Traktoriáda Brambory okr. Kutná Hora
Ahoj všem. Podpořte svojí účastí první ročník traktoriády v Bramborách okr. Kutná Hora.
Díky za účast
13.8.2016 sraz v 11 hod před hospodou na prezentačce. Budou soutěže, spanilá jízda, občerstvení zajištěno
Díky za účast
13.8.2016 sraz v 11 hod před hospodou na prezentačce. Budou soutěže, spanilá jízda, občerstvení zajištěno
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktoriáda Brambory okr. Kutná Hora
No prosím Tě,jako Brambory u Svobodné Vsi?? To bych se možná přijel podívat i s mašinou. Kde jsi to našel??Je někde nějaký plakát
-
No přece Brambory u Koukalky to sou,ne?
Jasně ..jo to jsou ty Brambory kluci mě ukazovali plakát .Myslím že to budou mít na webových stránkách. Bylo by dobré, kdyby se to tam chytlo, tak proto vyzývám k účasti. My tam pojedem, asi tak 4 stroje a možná se další připojí.
No tam jsem byl kdysi jednou v životě, když jsme jeli na zábavu a nějak jsme zabloudili a došel nám benzin. Ale to je tak minulou válku!! Mám tam dokonce spolužáka z učňáku! Od učňáku jsem ho neviděl určitě bych ho nepoznal. No nebylo by špatný se tam zajet podívat.
No vida...tak nezbývá než se sejít , pokecat dát pivko a uvidíme
Taky už se mi to doneslo,nevím jestli budu mít čas,ale určitě tam vyšlu moje dvě muzea i s babama...snad tam s tím z Horky dojedou...nebo dotlačej...
Jako malej kluk jsem slýchával slovní hříčku z názvů obcí "Dědek, Nerad, Brambory". Ale ty první dvě jsou u Lázní Bohdaneč směrem na Přelouč. S traktoriádou to nesouvisí.
Tak první ročník nad očekávání dobře...sice asi jenom 37 strojů,ale nálada dobrá, organizátoři myslím tak perfekt...a výsledek ? V neděli mě bolela hlava...
- tatra 4x4
A co fotečky, nebudou?
Já jsem bohužel nefotil...ale snad by měli být na obecních webovkách.....
No vida,,fotky jsou na světě
Ahoj všichni. Letos se koná traktoriáda 15.6.2019. Sraz účastníků cca od 9 hod. Jsou opět dovednostní soutěže, ne rychlostní závody bugin.