Belarus 320

stroje sovětského bloku

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
polemnepolem

Re: Belarus 320

#1801 Nový příspěvek od polemnepolem »

Atlan píše:To sa musis rozhodnut ty ci chces lacny traktor.
Poloz si otazky.
Si schopny to opravit?
Mas naradie na opravy ? (napr utahovacie momenty mozu byt problem.
Mas cas to opravovat?
Nevadi ti ze bude stroj mimo prevadzky pocas opravy?
Posledna najpodstatnejsia vec je dostupnost nahradnych dielov, ked tam nebudes mat co namontovat tak budes mat len zanovnu kopu srotu.
A nezabudni, skor ti poradia a pomozu tam kde to kupis ako ked budes tahat rozumy od konkurencie.
I ked nirktory predajcovia su "podiviny "a po predaji davaju ruky prec
No myslím že dílnu mám vybavenou slušně a lecos jsem už udělal(naposled celou 050).
a koupí tohoto nebo jiného stroje si slibuji silnější,pohodlnější stroj na značkách,pod který nebudu muset delší čas zalehnout.
Samozřejmě že uměrně ceně je mi jasný že sem tam něco se vyskytne,ale aby to bylo takřka pravidlem,to radši zůstanu u stroje který mám doteď. :hm:
Zetor 6245

kůrovec

#1802 Nový příspěvek od kůrovec »

polemnepolem píše:Tak 7.50/16 od MITASU maj na šířku 2Ocm a na výšku-průměr 76cm(měřeno na traktoru MT8 050) :friends:
Tak jsem trochu poměřil ty moje sjetý gumy (dřeváckou průměrkou :smich: ) a naměřil jsem od 73 do 75cm průměru. Co jsem měl vyhlídnutý turecký Sehy 7,5-16 KNK50,tak maj podle dostupnejch informací vnější průměr 80cm. Byly by použitelný? Měl jsem je kdysi na Mahindře a byly dobrý,tak bych do nich šel znovu.

scuderia

#1803 Nový příspěvek od scuderia »

polemnepolem píše:Mám dotaz,dělám průzkum trhu a nechal jsem si udělat nabídky na koupi tohoto stroje,jsem už pro něj takřka rozhodnutý.

P.Astapovitch za 259tis.bez PVH-rok záruka
Recar profi za 245tis bez PVH a kompresoru-rok záruka
Gregor za 245 včetně PVH a 2roky záruka-traktor udajně vyrobený v čr?

Bel-czech cenu ještě nevím,udajně pod 200,od správce konkurzu bez záruky.

Tak do čeho jít?máte zkušenost? Díky. :-/
https://isir.justice.cz/isir/doc/dokume ... d=24409461
pořádně pročti ,tohle než něco koupiš.

polemnepolem

#1804 Nový příspěvek od polemnepolem »

scuderia píše:
polemnepolem píše:Mám dotaz,dělám průzkum trhu a nechal jsem si udělat nabídky na koupi tohoto stroje,jsem už pro něj takřka rozhodnutý.

P.Astapovitch za 259tis.bez PVH-rok záruka
Recar profi za 245tis bez PVH a kompresoru-rok záruka
Gregor za 245 včetně PVH a 2roky záruka-traktor udajně vyrobený v čr?

Bel-czech cenu ještě nevím,udajně pod 200,od správce konkurzu bez záruky.

Tak do čeho jít?máte zkušenost? Díky. :-/
https://isir.justice.cz/isir/doc/dokume ... d=24409461
pořádně pročti ,tohle než něco koupiš.
Dík,moc zajímavý počtení,nicméně koupit traktor bez záruky,a možnosti přihlásit.
Otázka je,kde bere Gregor ty traktory montované v ČR když je nabízí za zajímavé ceny.....?
Zetor 6245

mastnacek

#1805 Nový příspěvek od mastnacek »

Neni to montovani v CR jen to, ze nahazej podlozky ke kontaktu u el. a poutahujou to? Jak jsem nekde tady cet, ze jsou problemy s uklepanyma kabelama.

mastnacek

#1806 Nový příspěvek od mastnacek »

cont33 píše:Tak a teraz trocha antireklamy.... hlavný pán dovozca do SR si našiel moje video na youtube z pluhom a mal som telefonát že ked ho budem tak "preťažovať" a stane sa niečo z prevodovkou tak može byť problém zo zárukou! :vztek: Tak ja som si myslel že som si kúpil traktor a nie osobné auto!!! Preto som volil belarus a nie nejakú čínu z ryže vyrobenú. Na tom videu je vidieť že to išlo lahko a na normálnej jednotke. Tie pluhy bez problemu ťahal zetor 25 tak prečo by to nemal zobrať traktor Z 36 konikmi a pri tej istej hmotnosti ako mal zetor??? No na jednej strane by niekto chcel predávať traktory a na druhej zase aby sa používali len zlahka.. Dvojky pluhy by mi utiahlo aj TK z dvojvalcovým motorom a nadobudacia cena v dnešnej dobe by nebola ani 2000 eur a nie 11500!!!
Promin ze ozivuju tak starej prisepvek, ale to teda cumim co jsou dneska prodejci schopny. Ocumuju tenhle traktor uz nejakej patek, ma ho i kamarad tady ve vesnici a je s nim spokojenej. Ale je to jen technika a kdyz se neco podela, chce to aby bylo kde shanet dily pripadne servis.

cont33

#1807 Nový příspěvek od cont33 »

moje videa použivaju aj na ruských strankach na reklamu... nemaju z tým problem.. prevodovka je skoro na každom kuse mierne povedané " nedoladena"... Ja som moju robil doma ide všetko bez najmenšieho problemu.. Pre mna je podstatne aby sa dali kupiť diely... Mne vyhovuje že je to šikovné obratné a jednoduché.. To že si predajcovia robia navzajom zle ale škodí celej značke..
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

mastnacek

#1808 Nový příspěvek od mastnacek »

To je nejaka nemoc prodejcu ktery tahaj veci z vychodu nebo severovychodu. Mozna jsi videl na energoportale debaty okolo kotle Stropuva. Vyrobek asi dobrej, ale prodejce kulantne receho pitchus. Oni to maj ztizeny tema predsudkama co maj lidi o tech zemich a jejich vyrobcich.
Kamos mel snad jen problemy s elektrikou jak to tady je popisovany a pak mu praskly packy razeni, ze to je udelany z tenkych trubicek. Ja mit zbytecnej peniz, tak do nej jdu asi hned. Jeste jsem koukal po 321 s kabinou nebo bez kabiny.

polemnepolem

#1809 Nový příspěvek od polemnepolem »

Tak co je nového mez krotiteli tohoto běloruského oře? :)
Zetor 6245

caesar.velik

#1810 Nový příspěvek od caesar.velik »

:) mám mám belarus 320.4 jsem s ním spokojen.silný do tahu s nakladačem traktor funguje jak má.člověk tomu musí odpustit sváry a tak ale jinak spokojenost za ty peníze si myslím že bych lepší nesehnal traktor jsem koupil v Táboře od Gregor a syn servisák v pohodě poradil se vším.mám za bělorusem vlek 3 tuny naložím a jedu. :) ještě chci koupit pluh...tak uvidím jak se bude traktor chovat v pluhu.Máte někdo zkušenost s pluhem

caesar.velik

#1811 Nový příspěvek od caesar.velik »

mám Belarus 320.4 už několik let jsem s ním spokojen.silný do tahu s nakladačem traktor funguje jak má.člověk tomu musí odpustit sváry a tak ale jinak spokojenost za ty peníze si myslím že bych lepší nesehnal traktor jsem koupil v Táboře od Gregor a syn servisák v pohodě poradil se vším.mám za bělorusem vlek 3 tuny naložím a jedu. :) ještě chci koupit pluh...tak uvidím jak se bude traktor chovat v pluhu.Máte někdo zkušenost s pluhem

cont33

#1812 Nový příspěvek od cont33 »

ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.

kůrovec

#1813 Nový příspěvek od kůrovec »

Tenhle fešák by se mi líbil... 8) Zatím se sem ale asi nedováží :nene:

polemnepolem

#1814 Nový příspěvek od polemnepolem »

kůrovec píše: Tenhle fešák by se mi líbil... 8) Zatím se sem ale asi nedováží :nene:

JJ,ten je pěknej,snad má i dvojspojku při téhle velikosti...
Zetor 6245

pepego

#1815 Nový příspěvek od pepego »

Dvojspojka stále nič http://www.bztda.com/en/catalog/traktor ... rus_422_4/ ,no zdá sa mi že predok sa dá zapnúť aj mechanicky.
Je ťažké byť debilom ,konkurencia je privysoká!

Odpovědět

Zpět na „Východoevropské stroje“