Soustružnická práce
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
1. platnost inzerátu je 30 dní (stále nabídky nutno aktualizovat)
2. název tématu musí obsahovat Nabídka: / Poptávka: (nebo N:/P:)
3. nabídky služeb jsou pouze pro dlouhodobé uživatele fora
4. nepatří zde dotazy, technické problémy a další jiné diskuze
Špatně pojmenovaná, zařazená, nebo zde nepatřící témata budou bez upozornění mazána.
Re: Soustružnická práce
Trochu vedle. Má CNC centra a jakákoliv práce začíná na 3000Kč. Dělá sériovou výrobu.
se dotoho vložím a co to je za součást ty to chceš na soustruhu ale to je obráběné, zušlechtěné a pak broušené
vypadá to jak nějaké vřeteno v levo řemenice na plochý řemen v pravo hřídel s levým závitem no a máš tam ulomenou přírubu pokud je to jediná vada nemusí mít na funkci vliv záleží naco to přesně je a včem je případný další problém...
vypadá to jak nějaké vřeteno v levo řemenice na plochý řemen v pravo hřídel s levým závitem no a máš tam ulomenou přírubu pokud je to jediná vada nemusí mít na funkci vliv záleží naco to přesně je a včem je případný další problém...
- elbarto
- Kontaktovat uživatele:
Dokud to cele nerozeberes a neudelas poradny vykres ti nikdo zodpovedny cenu nerekne, obzvlast jak pise Kenny pokud to bude jeste brousene. Zkus nejdriv poresit povareni, potom vyrobu. Doby kdy to Franta soustruznik udelal za panaka vecer v hospode je bohuzel pryc.
já nevím, že si mě musí furt někdo brát do huby
Já si myslím,že to bude funkční i bez opravy.
taky si myslím, akorád je to NEESTETICKÉvitex píše:Já si myslím,že to bude funkční i bez opravy.
Frézování, soustružení a jiné činnosti v dílně, Zetor 50 super
-
jestli to má pracovat tak jak tuším tak to bude pracovat bez opravy a estetično pak stačí přilepit ten kousek
Kolkokrát som jazdil esteticky zdrôtovaný A ked nebol čas a nálada tak oprava drôtom z plota vydržala aj pol roka. Momentálne mi utrhlo všetky skrutky na chladení motora - a ono to fachčí aj "volne ložené" Tak prečo by som si robil vrásky na čele.
ten průměr kde je červík je broušený?
Ten ulomený kus by šel i přivařit,pokud by se udělal přípravek.
Privariť nie! zvar zdeformuje otvor pod ložisko, a aj povrch valca, naviac- je to asi tepelne spracované-takže obtiažne zvaritelné. No ale ak tam nejdú úzke ložiská napr. rady 160, tak to môže fungovať bez problémov v takom stave ako to je- ako píšu kolegovia vyššieSender píše:Ten ulomený kus by šel i přivařit,pokud by se udělal přípravek.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
To vypadá na někalou litinu -proto píšu o přípravku.Zavařit to jde,ale je na to třeba správný postup.
Jinak -jasně že je nejlepčí řešení vyrobit novej kus.
Jinak -jasně že je nejlepčí řešení vyrobit novej kus.