Na 5 metrů podmítače je potřeba 130-160koná,tak že traktor 95koní by si s podmítačem 1.8 metrů měl hravě poradit.Asi je něco špatně,volné šponováky na ramenech atd....Bazi píše:Dobrý večer. Chci se zeptat co používáte za diskový nebo radličkový podmítač, a o jakém záběru? Co máme doma tak nesený polský Bomet šířka 1,8m. Traktor je utáhne, ale nedrží stopu, vždy to táhne na jedno stranu. Co by jste mi doporučili nejlépe za tažené nářadí? Slyšel jsem, že má výkon jak 120Zetor, jestli je to pravda. Děkuji za odpověď.
Belarus 952.4
Moderátor: DYK
Re: Belarus 952.4
Co jsem četl, tak nesené polské diskáče stojí za prd. V čem mají mají výhodu je jejich cena.
mam doma bomet šířka 2m taham to s 7211 a hraje si s tím jen je třeba to pořádně vyštělovat na 3 bodu aby netahla do stran. Zatížil sem ji 150kg betonovou patkou a dělá to parádně už 10 let na cca 8 ha polí mi plně dostačuje.
Shánim dokumentaci elektroinstalace na 952.4 nemáte někdo?
Tuším že je s českým manuálem. Pokud vydržíš do středy, tak ti ho poslu e-mailem.
Vydržim ale v žádném manuálu jsme to nenašel.Tak budu rád za cokoliv. A nebo fotky by bodly zapojení skříňky nad olejoznakem hydrauliky a zapojení startéru a alternátoru.
Můj email Petr.3n@seznam.cz
Poslal jsem ti e-mail.jezek3; píše:Můj email Petr.3n@seznam.cz
Zdravim, ma tady nekdo zkusenosti z modelem belarus 923.4? diky
Dobrý den.
Jsem z Běloruska. Jsem zakladatelem malé amatérské stránky o traktory Belarus http://mytraktor.by/Pages/Modeli.html, kde si můžete přečíst trochu obory pro opravy a údržbu traktorů. Myslím, že některé z obsahu stránek bude zajímat. Například jen málo lidí ví, že počet ozubených kol 952, nemůže být jen 14/4 nebo 7/6, a možná 14/12. Nebo že předřadník zaječí želva a F / R, můžete nejen páka umístěná pod volantem, a páka na levé straně volantu a tak dále.
Byl bych rád, kdyby se obsah stránky http://mytraktor.by/Pages/Modeli.html bude užitečné pro vás.
ps napsal s pomocí tlumočníka, omlouvám se, jestli hodně chyb
Jsem z Běloruska. Jsem zakladatelem malé amatérské stránky o traktory Belarus http://mytraktor.by/Pages/Modeli.html, kde si můžete přečíst trochu obory pro opravy a údržbu traktorů. Myslím, že některé z obsahu stránek bude zajímat. Například jen málo lidí ví, že počet ozubených kol 952, nemůže být jen 14/4 nebo 7/6, a možná 14/12. Nebo že předřadník zaječí želva a F / R, můžete nejen páka umístěná pod volantem, a páka na levé straně volantu a tak dále.
Byl bych rád, kdyby se obsah stránky http://mytraktor.by/Pages/Modeli.html bude užitečné pro vás.
ps napsal s pomocí tlumočníka, omlouvám se, jestli hodně chyb
Je to pěkný, ale Angličtina tomu chybí.
Ahojte, nechtel by nekdo starter na Belarus 952? Kdyztak SZ.
Nejde pridavat prispevky
Tak uz jo.
Chtel jsem poinformovat, ze jsem rozeslal druhou vetsi varku nahradnich dilu na Belarusy a pobavil jsem se. Nekolik lidi si overovalo cenu a jestli jde opravdu o originaly. Taky byli zvykli na jine ceny, nez maji ode mne...
Takze filtry, spojky, pasky ovladani vyvodaku, cepy atd. neni problem. Na vsechny rady...
Chtel jsem poinformovat, ze jsem rozeslal druhou vetsi varku nahradnich dilu na Belarusy a pobavil jsem se. Nekolik lidi si overovalo cenu a jestli jde opravdu o originaly. Taky byli zvykli na jine ceny, nez maji ode mne...
Takze filtry, spojky, pasky ovladani vyvodaku, cepy atd. neni problem. Na vsechny rady...
Ted se s poruchama vývodáků a spojek roztrhl pytel.Kam přijedu tak vidím že jsou to neoriginální díly.Bud čína nebo polsko.Dávejte na to bacha,levná věc se většinou prodraží.Rozmohlo se to na severu čech-okolí Liberce.Ted už ty díly vidím na moravě.Berte to jen jako upozornění,je na každém kde si co koupí.kasari píše:Tak uz jo.