Agzat BS
Moderátor: DYK
- teslanicola
Re: Agzat BS
Cez zimu som spravil oracie navleky a dnes som ich vyskušal. Tie červene hore som mal požičane ale ich nahadzovanie sa mi nepačilo, dvihanie traktora, dofukovanie kolies.... tak som spravil trojdielne.
......a nove tiahlo, potrebujem trocha traktor skrátiť, aby sa zmestil na privesny vozik za auto.
......a nove tiahlo, potrebujem trocha traktor skrátiť, aby sa zmestil na privesny vozik za auto.
Caw... vyzera to super dnes som kúpil nový motor honda gsv 190 na moj novy traktorik .minuly rok s motorom PA100 Ale dnes Hondu je super. takze mam uplne novy štvortakt a minulý rok zakúpený motor dvojtakt PA100
- teslanicola
parada, možeš porovnat a napisat skusenosti. ja som dnes naopak pozeral jikovacku 1447, dvojtakt vonia lepsie. inac aj ja mam hondu ale traktorovy motor to nieje.
- teslanicola
Super ked sediš na nosiči teraz riadidla nie sú moc na tebe? Aktuálna dlžka teraz celej súpravy? najazdy si vyrobil sám? Niekde na nete som videl lahšie, z hliniku a neboli drahé...
pzn. Kúp si novú manžetu na riadiacu páku aby prach ti dačo nepoškodil...
- teslanicola
Nazdar, da sa predĺžit prehodenim jednej skrutky, pozri fot23, fot24 na mojej stránke ale dá sa to celkom dobre ovládat aj krátke, tak som vyšiel na vozik. Dlžka je taká ako vozik cca 2,1m. Nájazdy su moj dizajn staticky preurčity predpaty hybrid oblukoveho, zaveseneho a ramoveho mosta . Sú celkom ľahke slza plech 4 a bočne diely zo 6-ky hladkej. Manžetu som menil už trikrat a vždy sa po roku rozkrušila asi zasoby z minuleho storočia, dam tam daco ine..
Doporučuju vrátit se k "normálnímu" formátu fotek.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- teslanicola
hlasim splnenie ulohy.DYK píše:Doporučuju vrátit se k "normálnímu" formátu fotek.
Děkuji za pochopení, konec hlášení. Nebo vol náhledy a po kliknutí ať se zobrazí v plné velikosti
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
- teslanicola
Nova manžeta radiacej páky z pravej kože:
Ahoj. Rok výroby tvojho traktora? Pmeumatiky sú ešte pôvodné alebo si už menil. Ako dlho vydržia?
- teslanicola
Kupoval som novy v roku 2004. pneu su povodne. To kolko vydrzia zalezi na tom ,kolko sa s nim robi. Ja to mam len pre svoju potrebu a pre radost a nezavislost od nikoho a motyky , nechodim na fusky, ani rodine
Ahoj, máš to pekne vymazlené. Máš aj nejaké náradie na trávu/seno alebo plánuješ?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
- teslanicola
Seno neplanujem, ale na kosenie zahrady by som chcel nieco aby som nechodil za kosackou. Bud tu prednu pridavnu prevodovku a mulcovac tajfun + male kokesa dopredu a nosic so sedackou, alebo zahradny traktorik .Cenovo to vyjde priblizne rovnako.
Ja mam na kosenie bubnovku ale ame velku záhradu a treba sa za tým veľa nachodiť. Tiež ma napadlo spraviť nejke kreslo na kolieskach ale neviem či by ma utiahol pojazd na kosačke a ci by vydržal taku zaťaž. Ja som skôr rozmýšľal nad lištovou kosačkou má väčší zaber a pojayd je jasný keďže sa montuje na prevodovku na predny vývodoví hriadel , dúfam že tu najdem niekoho kto tym kosí.
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398