Teleskopický nakladač
- bastardtraktor
Re: Teleskopický nakladač
Nádherná práce, Tak udělej časem i dvě lžíce. Jednu z tenšího plechu na lehčí materiál a aby sis prokrnul cestu třeba od sněhu, nebo rovnal hlínu a druhou menší a pevnější a se zubama na ty kameny, Však tam máš rychlozávěs a lžíce vyměmíš rychle.
ooooooooooooo
Hm, kurva to je pekna prace... Zavidim ti ten elan s jakym do toho jdes...
Lzice urcite tak jak pise Bastardtraktor.
Lzice urcite tak jak pise Bastardtraktor.
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
Nepřeje mi počasí. Abych měl okolo rámu místo,tak jsem ho musel vyndat ven z dílny a od té doby buď sněží a nebo prší A s tou lžicí máte pravdu! Udělám tam eurozávěs a bude se na to moct navěsit cokoliv..
- zetorak jirka
Ahoj Bémas, Zaujal mě tvuj stroj a musím říct, že jsi na tom dobře, kdysi jse taky hodně přemýšlel o teleskopu, měl jsem ho už v hlavě a něco i na papíře už docela vypilovanej, ale nakonec jsem udělal klasiku, čelní kloubovej nakladač. ale ta myšlenka teleskopu mě stále neopouští, stále o něm uvažuju i na ten kloubák. Jak jsi nakonec vyřešil ten pojezd ? na tom videu, toho prvního výjezdu jsi byl docela na štíru s řazením, ty zuby jsi tam dráždil pěkně. Víš, Je to teda jen můj názor, ale já bych těm komponentům z osobáku na takovímhle stroji moc důvěru nedával. přeci jen ty nakladače, ikdyž se to nezdá, ale při práci dostávaj dost na frak. A říkat si že toho po něm tolik chtít nebudeš, není dobrý. Nároky budou stoupat, to mi věř, mám to za sebou. Já mám v něm avii 31čku (a má toho někdy plný zuby) a 5kvalt rychlostku, jednička se spátečkou proti sobě , tak že vlastně jako reverzni (při nakládání) a v sinchronech, a pv3s nápravy, apsolutně jednoduchý. Ale držím ti moc palce aby jsi to dotáhl do takového stavu, aby jsi byl s jeho výkonem spokojenej. A se zájmem budu vývoj tvího stroje sledovat., Jirka.
JJ na tom videu jsem nedořazoval rychlosti myslím,že jednička vždy vyskočila.Řazení mám pomocí lanovodů a nejsou ještě seřízený.Samozřejmně hydrostat by byl uplně nejlepší,ale to by musely být čerpadla s naklápěcí deskou a nový jsou celkem drahý a kupovat nějaký z vybrakovanýho VZV kterej je odlítanej,tak tomu moc nevěřim,hydrostatickej měnič je asi taky vhodnej,ale neznám stroj,u kterýho by se dal konstrukční celek motoru s převodovkou vtěstnat do malého prostoru mezi koly.Tak jsem zvolil manuální převodovku.Uvidim jak to bude,nebo nebude fungovat k mé spokojenosti.Rozhodně bude mít nakladač závěs jak na kárku,tak i na traktorový vlek.Plán je takový,že si s ním třeba i dojedu do lesa,naložim klády na vůz a dojedu si s nima domů. A jinak děkuju všem za podporu!
-
Super mašina
- zetorak jirka
No, tohle už vypadá dobře.
Paradní práce dost často sem nakukuju
Jinak k těm lžicím já osobně bych udělal cca o 10 až 15 cm širší než je nakladač dostaneš se s ní všude a nebudou trpět blatníky a kola
Jinak k těm lžicím já osobně bych udělal cca o 10 až 15 cm širší než je nakladač dostaneš se s ní všude a nebudou trpět blatníky a kola
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
podle zkusenosti, co mam ze svyho celaku bych uzsi, jak je rozchod prednich kol nechtel...mam to na hranu, dejme tomu 1cm pres (asi)...kdyz neco hrnu, neuzjizdim si to vedle toho, ale jedu v prohrnutym
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
jak to tady vypadá ?
...sleduji , fandím a blahopřeji k přírustku do rodiny...
- bastardtraktor
Vypadá to moc dobře a udělal jsi velkej kus práce a né že ne.. Jen furt ani z fotek nechápu, jak je převeden točivý moment od motoru a té autopřevodovky, který je na straně směrem doprostřed. Jasneže ty redukčka z V3S je má jak vidět když je položená vstup exentricky na straně, ale furt ještě zbývá tak půl metru k výstupu z motoru. Máš prosím nejakou fotku zezhora, jak je to uspořádaný, nebo schema. Díky. A držím moc palce.Bémas píše:Děkuji,při mém tempu stavby stihnu ještě holku provdat,než to dodělám
ooooooooooooo