Budik uz mam jen mi chodil asi tak pul hodiny , pak jsem vzal prudkej rejd a ridici tyci jsem si prestrihnul bowden (nahon), tak uz jsem sice koupil novej, a i jsem ho tam uz dal, na misto kam kde se nic nepohybuje, ale mel jsem ted starter na generalce a tak jsem to nemohl vyzkouset jestli to funguje. Od minule stredy uz mam doma i starter ale pres vikend jsem ho natiral dvakrat zakladovkou a pak slonovou kosti a pak jsem to jeste striknul slonovkou, tak uvidime jak to bude vypadat. Kdyz tak ho prebarvim na zeleno. Natiral jsem taky kaslik na naradi, dam ho nad vzduchojem. Delal jsem drzak SPZetky a trojuhelniku. Privaril jsem to vse na ten ochrany ram. Barvil jsem taky zrcatka, byly totalne zrezly. Zkousel jsem povolit srouby co drzi zavazi v zadnich kolech, tak jse ho na jedne strane sundal a ted o vikend natru disk a snad i to zavazi. Taky kryt vzduchoveho fitru jsem natiral slonovkou. Jen ten co je v nem olej, ten druhej budu muset vyrobit novej, mam ho uplne na hadry sezranej.staník píše:Roziku už jsem ti ten budík nabízel já myslel že ho už máš. Jinak na motorku tam mněl revmaplechy ale asi bez držáků.Rozzik píše:Nahodou sdruzeny pristroj z palubky tam asi nemel co?Jonáš píše:jo,měl tam ještě jedny.Měl tam toho mraky všeho možnýho.Takový správný vesnický sklad.Odevšeho něco Akorát na motorky nic
Cus
Cus