnu Class Columbus tak vydrbal,že už Fiaty nechci v životě vidět.Taliáni neumí udělat ani pořádný makaróny,natož kvalitní strojařinu.
- exot
- Kontaktovat uživatele:
Vše co potřebujeme k běžnému životu nás učili v základní škole!
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Nejvetší problém je mezi sedačkou pedálama a volantem!
Svareni to je moje:)
Díky za odkaz na F127. Na něj jsem koukal a bohužel tam je motor 900ccm.
Momentálně je v rolbě použita hlavní hřídel a spojková lamela ze škody 120 na fiaťáckým setrváku a přítlačáku. No tak, že se mi to trochu rozleželo v hlavě a nejspíš začnu schánět nějaký škodovácký motor abych zase nemusel nechat vyrábět hlavní hřídel novou. Nějak se bude muset pořešit spojka, která je bohužel nutná k nastartování a potom po rozběhu čerpadel už není k ničemu.
Takže vlastně ten motor co mám ( Fiat 1.7D ) bude asi na prodej nebo ho třeba s někým vyměním za motor ze Š120 nebo z karburátorovýho Favorita.
Nevím jestli bych neměl rolbě založit někde jinde nějaký vlákno, kde by jsme jí pořešili trochu víc do detajlu a ne jen spojení motoru a převodovky.
Momentálně je v rolbě použita hlavní hřídel a spojková lamela ze škody 120 na fiaťáckým setrváku a přítlačáku. No tak, že se mi to trochu rozleželo v hlavě a nejspíš začnu schánět nějaký škodovácký motor abych zase nemusel nechat vyrábět hlavní hřídel novou. Nějak se bude muset pořešit spojka, která je bohužel nutná k nastartování a potom po rozběhu čerpadel už není k ničemu.
Takže vlastně ten motor co mám ( Fiat 1.7D ) bude asi na prodej nebo ho třeba s někým vyměním za motor ze Š120 nebo z karburátorovýho Favorita.
Nevím jestli bych neměl rolbě založit někde jinde nějaký vlákno, kde by jsme jí pořešili trochu víc do detajlu a ne jen spojení motoru a převodovky.
syn rozstříknul felicii, motor měl týden před havárií přebroušenou hlavu, zabroušený ventily, prostě jsem mu to dal do kupy, jelo to hezky. Eko zlodějina je zaplacená, kdyby jsi o to měl zájem zájem kvůli motoru, dá se domluvit, je mi toho líto.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Motor z Feldy by nebyl marnej, ale jak ho zapojit? Felda měla počítač ne?
no samozřejmě by to bylo komplet, takže jak to vyndáš z auta, tak to zapojíš zase znova na tvým stroji, je to ještě ten nesmrtelnej jednobod, tam se sere max snímač otáček, nebo indučka a kdyby jsi se rozhodnul, je to furt v kupě, motor se dá vyzkoušet
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Motor ze 128 SOHC by měl bejt stejnej, jako 1,5 UNO. Ten mi leží na chalupě. Chci za něj 1500,-, jezdil jsem ho, fungoval dobře. U Berouna, popř 776 404840
Jo a pro "odborníky" přes italskou techniku, doporučuju něco nastudovat. Jejich patenty a prvenství v inovacích, tech. řešeních atd. pouze kopírují ostatní jako němci atd.
Jo a pro "odborníky" přes italskou techniku, doporučuju něco nastudovat. Jejich patenty a prvenství v inovacích, tech. řešeních atd. pouze kopírují ostatní jako němci atd.
Když mùžu, pomùžu a poradim a občas kecam. :-)
Trochu oživím toto téma. Sehnal jsem nakonec jiný motor z fiata 127 a vyměnil. Motor celkově běžel asi 2 hodiny a má to za sebou. Zaklepal na spodku, vyletěl olej z karbce a hotovo.
Tak, že se znovu zeptám. Není někdo v okolí Jablonce nad Nisou kdo by mi pomohl s napasováním a zprovozněním jinýho motoru do rolby?
Předem upozorňuju, že to nechci zadarmo, ale zaplatím za pomoc !
Tak, že se znovu zeptám. Není někdo v okolí Jablonce nad Nisou kdo by mi pomohl s napasováním a zprovozněním jinýho motoru do rolby?
Předem upozorňuju, že to nechci zadarmo, ale zaplatím za pomoc !
No tak chlapci je tady tolik profíků a nenajde se nikdo kdo by mi pomohl nebo mě alespoň poslal někam?
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
hod sem aspon fotky stavajici příruby
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx