DDT -"Daddyho druhý traktor"
Re: DDT -"Daddyho druhý traktor"
Ahoj kluci,potvrzuji předběžně návštěvu traktoriády v Konecchlumí 3.9.2016 a na oplátku Vás očekávám v Kostelci 1.10.2016.
Konecchlumí mně nevyjde - ještě budu nasávat podtatranský ozón. Kostelec je v plánu zařazený.
...to je samá rekreace a stavba nebude do zimy pod střechou...
Vláďo, je to přesně tak, jak píšeš . Už jsem přestal "otravovat" s obrázky mého zednického snažení, protože na nich není nic moc zajímavého. Ještě tento týden mám dovolenou a na pár dnů na chalupu pojedu. Možná se pohnu kousek dále - musím vyzdít ještě jeden pilíř. Zda dojde letos i na zastřešení není vůbec jisté .
A aby toho nebylo málo, tak před dovolenou nastala porucha na žacím ústrojí zahradního traktůrku (ulomené uložení jedné kladky) .... a tráva mezitím určitě roste. Děsím se příjezdu .
A aby toho nebylo málo, tak před dovolenou nastala porucha na žacím ústrojí zahradního traktůrku (ulomené uložení jedné kladky) .... a tráva mezitím určitě roste. Děsím se příjezdu .
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
neboj se, s tou travou to nebude tak horky aspon teda unas
Ondro, měl jsi pravdu - tráva naštěstí moc nevyrostla. Držák kladky jsem vyrobil jiný, žací mechanizmus je namontovaný zpět na traktůrek a půlka zahrady posekaná. Je to spíše zarovnání výšky porostu než sekání trávy, ale prachu je za mnou jak "v mlejnici" .
...a hele , Tvoje kronika už má 200 stránek ...
Vláďo, vždyť už tady také působím 7 roků a 3 měsíce! (registrace 9. 6. 2009) Kam se hrabu na Tvoji statistiku .
Tři a půl dne na chalupě - a kromě focení věcí do inzerce jsem neudělal ani jeden obrázek činností, tak alespoň popisem:
- posekaná celá zahrada i dvůr (na více etap)
- vyměněný pojezdový řemen na zahradním traktůrku (důvod jedné pauzy)
- vyrobená a osazená zárubeň a s pomocí sousedů nasazená vrata u přístavby stodoly
- prozatím nedokončený úklid před garáží - depozit různého materiálu přemístěný do dřívějšího výběhu slepic. Už bylo záhodné viditelný bordel schovat jinam .
Toť soupis toho nejpodstatnějšího ......... určitě jsem si nevzpomněl na všechno
- posekaná celá zahrada i dvůr (na více etap)
- vyměněný pojezdový řemen na zahradním traktůrku (důvod jedné pauzy)
- vyrobená a osazená zárubeň a s pomocí sousedů nasazená vrata u přístavby stodoly
- prozatím nedokončený úklid před garáží - depozit různého materiálu přemístěný do dřívějšího výběhu slepic. Už bylo záhodné viditelný bordel schovat jinam .
Toť soupis toho nejpodstatnějšího ......... určitě jsem si nevzpomněl na všechno
...aspoň tento bod si zasloužil obrazovou dokumentaci ...Daddy píše:Tři a půl dne na chalupě - a kromě...
Po dokončení se velice brzy setmělo . A v době dílčí viditelnosti jsem posháněl všechny věci pod střechu garáže, protože nastal čas odjezdu. Doplním za týden - už jsem doma.
Péťo, jednou snad ano. Hacienda tedy ne, ale prostor pro ukrytí bordeliště ano.
Uklid zahájen už nyní, nedalo se na to koukat . Prozatím nastěhováno jinam venku.
Obrázek napoví asi jen těm, kteří u mě na dvorku už někdy byli .
...a je na něm vše: kde co zmizelo, kde vše skončilo, předchozí úprava dočasné skladovací plochy s dávkou plevelu přiloženého na pařezy na vlečce - i stav přístavby (v tomto týdnu nezměněný).
A za domem přihozené další 2 pískovcové placáky:
Uklid zahájen už nyní, nedalo se na to koukat . Prozatím nastěhováno jinam venku.
Obrázek napoví asi jen těm, kteří u mě na dvorku už někdy byli .
...a je na něm vše: kde co zmizelo, kde vše skončilo, předchozí úprava dočasné skladovací plochy s dávkou plevelu přiloženého na pařezy na vlečce - i stav přístavby (v tomto týdnu nezměněný).
A za domem přihozené další 2 pískovcové placáky:
...změny jsou patrné na první pohled , ale pro mě je to takové smutné , mrtvé . S tím bude asi velmi těžké něco udělat...