Ahojko - chcem sa spýtať, to znamená že bubnová kosačka rkt 700 by sa mala hýbať do predu pri stlačenej spojke - aj ked je volnobeh? Motor robin eh 18v, odstredivá spojka Jikov 120 mm . Vdaka za info. MiroDYK píše:To je různý. Záleží na spojce ap. Třeba u klasicky ovládané spojky, kdy se stroj hýbe i na volnoběh nemusí být deisel špatný. Jde o to, že stroje s dieselovým motorem jsou dražší, tak jestli to má cenu "na doma".
Marekov agzat zo Spiša
Moderátor: DYK
Re: Marekov agzat zo Spiša
Víš jak funguje odstředivá spojka? Víš co tvoří "spojku" sekačky RKT 700?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Pri zvýšených otáčkach zopne sa spojka a umožní pojazd bubnovej kosačky. Problém je v tom že majiteľ trvá na tom že kosačka ked bola na volnobeh a stlačil spojku tak že sa dala do pohybu - čo som patrične vysvetlil mu ale pre istotu sa spýtam reku.DYK píše:Víš jak funguje odstředivá spojka? Víš co tvoří "spojku" sekačky RKT 700?
nazdar chalani vidim že sa tu vyznate v agzatoch ja mam problem zdedil som jeden traktorik agzat chcem ho sprovoznit a spraviť čo najlepšie naštartovať už ide na stranke agzat som v e-shope našiel pružinu a jedno tiahlo čo by malo isť na karburator . potreboval by som od vás jeden dve fotky ako ta pružina a kam je dana do ktorých dierok keby ste bol niekto ochotný par fotiek mi poslať o tej pružine a o tom tiahle velmi by som vam bol vdačný moj mail je Lacicsavo@gmail.com
vopred vam dakujem
vopred vam dakujem
Ahojko...a aký máš presne typ motora na agzate? Čo tak to pofotiť a dať aj sem.lacicsavo píše:nazdar chalani vidim že sa tu vyznate v agzatoch ja mam problem zdedil som jeden traktorik agzat chcem ho sprovoznit a spraviť čo najlepšie naštartovať už ide na stranke agzat som v e-shope našiel pružinu a jedno tiahlo čo by malo isť na karburator . potreboval by som od vás jeden dve fotky ako ta pružina a kam je dana do ktorých dierok keby ste bol niekto ochotný par fotiek mi poslať o tej pružine a o tom tiahle velmi by som vam bol vdačný moj mail je Lacicsavo@gmail.com
vopred vam dakujem
ahoj marek chcel som aj dnes foto len som nemal v mobile zajtra pofotim a pridam foto
aj ja by som potreboval tie fotky dávam traktor dokopy a neviem si s tým akosi rady .....mimochodom máš otáčky obmedzovačom nastavené na minimum
chcel by som sa spýtať na tie kovové kolesá čo si k nemu dorábal ako sa s tým jazdilo a dalo sa s tým orať ?
ahojte .... tak toto je môj stroj ... motor už síce nemá,lebo je predaný,ale bude o pár dní nový : kawasaki fj180v
Pestovať si vlastné jedlo,je ako tlačiť si vlastné peniaze.