CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Re: CO JSTE DNESKA DĚLALI II ??
Jé okurek! Hm tak to šlo letos kolem nás! Tuhle přijela švagrová a táhla pytel okurek. Děda si k tomu sednul s kartáčkem a čistil a čistil. A babička vzkázala aby jsme si poslali flašky. Tak jsme poslali flašky. Druhej den vzkázala o další. No a myslím si, že jen zase dovlečeme flašky domů a budou asi plný okurkama. No co už, když to dělala ve velkým, tak nás s tím svezla taky! Hodná to babička. Jen si je narovnáme do regálku a pomneme si ruce, jak nám ty okurky letos vyšly zavařit!
Jo Víťo byla to velká žlutá dodávka s platem? Jestli byla jiná, tak já to nebyl! Bo já bych se asi zastavil jet takhle kolem. Budu se modlit, abych nejel v pátek směr Brno. Ale myslím, že to poveze náklaďák doufám. Jinak bych se snad raději hodil marod, než to vézt. Měl bych bobánky. Zítra to jedu ještě trochu pokutit a v pátek to tradá jede směr Brno.
Jo Víťo byla to velká žlutá dodávka s platem? Jestli byla jiná, tak já to nebyl! Bo já bych se asi zastavil jet takhle kolem. Budu se modlit, abych nejel v pátek směr Brno. Ale myslím, že to poveze náklaďák doufám. Jinak bych se snad raději hodil marod, než to vézt. Měl bych bobánky. Zítra to jedu ještě trochu pokutit a v pátek to tradá jede směr Brno.
Dekuji furt se chce opicit a kolikrat mne nenecha dve minuty sedet.vitex píše:Máš šikovného pomocníka.Lubanek píše: a to sem já s mým pomocníkem..
Ale ty mas taky peknou pracovni silu. Malou pomocnici
Mám rád trktůrky a nestidim se za to :D
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
muj traktůrek Zelňák http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=77816
mnam
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
Ahoj, no dneska asi den blbec.
Včera jsem si do auta nalil nějakej spešl čistič palivové soustavy. Oni to měli v akci v autodílech a tak jsem to k něčenu měl za dobrou cenu. Tak jsem včera dle pokynů nalil do nádrže. Na budíku psalo že ujedu ještě 60 km. Paráda, to dojedu do firmy a ještě z firmy do Kutné Hory k benzině a tam natankuju, to aby se toho čističe neředěnýho s moc naftou využilo. Tak jo, sednu do auta ve firmě odpoledne a už mi to nic neukazovalo. Skončilo to při dojezd ještě 30 km. Pak čárky. Dobrý, do Hory to je kousek. Jedu si vesele a stavil jsem se v peny pro vody a jedu si dom. Takhle v kopci v K. Hoře pomalujedoucí auto s vozíkem. Tak jsem za to vzal a předjel celou kolonu. A u Český 1 kokty kokty a nepojedu. Zajel jsem na stranu a no nic sednul jsem na nohy a tradá nahoru k benzině. U benziny povídám té panince že bych si půjčil tu konev co tam mají. A ona došla vám voda? Voda, nafta. A ona ta konev je jen na vodu! Tak jsem koupil 10 l kanistr, naštěstí měli a natankoval 10 l a tradá zpátky k autíčku. Nalil obsah kanistru do nádrže a pumpoval vpředu balonkem a odvzdušnil a nastartoval. Pěkně to mají udělané, vedle toho balonku je plastová zátka a přez ní se to pěkně odvzdušní. A zavřel haubnu a tradá domů do chaloupky.
Manželka prej to tě boleji asi nejvíc nohy z toho cestování co? No je to štreka k té benzině. Ale co už zbejvalo. Ještě že se mi to nestalo za městem. To bych se prošel! Jinak to nenechávám takhle to jen že mi radil prodejce, chce to co nejmíň paliva. Jinak do filtru to u mě nejde nalít. Tak to muselo touhle cestou.
Včera jsem si do auta nalil nějakej spešl čistič palivové soustavy. Oni to měli v akci v autodílech a tak jsem to k něčenu měl za dobrou cenu. Tak jsem včera dle pokynů nalil do nádrže. Na budíku psalo že ujedu ještě 60 km. Paráda, to dojedu do firmy a ještě z firmy do Kutné Hory k benzině a tam natankuju, to aby se toho čističe neředěnýho s moc naftou využilo. Tak jo, sednu do auta ve firmě odpoledne a už mi to nic neukazovalo. Skončilo to při dojezd ještě 30 km. Pak čárky. Dobrý, do Hory to je kousek. Jedu si vesele a stavil jsem se v peny pro vody a jedu si dom. Takhle v kopci v K. Hoře pomalujedoucí auto s vozíkem. Tak jsem za to vzal a předjel celou kolonu. A u Český 1 kokty kokty a nepojedu. Zajel jsem na stranu a no nic sednul jsem na nohy a tradá nahoru k benzině. U benziny povídám té panince že bych si půjčil tu konev co tam mají. A ona došla vám voda? Voda, nafta. A ona ta konev je jen na vodu! Tak jsem koupil 10 l kanistr, naštěstí měli a natankoval 10 l a tradá zpátky k autíčku. Nalil obsah kanistru do nádrže a pumpoval vpředu balonkem a odvzdušnil a nastartoval. Pěkně to mají udělané, vedle toho balonku je plastová zátka a přez ní se to pěkně odvzdušní. A zavřel haubnu a tradá domů do chaloupky.
Manželka prej to tě boleji asi nejvíc nohy z toho cestování co? No je to štreka k té benzině. Ale co už zbejvalo. Ještě že se mi to nestalo za městem. To bych se prošel! Jinak to nenechávám takhle to jen že mi radil prodejce, chce to co nejmíň paliva. Jinak do filtru to u mě nejde nalít. Tak to muselo touhle cestou.
oto máš recht den blbec, na traktoru sem si rozbil zadní lampičku no nedá se nic dělat kupime novó ono v lesu je to hneď nacove se do chabašti a pin-hrc-prc-škrc a dycky neco upadne, no zašlo chcat jak blázen tak se to začlo mastit tak teda kadíme na to, jo eště sem urval dva úvazky a jeden ten hák vletěl nekam do křa že sme ho nenašli.. tak že si tadyk doma neco porépu a prc a elektónka ÉÉ třenást (teda EZ80) v riti..
a včerá se teda dařilo to sem si řikal to se neco musí vytentovat a dnes teda se to ukázalo
a včerá se teda dařilo to sem si řikal to se neco musí vytentovat a dnes teda se to ukázalo
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
- Antony30011
- Kontaktovat uživatele:
Trochu málo práce:
Nějaké to grilování:
image upload no limit
Trochu nostalgie:
A příprava na budoucnost:
Nějaké to grilování:
image upload no limit
Trochu nostalgie:
A příprava na budoucnost:
rano po 5 hod telefon jezedaci neutahly kolo na kombajnu vysmajdaly diry co stim tak to privezli kolo zout, diry vyvarit , znova nadelyt vyvrtat a osadit a obout ted sem prisel z prace
Ahoj, vitex tu vrtačku máš upnutou v magnetickým držáku nebo je nevyndavací ? Jedná se mi o to, že mám orig. magnetitkou vrtačku, ale samozřejmě co nechceš mít, tak to puč a motor napálenej, tak že ho nechá opravit, asi po půl roce jsem se dozvěděl, že při jeho stěhování se můj napálený motor stratil . CHtěl bych místo původní převodovky napasovat velkou vrtačku a byla by stejná jako máš ty, bohužel už né na korunkový vrtáky . Ten vrták ti asi trošíčku hází, ještě jsem neviděl udělat takovým vrtákem takovou díru .
včera male posedenie s kamarátmi v krčme,,, oslava menin
čapovaný JEŽEK a o21.30 som dostal napad a 22.30 sme baštili este pizzu,
dnes doma zasa grilovačka.... pivo, mäso, slaninka, klobaska...... sa ledva gúlam
víťo, a u teba tiež vidim na stole svijanský máz tušim,,, mnam
čapovaný JEŽEK a o21.30 som dostal napad a 22.30 sme baštili este pizzu,
dnes doma zasa grilovačka.... pivo, mäso, slaninka, klobaska...... sa ledva gúlam
víťo, a u teba tiež vidim na stole svijanský máz tušim,,, mnam
Ahoj, tak já dneska část dne zasvětil včeličkám. Po ránu jsem do nich šel a vytočili jsme další med. Měli jsme hotovo asi kolem 13 hodiny. Byl jsem uplně mokrej, jaké bylo dusno ale včelky byly v pohodě. Potom jsem doma všechno po medobraní poklidil porovnal. Znovu jsem byl nažmach! Chvíli jsme si sedli venku ke stolku a já dostal nápad, žer si sjedu do Kralic pro pivko do petky. Tak jsem si vzal dvě petky od šťávy a sjel si pro 12 kousků a teď si tu popijím. Půlku si nechám na zítra. Však myslím taky bude žízeň. Dneska jsem to hodně vypotil a je třeba doplnit tekutinu.
Vitku, ja sem hazel us nejakym gumovym dyskem, to mas nejaky moc stary dysk
Traktůreček Gery: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=79710
Je vyndávací a zastamdací.Jinak jsem vrtal malou díru,ten horní plech s velkou dírou byl pomocný.drtikol píše:Ahoj, vitex tu vrtačku máš upnutou v magnetickým držáku nebo je nevyndavací ? Jedná se mi o to, že mám orig. magnetitkou vrtačku, ale samozřejmě co nechceš mít, tak to puč a motor napálenej, tak že ho nechá opravit, asi po půl roce jsem se dozvěděl, že při jeho stěhování se můj napálený motor stratil . CHtěl bych místo původní převodovky napasovat velkou vrtačku a byla by stejná jako máš ty, bohužel už né na korunkový vrtáky . Ten vrták ti asi trošíčku hází, ještě jsem neviděl udělat takovým vrtákem takovou díru .
Gumový byl určen na asfaltová hřiště,tento je originál.Gerhard píše:Vitku, ja sem hazel us nejakym gumovym dyskem, to mas nejaky moc stary dysk