Křovinořez
Re: Motorove kosačky a krovinorezy
jj,je to určený na úpravu různě vysoký trávy.Struna je tam asi proto,aby se dalo obsíct různý sloupky,betony ap.
rad relaxujem pri rieke s lopatov, v lese zo sekerov a najradšej ležim pod traktorom!
rad relaxujem pri rieke s lopatov, v lese zo sekerov a najradšej ležim pod traktorom!
Originální řešení. Nože jsou z něčeho,nebo vyrobený na míru ? Nemáš strach,že může nůž odletět a zranit někoho kolem,nebo sekáče ?
strach mam! aj mi to utrhlo skrutku a lizlo nohu ked som skusal odfiknut 2cm drevinu ale bola to moja chyba lebo tam boli použivane skrutky a len M8 na novom dorobim bespečnostne prvky a skrutky dam M12
- olin
Tak s tímhle bych se neodvážil sekat. Na to se mám moc rád! To se nebojíš, že se ta konzerva při těch točkách rozlítne? Nevyvážená hmota je svině a vzhleden k použitým komponentům si myslím, že to musí docela vibrovat a vibrace pomáhají sebedestrukci.
Chlape, ty musíš být masochysta a nebo těžkej závislák na adrenalinu. S tímhle sekat mi přijde nastejno, jako ruská ruleta.
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
Ta plechovka je tam určitě pouze aby byl ten rotující kus silnější.Není nijak namáhána při sečení (pouze odstředivě).Veškerý síly jdou z kladívek přímo na hřídel.
Měl bych strach spíš z těch kladívek.Pokud jsou dobře konstrukčně i materiálově vyřešeny (včetně upevnění) ,mělo by to bejt OK.
Měl bych strach spíš z těch kladívek.Pokud jsou dobře konstrukčně i materiálově vyřešeny (včetně upevnění) ,mělo by to bejt OK.
Lidi jsou nepoučitelní.
- olin
No i tak pochybuju, že ta plechovka je 100% vyvážená. On i jeden gram na poloměru otáčení 10 cm dokáže při těch točkách časem udělat pěknou paseku. Kladívka taky nemůžou být pouze na šroubu, protože ten šroub, klidně i 12 mm, za chvíli prodřou a vylítnou ven a někoho přizabyjou. Mezi kladívkem a upevňovacím šroubem musí být vymezovací kroužek, kolem kterého se kladívko při dotažení šroubu na krev volně otáčí. Další věc je, co tomu říká kloubový převod a spojka. Kloub asi bude brečet, protože musí roztáčet větší váhu a taky bude trpět vibracema. Spojka taky musí tahat větší hmotu než na jakou je stavěna a může se za chvíli odkouřit.
Kup si raději kvalitní hvězdici a neohrožuj sebe i okolí, i mašina ti pak taky bude sloužit o pár let dýl.
Kup si raději kvalitní hvězdici a neohrožuj sebe i okolí, i mašina ti pak taky bude sloužit o pár let dýl.
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
tohle vypadá dobře, jako by to plulo na vzduchovym polštáři od nožů
krovinorez husqarna 343R
Zdravim vsechny,mam problem s krovinakem H 343 R.Vydrzi sekat po nastartovani 20 min.v plnem zatizeni pak mu dojde dech a nejde do otacek.Volnobeh stale drží,ale kdyz pridam plyn zadusi se.Po deseti minutach odpocinku beží zase normalne,ale vydrzi uz jen 15 minut a to se stale opakuje,ale taky zkracuje, až pak už bezí jenom na volnoběh a pri pridani plynu hned chcípne.Zatim jsem zkontroloval vícko nadrze,hadicku od karburatoru do nadrže a košicek v nadrži.tyto veci se zdaji byt v poradku.Nemel nekdo stejnou zavadu nebo radu co by to mohlo byt.
Re: krovinorez husqarna 343R
Měl jsem téměř stejnou závadu na pile Husqarna a byly to gufera na klice nebo něco takovýho, nevyznám se, vysvětloval mi to opravář, že když dojde k zahřátí roztáhnou se a klesne tlak, na volnoběh to jede, ale po přidání plynu to chcípne. Řezal jsem 5 minut a konec, pak už to nešlo ani nastartovat, když pila vychladla, zas běžela na první drcnutí, ale zase jen chvilku.
- Standam
Re: krovinorez husqarna 343R
Zdravím, začni výměnou palivového filtru v nádrži. Netěsnost gufer se projeví právě nestabilním volnoběhem, při zatížení motoru se mírná netěsnost vůbec neprojeví. Vylov z nádrže háčkem filtr na konci hadičky a vyměň jej za nový. Standa.
Kluci potřebuji někoho kdo má křoviňák hecht 154.Vím není to ,echt mašina,ale moje potřeby to pokryje.Jde mě o to,jak je úhlová hlava,mladej měnil strunu za trojcíp a pravděpodobně mu vypadl nějaký vymezovací kroužek a ta první podložka se mě jakoby opře až o gufero.Byl jsem v prodejně hecht,ale jsou tam tupci a neví o tom nic ani v katalogu hledat neumí.Tak pokud někdo pochopil z mého asi zmatenýho popisu o co mě jde a byl by ochoten mě to nafotit a trošku okótovat rozměry byl bych mu velice zauzlován.
image url
image url
- Lišák1
- Kontaktovat uživatele:
na hřídel musíš dát podložku s drážkami, která dosedne na ložisko, potom dáš pracovní nástroj, za něj opět podložku s drážkováním a potom vše ostatní. Tobě asi chybí ta první podložka, hledej kde to vyměňoval, určitě mu vypadla. Jinak zítra po obědě přijedu domů, tak se stav a já ti to ukážu na svojí.
Nissan Terrano 3,0 TDI, Zetor 5211