sekací traktůrek s lištou
Re: sekací traktůrek s lištou
Chose : to nerob , daj ho na bazoš a trocha ho vystrč na oči aj tu a on sa mine. Dvor máš velký niekde sa miestečko najde. Bola by škoda ho zlikvidovať už len kvoli myšlienke tej konštrukcie.
Daj sem ,prosím ťa rozmery a váhu aspoň od oka . A hlavne nejaký časový limit ,kedy bude vykonaná poprava , možno by to moja Felda k tebe zvládla (330km)
škoda to je, proto je mi to líto odvézt do šrotu, ale pokud o něj nikdo neprojeví zájem, tak půjde
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Kosa ide? v akom stave je odkedy si ho priviezol?
jo to sečení je funkční, stejně to ale bude chtít celý poopravit
Skús to zajtra pomerať , aby som vedel či som to schopný prepraviť sám alebo nie.
ok
Situace se má tak, na jaře si tenhle stroj zamluvil Bastardtraktor do muzea, dohodli jsme se na ceně a na dopravě, jenže pak bylo ticho po pěšině a já si myslel že je po obchodě. Dnes mi nečekaně 2x volal a za každou cenu to chce. Takže měl to slíbený, pokud pošle zálohu na účet jak jsme se dohodli, je to jeho.
Jinak ty rozměry jsou 120cm rozchod a celková délka 220cm (motor přečuhuje o 20cm rám).
Jinak ty rozměry jsou 120cm rozchod a celková délka 220cm (motor přečuhuje o 20cm rám).
ok ak ho nevezme staviam sa do radu. Nezaslúži si kovošrot
A ak by si vedel o niečom čo má skončiť v šrote daj vedieť. Inzercia na Bazoši predsa len o malý kúsok presahuje moje finančné možnosti.
A aspoň som ho prebral k životu, no nie????
A ak by si vedel o niečom čo má skončiť v šrote daj vedieť. Inzercia na Bazoši predsa len o malý kúsok presahuje moje finančné možnosti.
A aspoň som ho prebral k životu, no nie????
asi to byl osud, já byl smířený s tím že o to nikdo nestojí a že půjde recyklovat do hutí, chce sii s ním trochu pohrát a bude zase sloužit
- bastardtraktor
NENENE nepůjde do šrotu. Mam stále zájem, kupuju to a pošlu Cosemu 11 zálohu, jsme tak dohodnuti, včera jsme spolu mluvili a pošle mi číslo ůčtu. Problem je jen, že je to daleko. Ale to se vyřeší :-)Chose11 píše:asi to byl osud, já byl smířený s tím že o to nikdo nestojí a že půjde recyklovat do hutí, chce sii s ním trochu pohrát a bude zase sloužit
ooooooooooooo
Ok súhlasím . Je jedno kde bude , mne išlo len o to aby nebol v hutiach.
K tej "dialke" - hladaj auto s LPG a zrazu sa aj vzdialenosti tak nejako zmenšia.
Ale chlapci napíšte ako to dopadlo , nech vieme aj ostatní.
K tej "dialke" - hladaj auto s LPG a zrazu sa aj vzdialenosti tak nejako zmenšia.
Ale chlapci napíšte ako to dopadlo , nech vieme aj ostatní.
CHose : ako s traktorčekom ??? odcestoval??? Lebo dnes mi umrela kosačka
zaplacená záloha, pojede cca za 14 dní směr Bastardtraktor
Tak mu držím palce, dúfam že nebude len statický exponát ,ale sem tam si aj zavrčí.