doklady pro provoz na silnici
Re: doklady pro provoz na silnici
A na vlečku mi ho taky vystaví Šálek?
Mám takový dojem, že pouze na vlečku, co se vyráběla v Prostějově, ale velká část vleček, možná všechny NSN 10, tedy ty s nízkou podlahou za TK se dělaly někde v Českém Těšíně, ale to si nejsem jistý, protože jsem ji nikdy neměl, ale asi jsem to tu někde na fóru četl.
už někdo v týhle republice ví jestli může TK a MT8 jezdit na TO a zel. kartu? nebo má někdo nový skušenosti s úřady nebo příslušníky?
dívej se mi pod ruce věčně tady nebudu..
Může už jsem to sem psal iparagraf podle kterého to platí,a stačí řidičák skupiny B
nemohl bys mi sem hodit odkaz prosím,. nemužu to najít,. děkuju
dívej se mi pod ruce věčně tady nebudu..
doklady pro provoz na silnici
Zdravím, jak jsem pročítal příspěvky jsem z toho zmatený. Mám TKčko a rád bych jezdil oficiálně po silnici byt jen kousky. Je to tedy možné? Jaké doklady potřebuji pro provoz na komunikaci? Díky Kuba
Technické osvědčení, zelenou kartu a řp. skupiny B nebo T
A to technické osvědčení dostanu od Šálka? A kolik to asi stojí?
asi před měsícem mi to poslal za 300.
Super, děkuji za odpověď a s tímhle osvědčením si to pojistím u pojišťovny a můžu na silnice jo? A na jaké silnice můžu?
D1,D2,D11 atd, ne samozdřejmně že ne,pokud se nepletu platí to pro silnice 2,3a4třídy.
Dle mého TP z roku 1988 byl schválen pro jízdu po veřejných komunikacích. Takže i ta I. třída. Nevím, co se píše v Šálkových TP.
A to mi ITS řekni že ťa orgáni nikdy nebrali když jim ježďáš po dvouproudovce po hlavní štráse? Nebo jsou tak slušní jak u nás a pokud evidentně nepadáš ožralý z traktóru, tak sa dívů na druhů stranu.
Všecko je jednůc poprvé
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 95&t=71475
Fakt že ne. O nějakých třídách silnic se v TP nepíše. Otázkou je, zdali je rozdíl mezi I. třídou v obci a mimo ni. To nevím.
Běžně "sjíždím" čtyřproudovou I/49, která je jedinou průběžnou spojnicí naší valašské dědiny jménem Zlín. Jiné paralelní silnice zde nemáme. Celá historie se soustředila pouze na zmohutňování té jediné cesty.
Běžně "sjíždím" čtyřproudovou I/49, která je jedinou průběžnou spojnicí naší valašské dědiny jménem Zlín. Jiné paralelní silnice zde nemáme. Celá historie se soustředila pouze na zmohutňování té jediné cesty.
A jak to je s přívěsem NSN 10 k kterýmu nemám tech. osvědčení, samotnej traktor mi je celkem k ničemu