To ten rotavátor visí v nastavovacím tělesu? Jaký závěs máte na rotavátoru - nějaký originální, nebo dělaný? Též bych to schtěl zkusit takto zapojit, předem děkuji za doplňující informace.lukas513 píše:http://s2.postimg.cc/psfbnxjeh/Fotografie0215.jpg
VARI QUATTRO
Moderátor: DYK
Re: VARI QUATTRO
Ten držák jsem si vyráběl do nastavitelného tělesa nic složitého jinak se stím dá bez problému kypřit
Kdyby měl někdo zájem o VARI QUATTRO mám na prodej..... at mi tu nechá vzkaz
Dnes jsem někde viděl inzerát,to byl tvůj ?
Kdyby nekdo prodaval quattro,i klidne bez motoru,mel bych zajem.
Zetor 6718 DEEP RED
Bohužel quattro prodáno a svoje neprodám
Chlapi jakou jsou řešené brzdy rád bych něco jako qautro postavil
Rad by som sa opytal nejazdi quattro moc rychlo na ten rotavator?Dokaze rozrabat tu podu aj hlbsie(tych 15cm ako je rotavator stavany) alebo iba povrchovo?Planujem podobnu konstrukciu len som si neni isty dobrou funkcnostou... dajte neake postrehy vdaka.lukas513 píše:http://s2.postimg.cc/psfbnxjeh/Fotografie0215.jpg
"Boh dal ľudom rozum a strojom robotu"
Ahoj, jsem novým majitelem Vari Quattro a mám problém, že při zapojení vozíku mi špatně zatáčí. Jen podotýkám, že tam je koule. Pomůže závaží na předek? Děkuji
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Nafot to z predu, ked su kolesa v priamom smere a potom ked su vytocene aby bolo vidno ake uhly zvieraju.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Možná jsem se špatně vyjádřil, aby jsi mě dobře pochopil. Zatočím a Vari jede rovne. Pokud to chceš nafotit není problem.Atlan píše:Nafot to z predu, ked su kolesa v priamom smere a potom ked su vytocene aby bolo vidno ake uhly zvieraju.
Quattro sice nemám ale není problém v nastavení volnoběžek? U klasické variny když jsou kola uzamknuta na "tvrdo" je to taky boj zatočit. Prostě je to jako uzávěrkaLatrele píše:Možná jsem se špatně vyjádřil, aby jsi mě dobře pochopil. Zatočím a Vari jede rovne. Pokud to chceš nafotit není problem.Atlan píše:Nafot to z predu, ked su kolesa v priamom smere a potom ked su vytocene aby bolo vidno ake uhly zvieraju.
Jestli dobře vidím tak to není originál ale nějaký rozšiřovaný ale to by vadit nemělo... Díval jsi se na ty volnoběžky? Osobně bych hledal zakopanýho psa tam protože jak se zadní náprava zatíží a je na tvrdo tak se to prostě neurve, jako když máš u traktoru uzávěrku a chceš zatočit. A nebo má vlek velkou páku a nadlehčuje přední kola ale to by jsi snad viděl ne?
No asi jo, já byl zase u toho k DSK 317, takže zase mýlka a mám dojem, že stejně ten mnou popisovaný nosič závaží nejde na BSU. Měl by mít jinou (větší) rozteč děr.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod