DDT -"Daddyho druhý traktor"
Re: DDT -"Daddyho druhý traktor"
...a kdeže budeš na slovensku?
Nezapomeň, pojedeš 6 km kolem Vlčnova, když pojedeš na Trenčín a když bys jel na Píeštany přes Strání Květnou, můžeš jet přímo přes obec králů - Vlčnov. !!!!!
Jara
Jara
Jaro, moje trasa bude poněkud severnější. Poprad-Žilina-Bytča-Makov-Val.Mez-Olomouc-HK.
To by asi tak blízko nebylo .
Dane: v podstatě Vysoké Tatry, přesněji mezi dedinkami Mengusovce a Vyšné Hágy (Štola) - nevím, jak se na počítači píše ta sedlová střecha nad písmenkem "o" .
To by asi tak blízko nebylo .
Dane: v podstatě Vysoké Tatry, přesněji mezi dedinkami Mengusovce a Vyšné Hágy (Štola) - nevím, jak se na počítači píše ta sedlová střecha nad písmenkem "o" .
takto " ô "
U mě si to vyžehlíš ale s Elinkou to budeš mít velký problém.Daddy píše:Víťo, teď jsem zjistil termínovou kolizi. V době konání (neděle 3.9.2016) se budu přesunovat ze Slovenska domů, takže letos na Konecchlumí nebudu. Škoda , přitom mám tuto traktoriádu za rohem.
(A to jsem Elišce slíbil ježdění na zahradním traktůrku..... , to budu mít tedy průšvih!!! )
a od kedy tam budeš?
Danovi jsem odpověděl v SZ.
Byl jsem zvěčněn u činnosti několika posledních víkendů - i když hra světla a stínu se projevila na kvalitě obrázku. Ještě jeden až dva víkendy a budu mít převážnou část objemu zdiva "na místě". Poté nastane pauza, než budou finance a materiál na pokračování (železo na věnec, trámy, krytina).
(a pro rejpaly a agenty bezpečnosti práce : na práci nosím uzavřené kotníkové boty s vyztuženou špičkou - toto byla chvilka, kdy jsem připravoval stěhování stavebních koz na jiné místo - v pantoflích)
Byl jsem zvěčněn u činnosti několika posledních víkendů - i když hra světla a stínu se projevila na kvalitě obrázku. Ještě jeden až dva víkendy a budu mít převážnou část objemu zdiva "na místě". Poté nastane pauza, než budou finance a materiál na pokračování (železo na věnec, trámy, krytina).
(a pro rejpaly a agenty bezpečnosti práce : na práci nosím uzavřené kotníkové boty s vyztuženou špičkou - toto byla chvilka, kdy jsem připravoval stěhování stavebních koz na jiné místo - v pantoflích)
Pekne pokračuješ, a pantofle tiež patria k ochrane zdravia pred následkom z tepla. Teraz robiť v bagandžach, tak sa ti môže prehriať organizmus.,
...pane Lorenc , a ty kachlový kamna by nešly postavit..?
Neumím , máš však dobrý postřeh! Kachle byly dlouhodobě nevhodně skladované, vypadají hanebně, některé jsou poškozené a nemám s nimi žádný úmysl. Ani komín není součástí mého snažení. Jsou volné - anebo do zavážky. Momentálně slouží jako odkládací plocha pro pitný režim.
U mě nic zásadně nového - pouze přilepených několik dalších cihel v místě, kde právě stojí lešení (jednomu to jde pomalu ), začínám kopat rýhu pro práh pod vraty (cca ve 40-45 cm je v tomto místě podzemní voda), včera dovezené střešní tašky na budoucí zakrytí přístavku a ještě bylo nějaké vytrhávání trávy ve sparách mezi kameny na vjezdu do stodoly. Dnes nucené pauzy kvůli dešti. A protože byla nachystaná grilovačka a počasí stále zlobilo, vystrčil jsem traktor ven pod pláštěnku a grilovalo se ve stodole.
No jo žrádlo a práce stojí a prý počasí. Tak nějaké foto té grilovačky.
Sto lidí sto názorů.
Traktor 4x2 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=32669
Stavba 4x4 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=32666
Traktor 4x2 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=32669
Stavba 4x4 - http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 20&t=32666
Počasí bylo střídavě hnusné - dnes bylo sluníčko cca 2 hodiny, objevilo se dvakrát v průběhu dne, jinak zataženo a deště různé intenzity. Foto traktoru v pláštěnce musím "vytáhnout" od fotografa a poté ho sem můžu dodat, ostatní obrázky nejsou - když žeru nefotím se .
U nás to vypadalo podobně s počasim i s grilovaním jen s tim rozdílem že jsem měl pláštenku já