Křovinořez
Re: Motorove kosačky a krovinorezy
Podlozky tam mam obe.Ale pred tou prvni musi byt jeste nejaky ten krouzek ktery chodi v tom guferu a je opreny o vnitrni prsten loziska.Zitra do poledne bych vzal tu hlavu a stavil se.Muzu?
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
až odpoledne, píšu ti ze slovenska a až po obědě se vrátím.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211
- olin
Je tam taková jakoby vymezovací trubička, asi 1cm dlouhá. Já zase předvčerem ztratil ten plastovej šroubek, kterej drží dekl vzduchovýho filtru, ale včetně protikusu, co je přímo na motoru.
Jak jsi spokojen se 154? Já s ním sekám obec třetí sezonu a zatím jsem na něj nesáh. Pouze občas natlačím vazelínu do kloubu a to je veškerá údržba. Ten šroubek je první problém, ale to asi jen díky tomu, že jsem ho blbě dotáh.
Jak jsi spokojen se 154? Já s ním sekám obec třetí sezonu a zatím jsem na něj nesáh. Pouze občas natlačím vazelínu do kloubu a to je veškerá údržba. Ten šroubek je první problém, ale to asi jen díky tomu, že jsem ho blbě dotáh.
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
Tak je ten sroub stratil behem prvni hodiny seceni!Ale jen ten sroub,tak jsem.stoupl k soustruho a ze silonu vytocil novej.Jinak jak rikas,,natlacim vazelinu,prejdu vsechny srouby co jsou kde videt,ale jinak nic a pohoda.Prosim te mohl by jsi me tu trubicku omerit a mozna i vyfotit?Asi se ti to nechce rozdelavat co?
Jen pracujte chlapíci ze Skleného.Zdraví Vás Víťa z Rendlíčku.
Víťa užívá volno?Tak hodně sluníčka.Pozdravuj svoji ženu.
- olin
kiwi: Tak tady to máš i s mírama. A já bych zase na oplátku potřeboval rozměry toho gufera, protože jsem právě zjistil, že jsem ho trochu utavil ...
A nesmějte se tý šupléře. Za 0,10$, tedy v přepočtu 2,50kč i s poštovným z čajny, no neberte to...
A nesmějte se tý šupléře. Za 0,10$, tedy v přepočtu 2,50kč i s poštovným z čajny, no neberte to...
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
Diky moc.No s tim guferem ti nepomuzu.Ja na nem nenasel vubec zadny oznaceni,ale normalne to gufro vyloupni,stejne budes davat novy a omer ho.Koukal jsem na ten tvuj krouzek a mas ho na povrchu nejakej orvanej.Aby ti potom hned neznicil to novy gufero.
jak jsem to tu vyčetl, tak nejlepší profi křoviňák je tedy HQ 555RXT....ten můj Oleo Mac po 6ti letech provozu začíná vykazovat větší počet závad než je zdrávo a já nějak nemám sílu do toho cpát každou chvilku něco (původní výfuk po 6ti letech trochu popraskal, nový výfuk po 2 měsících, resp 20ti litrech paliva popraskal úplně - stojí kolem litru, a ono je toho na tom víc špatně a já už od trávníčka nic nechci)
viete mi poradiť nejaký spoľahlivý a silný hobby krovinorez ?:)
https://www.hobynaradi.cz/krovinorez-de ... lus-darek/
Mám tento křovinořez je to číná, cena je nízka proto je dobré sundat z motoru kryty utáhnout šrouby přímo na motoru a zatřít barvou. mazací poměr 1:25 nechat zaběhnout motor zvýšený plyn.
sekám s ním 5let jednou začas vyčistit a namazat a dotáhnout šrouby. Olej dávam Mogul TS nebo TSF.
Olej M2T nikdy ani náhodou. Struna musí být kvalitní to seká.
Mám tento křovinořez je to číná, cena je nízka proto je dobré sundat z motoru kryty utáhnout šrouby přímo na motoru a zatřít barvou. mazací poměr 1:25 nechat zaběhnout motor zvýšený plyn.
sekám s ním 5let jednou začas vyčistit a namazat a dotáhnout šrouby. Olej dávam Mogul TS nebo TSF.
Olej M2T nikdy ani náhodou. Struna musí být kvalitní to seká.
tento som už videl,ľudia sa dosť sťažovali na tú strunu že často ju treba meniť, niečo iné by sa ešte nenašlo?
Protože měly nějakou levnou šuntovou strunu kolikrat lidi neví co do toho koupit.
http://www.bohac.cz/eshop/dilna-a-stavb ... -4mm-261m/
Nebudu přesvědčovat
http://www.bohac.cz/eshop/dilna-a-stavb ... -4mm-261m/
Nebudu přesvědčovat
Je to přesně jako s tou strunou. Na křovinořez za 3.50 strunu Stihl a je vlastně na roveň postavený, ne? To už nikdo nepoužívá vlastní hlavu? Lze vyrobit křovinořez (v dnešní době) aby byl na putě za 2.500Kč a měl jakousi kvalitu? Leda takovou, jako ta originál struna.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Kdyby ten výrobce aspoň tak okatě nelhal. 3,8 kW to určitě